2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Stella!
A Katánk Kuntár és még véletlen se kontár, majd meglátod, milyen profi videót rittyent belőle! :DDD
Lányok! Több naplóban láttam, hogy közzé tettétek a babás naplónk felhasználónevét és jelszavát. Jó ez nekünk ? Csak aztán valaki bele ne piszkáljon aztán lőhetjük az egészet. Persze feltételezem hoxan csak jó fejek vannak, de vannak kivételek tudjátok.
Lehet már megint túlragozom, bocsi lányok.
:)
egészségére!!!!!
én nem tom mennyit eszik Hunor,de néha látom rajta,hogy úgy tele van,mint a délibusz!
Ne beszélj bolondokat! Nincs régi és nincs új... Csak van valaki velünk... vagy nincs... :))) Benne vagy az áprilisibabában is vagy nem??!! :)
Naná, hogy küldjél képet a videóhoz! A Dani teljes jogú tag! Én is csak kb 2 héttel szülés előtt jöttem, azt ittragadtam! :D Ezek a csajok meg itt végigcsinálták az egész terhességet együtt (de kár hogy nem jöttem én is előbb, sok kétséget megspóroltam volna!)! Mégis benne leszek, mert nem hagynak ki! :D
Úgyhogy sipirc összevakarni Maffiának a képeket a közös videónkhoz és küldeni a kuntar.kata@gmail.com -ra!
Tina,Maffia videót fog készíteni fotókból--------pocakos,uh képes kortól,egész mostanáig,ilyet:
ha vannak Neked is ilyen képek,akkor küdj neki-------kontar.kata@gmail.com
Ha nincs azokból az időkből,akkor is küld párat szerintem mindenképpen beletesz,itt nincs olyan,hogy csak a régiek szerepelnek rajta,mind egyenrangúak vagyunk!
nóri is igény szerinti, és kb 3-4 óra alatt éhezik meg, kivéve este, mert akkor 8-10 órát alszik :-)
de megeszi a 190et ha eszik....
Ebben is mi nyertünk! :D Sajna!
Már 4x voltunk ortopédián és 2x csípő UH-n... és szeptemberben mehetünk megint ortopédiáraaaah! :(
De már nem kell csípőgatyó... csak torna... fujjj!
Hali!
Zsófi már két éjjel nem kajált, a doki mindig mondja hogy ne adjak neki, vagy csak vizet. Kipróbáltam újra, és csak cumit kapott 1-kor mikor kelt. Aludt tovább 6-ig. Persze ha sírt volna adtam volna neki cicit is, de nem tette. Ráadásul ma 9-kor evett, majd 4 körül. Azért a napi 5 evést így is kihozta estére.
Tudom, hogy még iszonyat új vagyok és nem is nagyon tudtam még jönni....de megkérdezhetem mihez kellenek a képek? vagy csak a régiekre vonatkozik?
tina
Na szerencsére megoldódott a vírus kérdés:)
McAfee vírusírtó...tök szuper....csak kellett szerezni kölcsönbe:)
Én már szeretném kipróbálni a gyümilevet...majd olvasom a tapasztalatokat...
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!