2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Jó reggelt!
+ 1 szavazat
Jó reggelt!
Lányok teljesen kész vagyok...szopizás közben bealudtam pár percre és a fiam lefordult az ágyról...picit sírt gyorsan felkaptam hasra esett...nem tudom mit tegyek megvizsgáltuk de nem látunk rajta semmit...nevet...azóta sem sír...bezzeg én:(
Culko! Boldog névnapot!
Lemi! Lucának boldog hófordulót, tegnap ez kimaradt tőlem!
a tegnapi visszaolvasásra reagálva még: Dama nem fordult még meg, a tárgyakért tudatos nyúlás van meg, úgyhogy tolja ezerrel a szájába
egész nap dumál, most éppen a nyögve beszélek a sláger meg a nyál pürrögés
Colko néni:
Nagyon Boldog Névnapot kívánunk Neked!
Jó reggelt!
Szavazat leadva.....nyugi,mi megtartjuk Olit az első helyen....ma lepipáljuk a kiscsajt!
szavaztam ma is :-) oli vezet 3 szavazattal...sztem elylarokonság bealudt...nem számoltak az éjszakai műszakunkkal :-D
van még vki?
kööööösssszzzi csajok!
joccakát
Ide is szavazzatok Olira majd!Sőt Sallai Brigitta, Radics Lili és Vivire is, ők csak majd nap közben kerülnek fel szerintem. köszi!
[link] ... g=29147545
---------------REGGELI MŰSZAK!!!!!---------------
Szavazni OLIRA... kezdjetek ezzel, erős a konkurencia! Köszi!
--------------------------------------------------
Igen! :DDD
Korán van és még oda is kell érni, úgyhogy pá, drágáim, Lemi elmegy aludni! :)))
szavazat letudva:)
jó éjt mindenkinek!:)
Akkor oda Culko nem mehet, mert még ott tartják!
Neem, nem merték mondani, hogy az érettebb asszonyokra buknak, nyugi! :)) 2(kettő) százalékért???... jobb, hogy nem mentél!
Szavazat leadva!
Jó éjszakát mindenkinek!!!
:)
Hát én még az araboknak se kelletem habár Tunéziába volt egy kis remény mikor egy bőrkabátért alkudoztam de röviden tömören annyi volt,hogy félre vonulok a manussal majd kb 2 %-al olcsóbban megvehettem volna a kabátot :S. Bezzeg anyámért teljesen oda voltak Tunéziába meg Egyiptomba is szőke haj zöld szem az ott ritka bezzeg én fekete haj fekete szemmel nem kellettem nekik
Tehetek róla, hogy minden magyar csajt meg akartak venni? :DDD Tudod, mint a Macskajajban! Ott is a pécsi vásárra küldik a csávót feleséget venni! :DDD
Mi holnap méreckedni megyünk... 10-re, úgyhogy ma én is korábban lépek, de az éjfélt még akkoris megvárom... és akkor is szavazok!
teeeeeee!!!!
ilyen sztoryt én is ismerek!
Na mennem köll hunyni, mert holnap lehet szurit kapunk!
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!