2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Anyám :D bele sem merek gondolni, ha én ennyi helyen érzem, milyen helyzetben van aranyom :D
Csuklást még nem éreztem..
Hello csajok!
Ekkora baromságot!!! Minek az a sok papír mindig mindenhová??? Főleg ha az ember időtlen idők óta házas?!
Nekünk apasági nyilatkozatunk van, azt mondták, nem kell friss, mert az, amit akkor aláírtunk, visszavonhatatlan. Mielőtt aláírtuk, részletesen tájékoztattak mindenről, felolvasták a nyilatkozatot, és megkérdezték, hogy jól meggondoltuk-e. Kicsit vicces volt. Olyan volt az egész, mint egy esküvő. :)
Ez nem ilyen egyszerű, sokféleképp fekhet a baba. Van, hogy lent van a feje és a feje előtt a lábai. Van, hogy fent van a feje és a feje előtt a lábai. A fiam pl így volt, az ő lábait is fent éreztem és a feje is ott volt.
De abban bízom, hoyg most lent van a feje, mert az apró mocorgást (gondolom a kezei) és a csuklást is lent érzem, a lábait meg eddig lent, vagy a köldökömnél, néha fent.. de tegbap óta folyamatosan a bordáimon vannak :D
Jajjdejó!!
Akkor már valószínű fejvégű!!
Nekem olyan magasan még nem dolgozott, csak 1-2 centire a köldököm felett.
Zsibbadsz? :((
Ne mondj ilyet, megint görcsölsz?
Hali csajok!
Én mostanában oldalt is érzem Olivért, de a köldökömnél is, és egészen lent is. Szóval fogalmam sincs milyen fekvésben van, remélem nem fordult el harántba. Ti milyen magasan érzitek köldök fölött?
Meg gondolkozom rajta h elmegyünk megint 4dre, 20-21 hetesen voltam utolsó uh-on, és ha nem lesz panaszom, csak a 32. héten nézik meg. Lehet jövőhéten felmegyünk, szeretnék..
sehol senki????
megyek fél 12re a dokihoz,megmozizom a Dalmát,és utána a védőnőhöz,de semmihez semmi huzatom,ugy zsibbadok mindenhol...tök szar...
megyek még pihizek egy kicsit,aztán tűz....
jók legyetek...
ha véletlen holnap sem lennék,akkor megint bevágtak a kórházba,majd jelentkezem akkor, Pocaknak tudom a számát,és már mindenre felvagyok készülve....:(
nem birom már,szűűűlniiii akarooookk.....:((
vastabletta utálatban csatlakozom hozzád :)
múlt heti székrekedés óta nem vagyok hajlandó a napi 3at beszedni csak napi 1et, és eszem helyette aszalt szilvát... állítólag az is vasas.
meg majd eszem mákos kiflit a pékségben abban is sok a vas
gyönyörű az ágyatok...
mi is tegnap kaptunk egy pelenkázó szekrényt,csak még le kell vágni egy kicsit az ajjából,mert nekem túl magas a kiságyhoz képest...majd apa megbarkácsolja...:)))
sziaaasztok...
nem tudom,szerintem nekem a fájások hozták elő,nem a tüdőérlelő...a szervezetem szerintem ugy volt vele,hogy szülünk???nem voltam messze tőle....:(((
na, utánanéztem, tényleg kell :(
Házassági anyakönyvi kivonat másolata
Na ezen mindig megy a vita, hogy 30 napnál, vagy 300 napnál nem régebbi másolat kell a szülés után a kórházban. Azt sikerült kideríteni, hogy régen csakugyan 30 napnál nem régebbi kellett, de most már megelégszenek a 300 napnál nem régebbi másolattal is.
Ezt úgy lehet beszerezni, hogy a házasságkötés helyszínén kell egy másolatot kérni. Személyesen is lehet, de levélben is megoldható. Ha beleírod, milyen célra kell, akkor nem kérnek érte semmit és még el is postázzák pár napon belül.
Jaja. Szerintem ezek normálisak.
Nekem mostanában már töbször volt mensi szerű fájdalmam estére, meg haskeményedés is de fekvéstől mindig jobb.
vasárnap Pécsen bababörze!:)
bár már mindent megvettem...azért elnézek! Csajok, aki volt már! lehet ott textilpelust is kapni/játékot???