2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
És még félre is olvasok???? :DDDDDDDDDDD
Egyre jobb! Ezek már az elhülyülés jelei...???? :DDDDDDDD
Azta kötekedő formádat!!! :DDD
Aszontad elmész aludni... most már alvajársz?? :DDD És alvaolvasol??? Én meg félregépelek mindig?? :DDDDDDDDDDDDDD
Csend van, én is megyek aludni.
elkűdessz aludni?????????????????????
most veszem észre !:)
Már nem tudom mit csináljak, mert éjjel alszik, 1X kel enni, de van amikor már az is hajnalban. A hashajtót nem adtam neki ma, mert attól jobb nem lett. Még a normaflore-on gondolkodom, de azt is írta hasfogónak is, eddig azért nem mertem.
:) szegény lulu! mond neki hogy üzenem hogy ne sírjon, legyen jó kislány az anyukájának!:)
Most van az egyesen a 3 férfi meg egy bébi... szeretem... Hogy ezek mekkora pancserek! :)))) Most pelenkáznak... :DD
királyság, d elegalább már beindulni látszika gépezet és foglalkoznak veled
Jó éjt culko!
Mi is egyedül vagyunk... Apa kéktúrázik ezen a hétvégén... A gyerek végigüvöltötte a fürdést, hiányzott az apja...
állítólag hasfogó de nem mindnekinél jön be ez a papírforma mamúgy
igen!ebben lehet vmi! én a gyümikért nem vagyok oda...gdinnye az jöhet minden mennyiségben, d eéves zsintre levetítve kevés gyümölcsfogyasztásnak minősül az én nyári 100kg dinnyém am it befalok...::):):):):):
ja és ha a gyerek napon eszik, akkor csak ott etesd, nehogy má ne egyen meg vmit!!!! de mi van ha borús az idő???????????????????
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:
én már sztem akkor alszok...
du.-os így fél 12-re ér haza csak...
Viszont erről jut eszembe, hogy kértem másik - nemszopis- fogamzásgátlót, és kaptam! (múltkor veletek beszéltük. Kiderült, hogy a doki nem mert nekem normál tabit adni, mert az új, alacsony hormontartalmú tabletták jobban hajlamosítanak trombózisra, mint a régiek, és velem már nem akar kockáztatni. Úgyhogy most kísérleti jelleggel kaptam Novynette-et, aztán meg majd genetikai szintig lemenve megnézik, hogy hajlamos vagyok -e a trombózisra vagy sem, és ha nem (miért lennék) akkor kaphatok hosszútávra. :))
nem tudom, hetente 1x rájön, ált. késő du. vagy este, és sajna iszonyatos hangon visít sikít üvölt...alig bírom etetni...mert ált. evés előtt jön rá...majd óriáspukik kíséretében elmúlik, hálistennek 15-30 perc alatt...nem bánnám ha ez s elenne, úgy sajnálom...
Jaj, épp most olvastam a kálváriátok újabb (hisztis) állomását... és sajnáltam rendesen szegény Zsófit!
Szabadságon van 1 hónapig... :((( Helyettes körzethez addig nem megyek.. Voltam, de csak vérvételi papírt kérni. Majd a sajátommal megbeszélem. Elvileg, ha kérek, és nincs biológiai ok, amiért kifogásolhatná, akkor ír fel nekem, ugye? Elég idős asszony, nem tudom, hogy viszonyul majd hozzá... Bár, mivel ő is erölteti, hogy fogyjak le, talán nem kötekedik majd!
Sportolni még nem tudok elmenni (nincs is kivel, egyedül meg nincs kedvem) Luca leköt nagyon - bár élvezem - ma is 5 órát voltunk kint és nagyrésze mászkálás volt. Mindennap ez van, mégse fogyok... Hülye anyagcsere zavar!
Sziasztok!
Az almát nekünk is ajánlották hasfogónak is, de a doki most a rost miatt hashajtónak is ezt mondta. Lehet azért hajtja meg, mert még mást nem nagyon kapnak ilyenkor.
Pocok!
Zolika tényleg zabálnivaló... menő kiscsávó!
Hova tűnt az a picúr, aki megszületett??? :DD
én se, hál'istennek!:)
Télleg, beszéltél a dokiddal fogyibogyó ügyben?
Azt mondta (itt is) mindenki az elején, hogy az alma székfogó... De én nem tapasztaltam...
Hááát, katyi, ne haragudj... elnézegetve a képeidet egy dolog ugrott be... Az ember (így vagy úgy) lead néhány kilót és hihetetlenül megfiatalodik tőle! (ugye nincs hari? az egész végére képzelj egy nagy sóhajt, és tudd, hogy közben magamra gondoltam) :)))
nem is tudtam, hogy az almától lehet szorulása...:S
És képzeljétek... nem fogja az alma a székletét. Sőt, mióta hozzátáplálunk nem ritka a napi 2 kaki sem... Addig napi egy volt.
Holnap mi is kipróbáljuk. :)) Minden mást eddig napon szeretett. Még semmit sem utasított vissza... pedig a sütőtöklé, az nem volt finom, és azt is megitta... (azt üvegeset vettem, mert hol van ilyenkor sütőtök) Én szeretem a stököt, így megkóstoltam, de nekem ez a verzió nem jött be... De a gyerek abból is lehúzott 100-at ... LEhet itt jön be az, hogy én is imádom a zöldségeket - gyümiket... ? :))
Az almát lehet jobban csípi majd!:)
De mitől fájt a pocija?
én itthon bulizok egyedül...
tök jó, én tegnap próbáltam lénának adni baracklevet, egy fél őszi levét kinyertem és azt...hát mit mondjak...több landolt a szakálkáján mint amennyi eredetileg volt, abszolút nem ette....holnap almát próbálok, azért nem ma , mert ma sírás volt mikor adni akartam neki, nem azért, a hasa miatt és így rosszkedvűen nem akartam még ezzel is traktálnia bébet, de holnap megkapja!!!:):):):):):
Ma mindenki bulizni ment?
Pocok csajbulin, Kocska kertipartyn, szimonic lagziban!!
ÉN IS AKAROK!!!:))))))))))))))))))))
További ajánlott fórumok: