2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Szia elveszett Kismami !
Először is gratulálok és sok boldogságot kívánok Nektek! Kérünk majd egy-két fotót is a nagy eseményről.
Tényleg elég régen voltál itt, nekem is feltűnt, pedig én is csak most vagyok itt sűrűbben.( abbahagytam a munkát)
Remélem jól vagytok, és minden zűr tisztázódott.
Biztos jó lehet itthon, ezt onnan is tudom, mert Tesóm Görögországban él és ő is most itthon van a családjával és hát mindig sírás van amikor visszamennek.
Igen mondják is... "Mindenütt jól, de legjobb itthon."
Boldog új évet Neked is ! :)
Sziasztok Anuták!!!
5hete nem voltam,de mindent mindent elolvastam.Zűrös volt ez a pár hét,sok dolog történt velünk,nagyon hosszú lenne leírni,de minden okés most már,és képzeljétek,ma volt az ESKÜVŐŐŐNK!!!
Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok!
20.-a óta itthon vagyunk,holnap után megyünk vissza Angliába,de nagyon jó volt kikapcsolódni.Jó sokat ehettem-ihattam végre a várva várt ételekből,italokból.
Ja,és nagyon jól esett,hogy hármótoknak is eszembe jutottam a távollétem alatt.De tényleg!
Puszi mindenkinek!
Sziasztok!
Nekem sül a sajtosrudam,aztán 2csülköt fogok sütni,amit még sosem tettem, de lelkes vagyok!A fő gond,h.lehet se a kacsasütőbe se a nagytepsibe nem fér bele a 2. " haverja jön a páromnak,meg lehet 1ik hozza a barátnőjét,aztán megyünk át anyám barátnőjéhez az utca elejére,mert ott lesznek anyuék is.
BUÉK mindenkinek!
Sziasztok!
Nekem sül a sajtosrudam,aztán 2csülköt fogok sütni,amit még sosem tettem, de lelkes vagyok!A fő gond,h.lehet se a kacsasütőbe se a nagytepsibe nem fér bele a 2. " haverja jön a páromnak,meg lehet 1ik hozza a barátnőjét
BUÉK mindenkinek!
Stella ez teljesen jó. 5,8-ig az éhgyomri és 7,8-ig a terhelés utáni. Naplómban hetente követem az eseményeket, most írtam a héten a vércukorról, és sztem ezzel semmi gond.
A baráti család akikhez mentünk volna lebetegedtek, így eljöttünk anyuékhoz, csak lightosan.
Gratulálok a Kiskukishoz!!
Boldog Új Évet Neked is!
Sziasztok! Képzeljétek ma megtudtam végre,h milyen nemű a gyermekünk.KISFIÚNK lesz!
Ja és Nagyon Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!
Szegényke.....
Köszi,de a papíron 6.1 a határérték,ezért ilyedtem meg és egy + jel ven odatéve!!!!
Köszi hogy megírtad.
Akkor kb.ahogy én számoltam 7 nap járna április végéig,ennek 2/3-d kb.5 nap,akkor ezt ha akarja kiadja,ha akarja nem.
Ez van.
Szia!
Jól tudod, mindig az előző naptári év a gyás és a gyed alapja
Egyetlen egy napom maradt tavalyról?
Miért kérdezted,hogy maradt-e?
Köszi szépen,hogy írtál!
Ha februárban megyek táppénzre akkor is a 2008-as jövedelmem lesz az alap,nem jól tudom?
Mindig a megelőző év az irányadó.
Sziasztok!
Én most értem haza melóból. Tök fáradt vagyok. Nekem a szilveszteri program: ALVÁS
Stella! Én is úgy tudom, mint Maffia00, hogy 7.8 a határ. Nyugi a tiéd tutira jó!!!
Csajok!S.O.S.
6,7 lett terhelés után a cukrom,6,1 a határérték.Nem tudom,hogy ez ilyenkor még megengedett-e!!!!!!!
Kedves Áprilisi Pocakosok!
Boldog egészséges új évet kívánok! Mindenkinek jó mulatást, és kedvet!:)
Éljenek a gyerekek is, a miénk már szorgalmasan járatja a futóműveket, gyakorol estére:)
Sziasztok!
Boldog új évet kívánok így előre is minden kedves, kismamának, kispapának és babucinak! Mi várjuk majd a vendégeket, egybekötjük a szilvesztert a lakásavató bulival, mert még sokan nem jártak nálunk. Úgyhogy nemsokára érkeznek a vendégek, aztán lesz aki itt is alszik. Várom már, régen találkoztam velük. Még az egyetemről, Szegedről ismerjük gymást, de most már egyre ritkábban találkozunk. Csak félek, hogy idő előtt elalszom.
Na, mindegy.
Mindenkinek jó szórakozást!
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!