2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Hát nemtom hajlam e vagy mi nekem sose volt narancsbőr bár azt mondták azé mert mindig sportoltam de anyámnak se volt soha!Csíkja sincs egy sem!Nemtom hogy van ez!
És a tavalyi farmer térdnadrágomba járok pedig tavaly nem voltam 70 kg!Szóval végképp nem értem!
Dehogy leszel!
Nem 30 kgt híztál!
Én is azt hittem h leszidnak de nem szidtak le azt mondták a magasságomhoz meg a terhesség idejéhez képest nagyon is arányosan alakul a súlyom!
Szerintem most változott már ez a görbe is mert elég hirtelen lettem 70!:SS
ez nem hajlam, minden nő narancsbőrös.. még a 48 kg-osok is..
Aki pl candida diétán van.. na, az nem narancsbőrös.. :D
Szerencsére el lehet tüntetni, de terhesen nem.. és a rövidnadrág most nem áll túl jól:P
majd elmúlik Te is olyan alkat vagy aki könnyen visszanyeri a formáját;)
Most meg megengedett!:))
Nekem nincs narancsbőr sosem volt lekopogom!
Az is hajlam,de elmúlik csak most a bőr is raktároz!:))
:D
hát én le leszek b*szva már látom.. :)
Elvileg az első látogatásomkor 66 ot mértem aztán valami okból kifolyólag lemenem 62 ig de most szépen bepótoltam,lehet h nem vagy hülye csak félreírtam,de 65 vagyok nagyon régóta soha nem is voltam kevesebb mert nehéz a csontozatom!
Csak az elején leszidtak h ne fogyjak hanem hízni kellene!Hát tessék most híztam!:DDD
:DDDD
Ugyan... A képeiden nem tűnsz dinnyének! :)
esküszöm 50 valamennyikről írtál... :/
vagy hülye vagyok?? :S
na mindegy, én 65 vagyok most, szép, a védőnő 62,5-öt mért legutóbb, a következő mérésnél meg foglepődni :(
Tegnap megint epret vacsoráztam, oda kell figyelnem
55 :DDDDDDDD
10 éve kb 65 vagyok,65 az nem 55
:DDDD
Csak figyeljétek meg, hogy leelőzök mindenkit az utolsó harmadban! Nincsenek illúzióim! :)
Nem, de ugyanaz a pali hozta, elég hűvösen viselkedtem vele, szerintem leesett neki a tantusz...
Hmmm, sajtburger az fincsiii! :))
Jó étvágyat!! Most nem kaptál telszámot? :D
Én is bűnözök mostanában, többx is ettem sajtburgert, annyira kívánom.. :\\
Csajok megjött a pizzám!! :)))
Jó jó igen tudom, nem túl egészséges dolog, de mentségemre legyen mondva, hogy tegnap spenótot ettem pedig utálom... :)