2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Erre jó a Pulsatilla ? Nem mondod ? Mi pontosan a tünet amire javasolta ? Túl anyás ? Na majd utána is olvasok.
Kocska és tényleg nem te vagy a hunyó. Nálatok pedig sokan megfordulnak jönnek-mennek az Olira vigyázó emberek. Nálunk nincs senki. Velem van egész nap és még se ordít utánam, elvan játszik magában. Persze nem sokáig de el van. Persze este csak én és senki más. Altatásnál ha ki kell szaladnom picit akkor aztán jön a sírás. De ez csak este van.
Szóval mindegy gyerek más !
Szép jó napot !
Stella és Anett boldog házassági évfordulót Nektek :)
Stella fel a fejjel ! Igaza van Ametistnek.
nagyon fáradt vagyok......
néha olyan jólenne mondjuk 9 körül reggelizni,nem délben,együttebédelni a férjemmel..........
fél 10 van,de még fölöltözni nem tudtam..........
ja....
felköltötte Hunort,ahogy ő kelt és azóta ordít,semmi sem jó neki.......
szép napot mindenkinek......
szebbet,mint ahogy az enyém kezdődött.....:(
Anett:nagyon boldog első házassági évfordulót nektek!!!!!!!!!
Jó reggelt!
Nem rontottad el kocska, mert nekem Lili sosem volt olyan anyás, mint Zsófi, pedig vele több időm volt. Ilyen a gyerek és kész. Nekem a védőnő ajánlott rá homeo bogyót, Pulsatilla-t, és bejött 4 nap szedte, és azóta jobban elvan pedig már 4 napja nem kap. Lili sem szeretett egyedül lenni, de elvolt mással is, Ő meg az apjánál is csak most kezd maradni, eddig mindig bőgött, főleg ha meglátott közeledni. A tesóméknál is az első gyerek nyugodt, a második már 7 éves múlt, de még mindig rettentő anyás, és hisztis. Amíg meg nem született a tesóm is azt gondolta hogy a hisztis gyereket az anyja rontja el, de a keresztlányom erre rácáfolt, és azóta megtanulta, hogy nem csak azon múlik.
Bocsi hogy okoskodok. :)
Csajok baccus..mióta dolgozgatok megint egyszerűen képtelenség lépést tartani veletek.
Éccaka h birjátok???Én már 10kor dög vagyok...
Mire végre végigolvasok mindenkit és reagálhatnék már megint lesz vagy 10 oldal elmaradásom..
Szóval bocsi mindenkitől h nem regálgatok de olvasok és figyelek mindenkit.
Zolkának vettünk tegnap autósülést..még jó h vittük őt is..totál hasonló modellek és mégis teljesen máshogy ült benne...
Majd dobok fel képet róla..
Szerintetek mi történik a fiammal h pontosan fél 5kor felkel hetek óta..randalirozik kicsit majd visszaalszik...komolyan órát lehetne hozzá állitani...
Nekem is rövidebb hátul mint elől.
Nem szeretek mosolyogni a képeken mégegyszer szorri!!!
Mindenki gondolja oda hogy nevetek:)
menyó ez mekkora állat!!!!!
:DDDD
:DDDD
Jááj, Culko! Hangosan felröhögtem! Bocsi. :)
Rózsaszín az a piros. :) És csak lakcímre kérd ezzel, mert különben a számládról vonnak le pénzt!!!
Egyébként lüke a vevőd? A rózsaszíncsekkért még neki is kell fizetni pluszban az összegtől függően ráadásul.
ja km-be meg még több:)
Utálom a kv szagát is.....de a koktél rám férne.....
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!