2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Én is olvasgatom őket,de én inkább 10e-re számolok és akkor az már ... hú de nagyon sok! A fene enné meg a szemétjét !!!!
igen....
répa-krumpli-karfiol saját lével turmixolva vagy összetörve....Hunor imádta..
mondjuk mit nem imád?
én még úgy nem próbáltam, hogy az asztalhoz teszem, de le lehet venni a tálcát tartó karokat, és akkor lehet befér
Szerencséd van, hogy Beni szereti a karfiolt. Balázs kiköpte! Igaz nem sima karfiol volt, hanem karfiolt is tartalmazó finomfőzelék... A főzelékeket nem szereti, nagyon úgy tűnik. Viszont a gyümölcsök minden mennyiségben mehetnek neki:)
Anyám szerint el van rontva. Persze.
Amikor Panka nyügi volt hetekig, mindig ráfogta a családom vmire. Meleg van, jön a foga, hidegfront és még sorolhatnám. A végén már röhögtem rajtuk, hony mindig van kifogás. :-))
Az az igazság, h a fogzásra sem akarok mindent fogni.
Lehet...én már nem tom, lassan két hete úgy rág mindent szegény...de éjszaka egész jól alszunk.
Nem tudom mi legyen a következő amit megpróbálunk. krumpli répa sütőtök volt eddig.
Csak mikor én ettem, rántva, természetesen a belsejéből!
IMÁDTA!!!! :)
Lányok!
Adtatok már karfiolt?
Tuti a foga, mert Panka eddig olyan jó baba volt és amióta így felduzzadt, tiszta nyügi.
Ha nálatok is azóta lehet amióta dagad, akkor meg van az oka. Én ma adok egy viburcolt neki, mert már megint alig alszunk.
Csajok, az én gyerekem oooolyan hisztis ma, lehet, meghirdetem teszveszen! :D
begyűjtöttük a puszikat, köszönjük:))))
csajok, én is a fogra gyanakszom, Dorka, amit írtál, én is írhattam volna... tiszta duzzadt a felső ínye, szinte átlátszik... lehet, hogy nem is a hasa akkor??
céklát egyébként krumplival adtam meg tejcivel.
Nem Győrben, hanem mellette. Győrzámolyon. De szinte minden nap megyek Győrbe!! Te merre laksz?
jankának boldogságos félévességet, grétinek meg fordulót!
nanananannananananana! nem eszik olyan forrón a kását!inkább fog nélkül...mi is...
dehogy baj! ugyan már! nem lehet mindig csak a bébekről beszélgetni...kell 1 kis kikapcoslódás! (bár ne ilyen jellegű lenne:(
ezt egy egyszerű telefonnal ki lehet deríteni, ki is kell, és akkor ez a kamulevél még csak tetőzi bűneit hiszen visszaélésnek vagy vmi ilyesminek számít ez nem dia?
bakker ez nagyon durva, megnéztem én is most a kommenteket, de ezzel basszus nemcsak egy csomó ember ünnepeit tette tönkre, de tönkreteszi a tv hírét is, sokan nme mernek majd vásárolni....
Grétinek nagy-nagy puszit küldünk Benivel, hiszen ma már 7 hónapos nagylány!!!! :)
:D:D:D:D:D: hajráááá!!!!
boldogságos nemsokáegyéveseleszlulu hófordulót!
öcsém ez a tv-es krimi nem semmi!!!!!ne hagyjátok!!!!!!!fájt görz fájt!!!!!!(gyk.: fight girls fight!):)
tegnapi 11 már 32 negativnál tart, ha csak 32szer vesszzük az 5000ft-ot,akkor is 160000ft....baxxus és van sok,akit olvasok7-15 meg 20fölötti összeg.Egy fél millát elsummantott.jól csinálta.
Dorka: A MAM-nak nem a puha csőrű változata volt...de ma vettem egy olyat:) cép kék, múltkor csak rózsaszín volt a DM-ben:(
Gréti, Janka boldog hófordulót !:)
Tina & Dancsi
Törcsi, már akartam mondani,hogy nekünk is olyan etetőszékünk van, és tök jó, csak az a szívás, hogy pont nem fér be a karfája az aszal alá, és fölé se.
Grétinek és Jankának boldog hófordulót és sok puszit küld Hunor!
Nekünk sincs még.....csak kínozza szegényemet!
Alul az alsó 4 helye nagyon dagadt,szabályosan látni lehet,hogy van egy kis "lépcső"!
Fölül meg a fölső kettő dagad,de már a pittye is eláll!
Megszenvedünk vele.....
További ajánlott fórumok: