2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Culko és Szilvi is itták, ugye?
Mert akkor minden jóhírét elhiszem ezután!
:-DD
A természet így is csúnyán elbánt velem...
Irtam privit,amit az anyakönyvezető barátnőm irt,bár még én sem olvastam végig
Kocska ne harcolj a természettel!!:))))
Kinyomod, oszt jól van!!!:D
Basszus, elfelejtettem a málnalevélteát....
Nem ittam egy hete már, uppsz.:S Most jutott eszembe, ahogy a gyorsaságról beszéltek:))
A sulit nemtom, de dietetikus és ott valami
várj iwiw:
SZTE-MK Élelmiszermérnök MSc
Csajok! Mi lesz velem, ha Ti is elmentek szülni??
Esténként meg fog ölni az unalom! Valahogy úgy veszem észre, hogy aki már szült, az vagy még a kórház vendégszeretetét élvezi jó sokáig vagy a gyerekét igyekszik nem elrontani (Persze ez úgyse megy és a kis huncutok hamar rájönnek, hogy ezt ki is kell használni és néhány nap alatt már csak kézben hajlandóak elaludni!!) ezért alig jut a géphez.
Ti ugye most mentek szülni...
Én meg itt kakukktojok majd.... :(( És sajnálom magunkat ezerrel!
Gratulálok Szilvinek tényleg gyors volt :)
Hát csajok ezt a gyorsaságot kell követnünk!!! habár amilyen negatív vagyok tuti hosszú szenvedés után fogok szülni de ha ezek a gyorsaság hullámok tartani fognak még akkor csak szerencsém lesz
Ok, sok az indok, így megegyezhetünk a szombatban :)))
Hol tanul a Tesód itt Szegeden?
Nehéz úgy írni, ha nem vagyok itthon! :)))
Nem hordozható a gép, hanem bazinehéz asztali...
Egyébként most is írtam bele... :)
De köszi!
Pocok,hogy vagy?Görcsök?
Anyánál voltam egész délután,most kerülök gép elé............
Holnap nekem nem jó,mert hugom szegeden vizsgázik,szombat meg még körmözés,meg Attila Kunfehértón lesz, de szomb.este oké,mert anyu is itthon lesz,meg mindenki,és a barátnőm is 4.ét akar,h.kerek 3hónap legyen a gyerekeink közt.A 3.át átadnám.
Jaaaaa,de én nem is akarok szülni ám.Még szeretnék csavarogni szép időben nagy pocakkal.
Itt vagyok......nincs semmi,görcsölésen és nyilalásokon kívül.....
De kiegyeznék egy holnapi babázással,mert elég szenvedősre vettem a figurát napok óta!!!
Hát holnap reggel nst.....hátha mutat valamit!
Gratulálunk Szilvinek,Laurának és az apukának!
Nagyon örülök,hogy mindenki jól van......
Tényleg eddig még senki sem vajúdott hosszú órákat.....ez nagyon ritka ugye tudjátok,főleg első babásoknál!!!!Mindenkinek ennyit kívánok én is!!!!
Sziasztok.
Jujj de jó hírre jövök,és milyen gyorsan meglett Szilvi babája is,dejó már neki is.
Maffia örülök,hogy Pannácska a te nevedre kerül.
Diandra ez a rakott palacsinta nagyon jól hangzik,én nagyon beettem vacsira krumplis tésztát meg madártejet.
Én már úgy nevetek mikor megkérdezik,hogy hanyadik hónapban vagyok és az emberek megrökönyödését látni,mikor mondom,hogy elvileg akármikor szülhetek,pedig nincs kis hasam.
Olyan jó már hogy ilyen szép idő van,el is pakoltam a téli kabátaimat,meg kitakarítottam még délután a fürdőt,wc-t,meg letörölgettem,előszedtem a húsvéti díszeket,holnap reggel gyorsan kiposzívózok,meg felmosok aztán megyek nst-re,fanta szeletet is akarok sütni,este meg doki,aztán jön a párom,már úgy várom,annyira hiányzik,de jövő héten csak hétfőn megy,és már csütörtökön jön is.
Kocska pedig te jössz a sorban,de ki tudja ki lesz a következő,ez olyan izgi.
Megyek is aludni,mert reggel kelni kell.
de jóóóóóóóóóóóóóóóóóó!
Gratulálok!!!:))))))))))))
Ez nem ér, minden napra jut egy kis pityergés....:)
Sziasztok!!
Szóval beindult a minden napra egy baba projekt? :D Szuper! Gratulálok Szilvinek és a kicsi Laurának!
Holnap ki akar menni? (Helyesbítek, holnap ki megy?) :)))
Ilyen gyönyörű időben egyszerűen nem volt szívem itthon üldögélni, úgyhogy kitelepültünk a Feneketlen tó mellé Lucával, és napoztunk! Hát, vannak otthon rossz pillanatai (órái, amit végigüvölt néha), de kint annyira jót aludt, hogy csak naaa! És végre kapott anyatejet! :)))
Lányok ezek a gyerekek nagyon gyorsan születnek. Csak mindenkinek így mennyen !!
Remélem mindenki issza a teát és szed valami csodaszert ! Én most ittam meg a málnámat. Ha kell adagot emelek.
nekem most lett kész a rakott palacsinta...de vendég az nincs rá csak mi:-)
milyen a sajtos muffinod?
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!