2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Hát, én nem jönnék vissza szerintem mert angyon fájna. Az egyeteln megoldás ha valahogy túllép de ha figyelemmel kíséri a mi terhességeinket akkor folyton előtte lesz, hogy ő is itt tarthatna.
Nem is tudom egy ilyen után mikor lehet ismét babával próbálkoni, de szerintem csak ha megadja neki az ég, hoyg ismét teherbe essen, akkor tud majd velünk újra beszélgetni.
Aztán lehet, hogy nem.. de én adig szerintem nem tudnék, nem is lenne értelme.
Ha minden igaz, még évekig hoxázunk, majd fogannak kistesók, és remélehetőleg Krisztinnek is megadatik hamarosan egy kisbaba.
6,5 cm a talpa???nem sok az??????mmnek meg kicsi,szerintem valamit elirtál,de egyébként én is gratulálok a kisfiadhoz...
egy kérdés,szerintetek visszajön még azért hozzánk Krisztine????jó lenne,hiszen azért még közénk tartozik,mi nagyon sokat beszélgettünk priviben,én szeretném ,ha maradna,de majd eldönti,lehet,hogy nagyon fájdalmas lenne neki.....
Ebben egyetértünk Nyussz!
Egyértelmű,köztük is van rendes,dolgos ember,úgy ahogy köztünk is szemétláda!
Na tényleg lépek........
Nekem akkor nyílt a bicska a zsebemben mikor a Nóri (Kiskunlacházai erőszak és gyilkosság) bántalmazóinak származását eltusolták pedig beszélt a polgármester, hogy nem ez volt az első eset és azóta már megint történt.. mindenki tudja, hogy helyi cigány banda tartja rettegésben az embereket, fosztogatnak, erőszakolnak, ölnek mégse kapják el őket.. és érdekes módon Nóri temetésén nem vettek részt a színészek-politikusok, csak a roma kisfiújén tiltakozva a rasszizmus ellen, holott ott történetesen szó nem volt etnikai leszámolásról, de abból meg azt kreáltak.
Persze, nagyon nem értek egyet azzal, hogy ölik a romákat, pláne gyerekeket és ha etnikai indíttatásból teszik az szomorú.. nem ez a megoldás. Ez is csak azt bizonyítja, hoyg az ember fog igazságot tenni nem a vezetők pedig az utóbiak dolga lenne.
De akkor is felháborító, hogy a magyar kislány halála nem érdekli a sajtót, az ő temetésésre nem mentek ez az urak..
Nekem apukám valamilyen mértékben cigány az anyukája az volt!Bár még apa sem ismerte de apukámon látszik és 4 éves 32 éve dolgozik és a tőle telhetőt mindig megadta nekünk!(Nem segélyekből!)
gyűlölöm mikor pl megyek vele a bevásárló központban és megvetően néznek rá,csak mert nem fehér a bőre!
iwiwen van rólunk egy kép az a jóság és szeretet ami az ő szemében csillog senki máséban nem láttam még!szemétláda meg van akármelyik nemzetben!
Gréti biztos érzi,hogy ég jobban féltem,mert ma egyfolytában jelzi,hogy jól van!Megnyugató!
Most lépek,mert kimosott a gép,utána összedobok valami ebédet!
nekem nem tetszik..na de már megyek,további jó dumcsizást....kell egy kis házimunka és aztán mennem kell a Berniért,korábban el kell hozni a suliból,mert valami lessz délután és oda mennek a tanárok...
ja,képzeljétek,tegnap apa este későn fogott az udvaron egy sünit,felteszem a képeim közé,olyan édes volt,megnéztük,lefotóztam,adtunk neki tejet,de nem kért inkább eliszkolt...
na csősztök...
nem baj,majd ha eltűnik az objektum levelestől ágastól,akkor majd átgondolják...
hát azt tényleg könnyebb...
néha már sajnálom,hogy nem vagyok cigány...élnénk mint Marci hevesen...de nem baj,majd legközeleb...:))))
Egyetértek,mindig csak sajnálják,meg pártolják őket!
Képzeljétek:100 vagy 150 romát vettek fel a rendőrséghez,objektum őrnek!Ilyen negatív diszkriminációs szöveggel!!Ez volt az indok!
A magyar ember meg hosszú évekig tanul (pl. a párom is),és különbözö feltételeknek kell megfelelnie,hogy felvegyék határőrnek,rendőrnek!
Kérdem én:akkor ez nem negatív diszkrimináció????
Velünk szemben az!
A romának (és mindenkinek) is ugyanúgy van lehetősége tanulni,de könnyebb sírni-ríni,segélyért sorban állni!
:))))
az enyém sem foglalkozik vele,feldobta mik a lehetőségek,eszi,nem eszi,nem kap mást alapon,ugyhogy rábizom...mi a lakásba,mivel nem túl nagy a lakás a sárga,és a barack árnyalataival fogunk játszani..igy nyerünk egy kis teret,mert a sötét falak elveszik a teret,én pedig utálom a sötét szineket a falon...az egyik ismerősömnél ezek a Dulux szinek vannak,bórdó a hálószobájuk,narancs a folyósó,zöld a nappali,és kék a gyerekszoba,rosszúl voltam,amikor megláttam....én nem tudnék benne élni,megőrűlnék tőle...de valami rettenet élénk és sötét szineket képzeljetek el...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...
Nálunk a szekrény megvan, egy régi, azon lecseréljük az ajtókat. Meg pelenkázó, meg bölcsőt is szeretnék. De ezeket ő csinálja (asztalos cége van) úgyhogy mindent az orrára kell kötnöm. :D
A kiságyat végül vszínű rendeljük.
Tudjátok csajok, szerintem a nagyfőnökök meg a média tehetnek erről.. mert onnan jön foylton a rizsa, hogy szegény szerencsétlen romák.. Ha nem kéne őket még a széltől is óvni hanem ugyanolyan bünteteés járna nekik ugyanolyan nagy dobra verve mint a magyar bűnöző esetében, ha elismernék, hogy igenis problémásak és ez a túlzott féltés csak jobban erre sarkalja őket akkor tudnák együtt élni normálisan.
Nem egy esetet olvastam, hogy igenis ez elérhető.
pl a székelyeknél a cigánnyal nincs ennyi probléma mert a székely nem fosik, összefognak és a cigány nem kap munkát tőlük de még el is verik ha olyat csinál.. érdekes módon nincsenek is nagy problmák arrafele.
A romákat igenis lehetne fegyelmezni és nem lenne semmi komolyabb probléma, élhetnének nyugodtan itt.. de még a mai napig az a szemét aki rosszat szól rájuk pedig már nagyon elfajultak a dolgok. Ez meg csak szítja a tüzet.