2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Katyi!! Jobbulást picurkának!!
lehet, h tényleg 3napos láz....ha igen, akkor se ijedj meg, ha hnap tiszta kiütés lesz a béb!!
TEHÁT
Mi (Bumbikám nevében) Anett helyére szavazunk, és ott is aludnánk!! :))
mi ott aludnánk!De ha rinyáltam is, igazából tök mindegy nekünk kizárólag az ár a döntő:)
Egyébként kölköt lótól víztől ugyan ugy féltem, mert olyan szeles,hogy mire én gondolok egye addigra ő 2szer ott van.Kéne egy rohadt póráz,amit Dia annak idején megbotránkoztam:)
köszönöm elég kész vagyok.... minden értelemben.
lehet kérek időugrást erről az évről vagy nem tudom, szerencse, hogy Grétus a vigaszom
Na, már megint teleírok egy fél lapot... :)
Sehun senki?
A srác (Zoli) a családjával lakik szintén ott (természetesen külön), nekik is van 2 pici gyerekük (azt hiszem 3 és 1,5 évesek), nagyon barátságosak, szóval lehet hogy a felesége és a két apróság is társulna a végén! :)
A szobák száma azt hiszem 10 (de ez nem tuti, valahogy ez rémlik :D).
Lényeg: hogy a TÉNYLEG ottalvósok - ahogy a Dia is írta - írjanak egy véleményt vagy a közösbe, vagy valahova, lényeg, hogy összegezzük, mert hamar kell helyet foglalni, bárhová is megyünk.
Szerintem meg tudunk egyezni, intelligens, felnőtt emberek vagyunk, és esetleg aki nem a "nyertes" helyre szavazott, az is el fogja fogadni.
Na! :D
És akkor mi van, ha az urad is jön??? :)
Amúgy... Lemi, Dorka, Krinya...Pestiek! Nektek nincs kedvetek ellátogatni felénk, amikor a Kingáék is jönnek? Febr.22.
Van egy majd 30 nm-es szobánk, szolgálati lakás, de szupi lenne telistele mamival-babával!!!
Hm?
Móni !! Eltört a karod is??? Na neee mááár :((
Vigyáz magadra !!!
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!