2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Ercsike én minden nap dögönyözöm a cicám.Elvileg akinek már volt cicája az átesett már a toxoplazma fertőzésen.Ha lehet ne te cseréld az almot,és moss kezet evés előtt.Ez lenne a lényeg!
Szia!
Nálam a korom miatt, de főképp azért végezték el mert a kombinált tesztem pozitív lett.
Köszi lányok a biztatást, tényleg csak pihenni fogok a héten, de azért néha benézek mi van veletek:-)
Bagira látom van cicád vele laksz azért kérdezem mert vigyázni fogok egy kisfiúra akinek van cicája és azt halottam hogy terhes nőknek nem jó ha van a közelébe cica kicsit meg ijedtem.
Most nézem csak at írtad,hogy kislány!Te mit szeretnél?
Igen mindent megmértek az ülőmagasságon kivül,de már találtam olyan oldalt,ahol ezt megsaccolják.(timmerman)
BPD:41mm
AC:134,FL:24,HC:153,OFD:53,súlybecslés:252g,Hum:24mm
[link]
És itt néztem,hogy a comcsont csak 16hetesnek felel meg,a többi meg 18 hetesnek.
A genetikán viszont semmijen számitást nem csináltak,csak megkérdezték volt e a családban gen.probléma.
Szia Szilvia végre a te eredményed is meg van:)
Ezt mindenkinél elvégzik?Gondolom nagyon fájt! Nagyon bátor vagy!:)
Örülök neki, hogy minden rendben van!
Nekem is még mindig úgy tűnik, hogy kislány!
Jó, hogy most már túl vagy rajta, biztosannagyon izgultál. Minden rendben lesz!
Sziasztok!
Megérkeztem én is. Úgy tűnik minden rendben van.
Az AFP értékem: 1.03 MOM
Én már több mint 19 hetes lettem:)), legalábbis a méretek alapján.
A BPD: 4.4 cm, a baba ülőmagassága pedig 12 cm + a lába, tehét kb 20 cm.
Egy dolgo aggaszt mégis a hepatitis B szűrésem nem lett jó. A doki szerint nem kell aggódni, ha gond van akkor a szülés után adni kell a babának egy injekciót, de azért nyugtalanít.
De, úgy döntöttem önszorgalomból elmegyek genetikai ultrahangra. Majd holnap kérek időpontot.
most megmérték a combcsontot?
hol találtad azt az oldalt?
van persze,de multkor meg csak a fejét mérték.De amit találtam ott a fej,felkar,has mérete alapján 18hetes,comcsont szerint 16 hetes.amikor ennek kéne kilógni a sorból csak felfele,mert mind a 2en magasak vagyunk
hát, a fejátmérőből nem fog neked semmi se hosszt számolni...más adat is tuti van méág a lapodon nem?
Duncan!jajj most látom a kutyust,haláli,nekünk is Boxerünk van,de nincs ilyen jó izlése :)
Megjöttem én is a genetikáról és uh-ról.Eddig minden RENDBEN.de 1hónap múlva várnak vissza.BPD:41mm.nemtudtok valahol olyan oldalt,ahol ebből a hosszát kiszámítják?
De jó neked,te már dajkálhatsz:)
Mirka nagyon meg erőlteted magad a sok képpel amit fölraktál.
Neked lesz a legjobb mert fogod tudni hogy minden rendben.
Nagyon bátor voltál, biztos minden rendben lesz. Szegény manód, neki sem lehetett kellemes, mostmár csak pihenj!
ÜGYES VAGY de most szigorúan pihenni csak wc menni ki semmit nem csinálni csak ágy nyugalom!!!!!!!!!!!!!
A tűt a köldököm mellett szúrták be a pocakomba. Ha pozitív lesz az eredmény akkor 10 napon belül felhívnak, ha negatív akkor három hét múlva (20. hét körül) kell visszamennem uh-ra, ahol már a baba belső szerveit nézik meg.
Értem!Nagyonjó áron volt!
Gratulálok kismamik:) Tavaly ilyenkor még én is ebben a "cipőben" jártam:)))
biztos negatív lesz csak nem szép dolog hogy ennyit kell várni az eredményre :(
3200-ról volt 1599-re leakciózva
Hová szúrták be a tűt? És mit csinának a 18-20. hét közötti genetikain? Bocs ha butaságokat kérdezek...!
Mindenkinek olyan szép nagy pocija van már,hozzátok képest az enyém még sehol nincs!:(
Te 1500-ért vetted ezt azt együttest/mindenest? Ezt én is néztem de nálunk ez 2700 volt!
Sziasztok!
Megcsinálták az amniocentézist. Hát nem volt leányálom, de ki lehetett bírni. Szegény baba izgett mozgott, amikor beszúrták a tűt abbahagyta. Biztos megszeppent szegénykém. Most már csak 3 hét és meg lesz az eredmény. Remélem minden negatív lesz.
További ajánlott fórumok: