2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Dia Mónim megtalálta neked!(tudod Lilimama:)
Október 25-én délután 13:32:00 és 14:12:00 között technikai hiba lépett fel.
A hibát sikerült javítani; a 13:36:00 és 14:27:59 között végződő aukciók 24 órával meghosszabbításra kerültek.
Az esetleges kellemetlenségért elnézést kérünk!
micimacisoknak!!!
ja és cicim nekem sem volt, a 75B a hátam miatt kellett, de ha felemeltem kezem ,felcsúszott nyakamba.Most95-100 D,nem látok le tőle, de ebből szerintem a lógó bimbó--bőőőr az megmarad tuti, ha üres is lesz.
Sziasztok.
Riett bátor voltál,én szerintem ha levágatnám a hajam hisztirohamot kapnék utánna,mondjuk hosszú haj mániás vagyok.
Dia ez sztem is szabálytalan,hipp hopp zebrát énis veszek rózsaszínt az megy a hercegnő birodalomhoz,majd 1.szülinapjára,ismerősöm gyerekie nagyon szerették,volt a teszveszen a múltkor 9000-ért új,minden funkciója múködött a világítás nem volt 3 db belőle ez volt este 9kor másnap délelőtt akartam mutatni páromnak,hogy megveszem,és megvették mind a 3-at majd fel robbantam és rózsaszín volt.A királylány továbbra is gyönyörű.
Lemi,tina Ninának sincs foga,de semmi se látszik,én 1 éves voltam mikor kijött.
Stella jó,hogy leírod,mikor mit adsz Hunornak,lesek ötleteket.
Bocs,hogy nem reagálok mindenre,de 5 órától olvasok vissza kb 15 oldalt,meg naplók,de a párom is itthon van még úgyhogy nincs sok időm,tegnap meg pihentük egész nap a bulit,aztán jöttek barátaink,sajna most meg fáj a torkom mézes teát iszogatok.
Nekem mostanában kezdett úgy igazán hullani :S
Én is beleolvastam a májusiakba ,de nem értem mire írjátok,hogy hhhhháááááttttt
köszi a teás hozzászólásokat, megszívlelem amiket írtatok:)
Dia: de gáz ez a teszveszes csaj:(
Riett: szerintem is jó a hajad:)
A tv-es dolgot, Dia, én sem hagynám annyiban! Ez nem fair! Azért kíváncsi leszek, mit válaszol az eladó...
Ja és beleolvastam én is a májusiba... Hááát... Bár Benivel elvileg én is május 4-re voltam kiírva, azért örülök, hogy "megismerhettelek" titeket! Nálam alap a humor, és egy-két embert itt olvasgatva elvigyorászok itt magamban.
pocok jobbulást kívánok neked és fogakat zotyának!
katyi: te egy kaméleon vagy télleg!!!! minden képen teljesen máááás vagy! bakker, téged nem ismernélek meg tuttttttibiztostuttttttttifiksz!!!!!
kocska: irtó jól nézel ki, a piros felsős kééép naggggyon tutttti!!!!!
anyám! lulun kinyúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúltam!!!!!!!!decukkkkkki!!!egyemmeg!!!!!!ááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!lemi te meg olyan bááájos vagy, és sokkal mélyebb a hangod, mint amit elképzeltem hozzád!
és nagyon ügyi lulu!
menyó!benó kis ügyes!nagggyon kemény, hogy felült!vagesz!:)és édi rajta a pihepuha cula...ránézésre jó puhi:)
na riett már nem írok privit:-)
nadin nagyon cuki a közös képen, okosan tetted, hogy nadin is a fotón van, mert rögtöm magára vonja a figyelmet :-)
az egyik csaj akadt ki, hogy feszt csak panaszkodik mindenki és ő már nem is mer írni, erre mások is csatlakoztak, okt.20ai történések...meg, hogy mindenki csak nyafog meg ilyenek....
nem mélyedtem bele, csak örülök, hogy itt mi tök jól elvagyunk :-)
Zsófinak boldog félévességet :))
Blanka boldog névnapot !
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!