2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
én nem gondolok rá, mert akkor tuti én is beparáznék, mindig elfoglalom magam az aktuális dolgokkal, hogy mim fáj, meg hogy nem bírok átfordulni az ágyban csak nagy nyögések közepette....:)
meg, hogy a babaszoba is ráér, meg a vásárlás is, most februárra toltam, de akkor meg majd bele kell húzni...ruhát nem nagyon kell vennem, mert az unokatesóm kislánya most októberben született, már az összes 56-os ruhája itt van, egy nagy szatyorral, de gyűjti nekem a következő adagokat is, meg sapikat, meg zoknit, meg lepedőt, meg hálózsákot nem egyet, úgyhogy így szerencsés vagyok ebből a szempontból, de majd az egyéb dolgokban kiélem magamat:):)
hopp ezt már elküldte egyszer a laptop....
de találó most is
Minden alkalommal csinál a doki ultrahangot, mostanában átkapcsol a 2D-ről 3 vagy 4D-re. Először megvizsgál, aztán megcsinálja az UH-t, aztán elbeszélgetünk még arról, hogy milyen panaszom, problámám van. Ő írja ki a vérvételt, meg felír vasat, stb. amit kell. Szóval nálam főleg ő végzi a terhesgondozást, a védőnőnél eddig 1-szer voltam, a háziorvosnál egyszer sem.
Egyébként nekünk is a Kistarcsai kórház van legközelebb, de nővéremnek nem volt ott jó tapasztalata a nőgyógyászokkal, pedig ő 10 évig ott is dolgozott a pénzügyön, aztán meg elment ehhez a dokihoz, akihez én is járok. Ja, és az István kórházban fogok szülni Pesten.
Szilvi, azért nagyon sok kismamát ismerek, aki a kistarcsaiban szült, és szinte mindenki meg van elégedve, biztos minden rendben lesz. Melyik dokihoz jársz, ha szabad érdeklődnöm?
Sziasztok.
Itt 30ezret kell adni a dokinak szüléskor.
Mi voltunk tegnap Egerben de én olyan fáradt voltam.
Most még pihengetek a párom elment síelni úgy irigylem,ezt a telet kihagyom,pedig februárban megyünk még egy hétre Ausztriába síelni vagyis én csak sétálni meg üldögélni,de minden évben szoktunk menni egy nagyobb baráti társasággal.
Pakolni kellene a szekrényekből a festés miatt,de semmi kedvem,ma nem főzök megyek anyáékhoz ebédelni,holnap megyek a védőnőhöz.
Dehogy haragszom meg,olyan fáradt vagyok,de olyan jót nevettem a barbies hason,a párom is ezt mondja mióta elkezdett nőni,hogy neki olyan fura,hogy milyen fenn van a hasam.
De a vicc az egészben a kedves sógornőm(párom tesója) tegnap megjegyezte,hogy de azért már szedtél magadra,én meg mondtam,hogy a 6.hónapban jó hogy nem vagyok 44 kilo,a párom meg mondta itthon,hogy miért nem mondtam neki nagy cinikusan,hogy de így is csinos vagyok.Szeretem az ilyen "jóindulatú" embereket.
Én havonta 8.000 Ft-ért járok magándokihoz és állítólag 80.000,Ft a szülés.
Én Kerepesen fogok szülni.
Mi tegnap este znházban voltunk. Két egyfelvonásos vígjátékot néztünk volna meg, de valamelyik színész megbetegedett, ezért Örkény István életéről adott elő Mácsai Pál egy kétfelvonásos darabot. Kicsit tartottam az egyszemélyes előadástól, de nagyon jó volt, jó sokat nevettünk.
Nekem van fogadott orvosom, ahol a terhesgondozás 6000 Ft alkalmanként, ez kb. havonta van, a szülés tarifáját nem tudom, de szerintem 50-60000 ott is kiesik a pénztárcánkból, meg ha lesz fogadott szülésznőm, akkor neki is valamennyit biztos adunk. Sajnos Pesten és a környékén nem nagyon lehet máshogy. Az SZTK-ban semminek veszik az embert, ha meg mondja a dokinak, hogy vállalja el a szülést, akkor meg máris átirányítja a magánrendelésére. Úgyhogy nem nagyon tudtam választani...
Anno 5 honapos terhességig dolgoztam, nem volt semmi gond.
Aztán egymás után jönnek a gyerekek, de több már nem lesz, igy nem volt lehetöségem visszamennem.
Másik vidékre jártam át, 10 km.
Anyának az ismeröse, azaz a munkahelyén TB-s. Elmondta neki az esetem és le volt döbbenve, hogy ennyire béna, mert elméletileg neki ezt tudnia kellene, de ott használják ki a "kicsiket" ahol tudják, velem ez nem jött össze.
Már én is kezdem megszeretni ezt a könyvelési témát, lehet elvégzek vmilyen tanfolyamot.
Szépen kinyomtattam, amit irtál, átadtam a könyvelőnek és azt mondta: Az igen, ebben aztán minden benne van!
Egyből te jutottál az eszembe.
Nálunk is bejön a Jázmin név, de inkább a nagyobbik lányomnak.
tetszik még a Kincső, lara, Kira.
Én is jobban érzem, hogy este mozog, de ha többet pihennék napközben jobb lenne a védőnőm szerint.
Két gyerek mellett + háztartás, igy nehezen megy.
Diandra!
Megjöttem a könyvelötöl.
Az eleje kicsit döcögösen ment, mert azt hitte nem vagyok tisztába a jogaimmal, de mikor elővettem a kis paksamétámat, nagyot nézett és rájött, hogy nem lehet hülyiteni.
De aztán simán ment minden.
Még annyi kérdésem lenne, hogy ha most töltöm a szabikat, de ismét kismama vagyok, ugye nem mondhatnak fel?
Már probáltam neten nézelődni, de itt is szerepel a védettség.
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!