2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
riett csúcs ez a kiscsaj!!!!
nagyon szép baba, és akkor is hasonlit az anyukájára, ugye csajok? :)
Riett,de szép kislány......
Mondom én:fiús anyukák én már lestoppoltam a királylányt!:))))
aranyos lehet :)
Akkor nagyon kedvenc a sárga
Igen,Hunor a pelenkázója melletti állólámpát nézi átszellemülten,ami sárga gömb alakú és Ő azt hiszi,hogy cici,mert erőteljesen nyalja a száját mindig mikor nézi!:)
Úgyhogy tettem rá neki mindenféle érdekes plüssállatot,de azok közül is csak a sárga oroszlán érdekli és annak is nyalja a száját és beszélget neki!
csináltam pár képet ,beraktam a naplóba
apa biztos beájul amikor meglátja :)
:)
Nálunk anyós nagyon boldog hogy bámulja őt a gyerek egyszer majd rájön hogy a csillogó össze vissza lengedező arany fülbevalója olyan marha érdekes
Dorka ma 1 hónapos! holnap megyünk tanácsadásra, kivácsi vok, ott mennyit márnek. itthon szombaton - 4 hetesen - 4700g volt a kiscsaj.
voltunk csipőszűrésen, fejletlen a csipője, igy extra nagy gatyót kell neki hordani, ami szétnyomja a combjait. nálunk ugye nem terpesznadrág van, hanem 2 téglalapra hajtott textilpelenkát kell a pelusra tenni, és egy spéci kis gatyószerűséggel ráfixálni. ebben a melegben 1 libero+2 textilpelus+body+rugi..ajajaja
a könyvek szerint először az éjjeli evést hagyja ki a béb, és reméelhetőleg 2 hónapos kora körül már sok gyerek nem kel fel éjjel enni,vagyis hajnalban mert ugye ha még 11körül eszik is akkor is jó, ha 5-6 körül kel....mert ugye az 5-6 óra nekünk is!:)
dehát ezt gyereke válogatja. pl. nekem ezt a maratoni alvást úgy produkálta, hogy azért tegnap ő de. aludt egy órát, kletettem enni, majd du. aludt egyszer fél órát meg egyszer 20 percet kb.és ennyivel volt ennyi.
Csajok nektek van olyan a szobába amit kiszúrt magának a gyerek?
Az elején azt hittem csak nézelődik de nem ,semmi más nem érdekli őt a szobába csak az étkészletem ha felveszem és úgy tartom ne lássa csavarodik ki a feje és nézi pedig annyi csillogó színes cucc van a szobába de semmi más nem érdekli
Moncsika,ez ám a meglepi!:)))
Jó egészséget nektek!
upsz!
Akkor tényleg szerencséd volt! Meg nem biztos hogy ilyen gyönyörűszép kislányod lenne tőle!!!!!:))))
bezárták oda ahova való azt még ki kell derítenem hogy épp mit tett
Nagyon örülök annak hogy tudtam neki nem szabad gyereket szülnöm és még időbe elváltam
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!