2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Nekem most is épp a legközelebb van...! Nem értem, a babák hogy nem süketülnek meg a saját ordításuktól... mert nekem iszonyúan berezonált a dobhártyám ebben a körben...
Mi az a meggymagpárna?? Erről még életemben nem hallottam!
sziasztok, most kezdek gyorsban visszaolvasni!
köszi a tippet szilvi, legközelebb kipróbálom, mert sztem lesz legközelebb sajna...
Én is tudom, hogy hagyni kellene elaludjon magától, de hát most is cdak vergődik...
Hát igen van némi ellentmondás abban amit írtál
Törcsi nagyon édes Hédi az összes képen! :) Aranyos kis arca van :) Jó hogy ilyen sok képet tettél fel :)
Bárcsak már én is itt tartanék....
Most, hogy mondod, gyanús!
04.13-án volt utoljára belépve...
Nálunk érdekes a szitu, mert a bal ciciből mindig kevesebbet eszik, mint a jobb-ból. Ált. olyan 50-100 gramm közti mennyiséget nyom be, attól függően, hogy főétkezés-e vagy csak köztes. Mondjuk én éjszaka nem mérem. Főétkezés után ált. 3-4 órát alszik, köztes után 2-2,5 órát. Ált. 6-7 alkalommal szopizik egy nap, úgyhogy szerintem olyan 400-450 grammot tol be egy nap.
Ja, és rengeteget csuklik.
Meg magától elalszik. Kicsúszik a cici a szájából, bröfög néhány embereset, aztán teszem az ágyába. Akkor még kb. 10 percig nyekerkézig, de aztán elalszik. Általában. Azét vannak kivételek.
Sziasztok!
Gratulálok Kocskának,Katyinak és Babranak is! :)
A lista tényleg nagyon rövidül, köszi Maffia.
Mirka már elég régen irt, lehet közben Ő is babázik már. :)
Az első 3 napba 40-50g evett azóta 70-110 között eszik de azért szerencsére még bőven van mit lefejni
Mi 3350-el születtünk majd leesett 3200-ra és ma 3300 volt
Hááát ez az! Hogy nem lesz ez így jó! De mit csináljak!
Tényleg, mindig meg akartam kérdezni, hátha ti értitek! Láttam tegnap a Spektrumon (Egészségünk: Tények és Tévhitek), hogy nagyokos ausztrál szakértő mit javasol csecsemő altatáshoz. /el kell venni a cumit... ez se normális!/ Volt 2 mondata, ami nekem nem passzol össze:
1./ Hagyjuk a gyereket sírni, mert úgy tanulja meg, hogy segítség és segédeszköz nélkül hogyan kell magától aludni
2./ 5 percnél tovább ne hagyjuk sírni, hanem nyugtassuk meg...
Ezt én nem értem... Ti? Most akkor nyugtassan meg - vegyem fel és ringassam - vagy hagyjam sírni? Kíváncsi lennék, hogy képzelte!
Majd belejön, csak ne kiabáld el! :D
Engem a kórházban mindenki irigyelt a "Jó" kisbabámért. Alig hallottuk a hangját... Bezzeg most, olyan üvöltést csap, mintha erősítője is lenne!
Most kb 120 g-okat kajál. (átlagban. Van, mikor többet, de néha csak 100 g körül eszik meg belőle)
Nekem is van mérlegem, mi 3140-el jöttünk haza, és hétfő estig visszahíztuk a születési súlyt. (3300 gramm)
De, én pucéran majd csak hetente akarom mérni, most csak minden evés előtt után mérem, hogy mennyit eszik meg
Hú nekem nagyon változó!
Általában 3-4 óránként eszik, eleinte csak 30-40 grammot, most már van amikor megeszik a 90-100-at is. De, ma nagyon nyűgös, nem tudom az idő miatt-e vagy miért de enni sem eszik rendesen és nem is alszik nyugodtan. Csak a kezemben hajlandó aludni. Pedig ez nem lesz így jó, mert lesz ez a gyerek még 10 kg is:)))
Hát csajok ahhoz képest hogy egy állandóan hisztizős kisbabára számítottam az egy hét alatt egyszer halottam sírni mikor már nagyon nem tudta kivárni még előveszem a cicit a kórházba is azt mondták alig hallani a hangját meg valami eszméletlen mélyen tud aludni.
Nektek milyen mennyiséget esznek meg?
Jaja, a toka már alakul, a hurka még kicsit várat magára, de nem sokáig.
Most szerintem már lassan közelít a 2700 grammhoz, mert kedden volt 2600, aztán azóta már kapott magára! De holnap lesz 2 hete, hogy itthon vagyunk, aztán akkor lesz majd megint pucér mérlegelés. 2230 grammal jöttünk haza, úgyhogy ez már szép teljesítmény!
Megnéztem mindet!
Naaagyon cuki! :)
Látom:
...Ti is hurkára és tokára gyúrtok, mint mi...
...A Ti lányotok is egy szabadulóművész! Bármikor bármiből ki tud bújni! Luca dettó!
Mekkora most?
Kérésed számomra parancs!
Hát, én túl vagyok pihenve! Most tudnék aludni, de nem csukódik le a szemem!
Hédiről egyébként mindig friss képek vannak a [link] oldalon.
Törcsi! Légyszi - légysziii!
Tegyél fel új képet Hédikéről! Olyat, amin jól látszik!
Köszi Maffia!
Szuper lett, angyal vagy!
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!