2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Köszi Kocska :)
Áh kb az 5. nekifutásra tudtam eltalálni a betűket :S
Kosarazik a nagyfiad? Wow!!! Az de tök jó!
Ha fiunk lett volna és a páromra hasonlít, aki 198 cm, mi is küldtük volna kosarazni! :))) VAy vízilabdázni... :))
Így még nem tudom, milyen sport felé orientáljam... valamit kéne mozognia, hogy ne nézzen majd így ki, mint én... bár, ha apa alkatát örökli, zabálhat is amennyit akar, nem hízik meg soha! :DDD
Azért kislánynak nézni Damát, az gáz! Szép, nagyon is, de akkor is FIÚ, lááátszik rajta! Vagy csak én gondolom így, aki tudom, hogy az?
Tényleg, már rég meg akartam kérdezni, hogyhogy ez lett a neve? Nagyon szép név, de nem hallottam még másnak mostanában... hogy jutott eszetekbe?
Ékszer az tuti... még maradandó is...
De egy masszázsra engem is befizethetne valaki...! Nem fájna így a hátam...
én megkérdezném minek örülne...
Pl: cd, dvd, ékszer, könyv, vagy fizesd be egy masszázsra!:)
ma találkoztunk egy kisbabával a nagykisfiam kosáredzésen, ő is 5 hós, 9!!!kg, édes egy gyerkőc
amikor ölben voltak és nyúlt Dama felé, mondta neki az anyukája, hogy óvatosan, ő kislány:))))) mondtam nem ő kisfiú, azt a csodálkozást:)))))
megvaaaan szupeeeeer Kocska!
Igazad van!!Jól tetted!
Általában tőlem nem félnek:)))
Háát muszáj volt kicsit dolgoznom..lassan hetente 1x tuti meg lehet 2x is lesz egy kis meló(pár óra)...e van:S
Ez jó volt:
Hunor éppen a játszó hídon lévő játékokat püföli,majd egy nagyobb odacsapáa után megfogta egyik kezét a másikkal és rám nézett..kb ez volt a szemében:"anya fáj"
egyébként most azt játsza,ha eljövök mellőle visít,ha mellette vagyok sikongat,kacak,huncutkodik!
Szia!
Köszi,Hunor jól van....este hőemelkedés volt a változatosság kedvéért,de neki meg se kottyan!Most egy kicsit nyűgi.....
Apa még nem ért haza,de már Ő vasárnap jól volt...naná,hogy egész nap horgászott!:)))))
de jót nevettem.....:)
ezért szeretlek Titeket!
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!