2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Innen jár valaki Dévényes tornára?
Mert a másik fórumon már szinte mindenki!
Te már bejelöltél???
Én is akartalak.
Éjjel nappal a hangodat akarta hallani :)
Mi is ingyen dumálunk párommal meg volt férjemnél is olyan volt de aztán mivel az én nevemen volt meg is szüntettem mert már szinte rendesen zaklatott mikor éppen nem volt otthon és végre élvezhettem volna a nyugalmat megállás nélkül hívogatott :S még jó hogy párom nem ilyen én többször hívom őt mint ő engem :)
Köszi Dia!:))))
Visszajelöltelek!
holnap postázom neki vissza a cuccokat, amiket adott, a tököm se tartja meg!
Ja azt nem is mondtam, hogy kaptam egy telefonkártyát, hogy ingyen beszélhessünk!!!VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
pasit kirúgni, fülbevalót eladni, lehet az árán venni vagy 5 csomag pelust :-)
JA ÉS MAFFIA TEDD LE AZT A QRVA BAGÓT.
Tessék engem is bejelölni az iwiw-en, még elég kevéske ismerőst találtam meg!!!!!
Kuntár Kata, és nem Kontár!:DDDDDDDDDDDD
Nekem volt ilyen barátom anno, tudom milyen car.
Jol tetted én nem birom/tam az ilyen piocákat!
nyomozott utánam a barátaimon keresztül... 3 nap után 15ezres fülbevaló... Pannácskát egy nap után már a sajátjának gondolta... óránként felhívott és ha nem ért utol, szarrá aggódta magát...már a közös jövőt tervezgette...a családommal 2 hét után nyaralni akart menni...és még folytathatnám...Ja, kirúgtam!;)
ELEGEM VAN A PASIKBÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!
riett mindegy mit adsz nadinra. gyönyörű!!! nálunk a szüleim szokták mondani, hogy nóri carosan, koszosan is szép, mindegy mi van rajta
:-) mondjuk koszos még nem volt, na majd jövő ilyenkor már lehet homokozni, medencézni, stb
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!