2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Nálunk se bölcsi,se munkalehetőség nincs!
A volt munkahelyemre nem tudok visszamenni!
Jobb bele se gondolni,mi lesz majd.....
Egy barátnőm Chicagoban él,és ott pl ugy van,h 6hetes koráig maradhatsz otthon a kicsivel!Na az még a nagyon durva....
Hát jah...ilyenkor hajlamosabbak vagyunk rá!
Gondoltam,h én sem fogom elkerülni!
A fiammal is kijött a gomba és most is, dalacint kaptam rá. De nem volt semmi más jele csak sok folyás. Ez viszont érzékeny, szerintem hamarosan égni is fog.
Nem értem, terhesen midig összeszedek valamit.. gondolom megváltozik a savköpenyem vagy nemtóm:(
Jó kis reggelem van!Képzeltétek hogy jártam!
Fél5kor arra ébredtem,h szomja vagyok,félálomba sikerült a nyakamba önteni fél pohár vizet!:S
Azóta nem tudtam visszaaludni!
Ez olyan tabletta,ami gombára vagy bizonyos jellegű hüvelyi fertőzésre való!
De nem viszket,ugyhogy szerintem nem gomba!
Hát igen.
Tényleg, 3 évesen már egyből oviba mehet? Most ez hogy van? Mikor én voltam ovis 3 csoport volt.
Szia!
Én is sajnálom őket! Azért nem semmi lesz,h pl. 1 nappal később szül vki és neki már csak 2 év jár, ha hamarabb szül pár órával, akkor 3. Szemétség, egy gyereknek 3 éves korig az anyja mellett lenne a helye, kivéve ha a szülők egyéb okok miatt saját maguk úgy nem döntenek,h bölcsibe adják!
Jó reggelt!
Hát sajna nem nyugodok meg ettől, persze, szerencsések vagyunk.. de nagyon sajnálom azokat akik kicsúsznak ebből, kemény lehet 2 évesen a gyereket bölcsibe adni mert muszáj. :(:(:(
Sziasztok!
Múltkor téma volt itt a GYES, gondolom sok kismamit érdekel! Tegnap olvastam,hogy az össz. 2 évre csökkentett GYES a módosítás elfogadását követően a 300. nap után született babára vonatkozik ill. annak anyukájára. Remélem érthetően írtam le! Tehát szerintem mi megnyugodhatunk, ránk nem vonatkozik még...
Nekem is ez van!a hüvely körül,fura égő érzés!
Nekem se a pisiléskor csipett!
Mondta a doki,h látja,piros!:S
Ezért adta ezt a hüvelytablettát,nem is kúp ez....
Szia Pocak!Örülök,h minden oké Brigivel!:)
Az is tök jó,h nem kell ismételni a cukor mizériát sem!
Mert úgy éreztem,hogy valami nyavaját összeszedtem alulrol,és egy kis genny is volt a vizeletembe!!És ezért inkább elmentem ma,hogy nézze meg!
És beigazolodott a gyanum!Most használom a kupot!
Igen a kezeletlen felszálló fertőzések okozhatják a méhszáj nyílását,és akár koraszüléshez is vezethet!
Ezért jobb mindig elmenni orvoshoz,ha vmi gyanú támad!
Sziasztok! Mercica! Örülök én is, hogy végre itt voltál a fórumon!!
Voltunk uh.-n. Nem sokat láttunk most a piciből, de majd május 7.-én csinál új uh.-t a doki, de már nem a magánrendelésén. A lányzó a köldököm felett bő egy újnyira van már, de ez tök szupi a korához képest. Mármint, a terhesség korához képest. Szerencsére ő is a megfelelő méretekkel rendelkezik!
Cukorterhelést a doki nem óhajt újat csináltatni, ha kordába tudom tartani azt, amit most. Szóval folytatom tovább a rozsos kajákat és amennyire lehet, kiszorítom a szénhidrátokat. De azt nem tudtam, hogy rizst se lehet enni! :((
Méhszáj zárt belülről teljesen, a külső fél újnyira tág, de mondta, hogy ez lehet attól is, hogy már szültem. Mindenesetre magnéziumot emelte napi 1-ről 2-3*2-re!
Röviden ennyi. Most mennem kell! Szép estét nektek! sziasztok
Én meg furát érzek pisilésnél.. nem csíp, de nem vennék rá mérget, hogy nem is fog. Pont tegnap voltam laborban, ha van valami úgyis kiderül. De egyébként ez lehet veszélyes a babára nézve? Mert képzeljétek, olvastam, hogy a korai méhszáj tágulást legtöbbször fertőzés okozza.. kívülről vagy a vérből?
Jó, gondolom nem lehet komoly egy felfázás de azért jó ha az ember tisztában van a dolgokkal..
Hali csajok
Mire kell a hüvelykúp Ancsa?
Sziasztok! Megint itt vagyok, hogy magammal beszélgessek:)))))
Üdv neked Porc, köszi csajok a szorítást! Majd jelentkezem, megyek próbaérettségit javítani....:(
délutánra, estére mindenki elpunnyad?
Merci, üdv újra itt :)
Hát biztos fog csipni,de a lényeg,hogy hasson!
10 van benne,mindet el kell használjam!
Remélem jobban vagy.
Nekem egyszer Klion hüvelytablettát írtak fel,a hatása jó volt,de úgy csípett.
Merci nagyon örülök,hogy jobban vagy,és itthon vagy!
Vigyázz magatokra!Puszi