Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2008 szeptemberében született manók... fórum

2008 szeptemberében született manók... (beszélgetős fórum)


❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
1130. szisi (válaszként erre: 1129. - OlíviaAnna)
2010. jún. 30. 19:51

A családja jó pár száz kilométerre lakik tőle, nem beszél szlovénul (ergo a férje családjával majdhogynem sehogy nem kommunikál), a barátai itt vannak, nem járnak sehova, be van otthonra zárva (főz-mos-takarít...), nem dolgozik, honvágya van, soroljam még...? :( Már szinte depressziós, jönne haza...:o(


Jó lenne, ha ti is ki tudnátok egy kicsit kapcsolódni, ti sem nagyon unhatjátok meg egymást otthon...


Era! Nekem a derékfájásra annyira csak a masszázs jött be, hogy számoltam visszafelé a perceket, hogy S. mikor ér már haza a munkából. Már előtte vagy fél órával masszázs-pózba helyezkedtem (térdelés az ágyon, könyökök szintén az ágyon), így vártam haza. Mikor hazaért, az volt az első dolga, hogy kezet mosott, és egyből jött oda, és ő is felvette a masszázs-pózt, csak ő az övét: mögém térdelés...

Hát az maga volt a felszabadult mennyország!!!

Ja, és éjszakára az elmaradhatatlan szopipárna hozott enyhülést. Ha már a szoptatáshoz nem volt rá szükség (t.i. szoptatás nálunk sajnos nem nagyon volt...:( )

2010. jún. 30. 14:16

Olíviával benne lennénk egy ilyen találkozásban! Majd kiötlünk valamit! Jó lenne ha Anették is tudnának csatlakozni!


A gyerek-szépségversenyes fotótól (Szisi naplójában) majd elájultam. Első ránézésre, mintha photoshoppal készült volna. Döbbenet!!! + A munkaügyi központ is az...


Nekem van még felhasználatlan üdülési csekkem, de nem tudom összejön-e valami. A férjem valamennyire Pesthez kötött még a szabadság alatt is. De talán összejön egy hosszú hétvége valahol.


Era, sajnálom a derékfájásod! A terhestorna (domborító-homorító cicahát gyakorlat), a masszírozás és a jóga talán enyhítheti a fájdalmat. Nekem terhesség alatt "muszáj" volt térd alatt felpolcoznom a lábam fekvéskor.


Szisi! Miért írod, hogy Vera a jelen helyzetben nem lehet boldog?? Egyébként olyan szívesen mentem volna veled Hozzá, biztosan nagyon aranyos - ahogy a tesója és D. is!! :-)

1128. szisi
2010. jún. 29. 12:33

Szerintem, ha a szülőnek minden áron ez a vágya, verseny nélkül is lehet hülye kis hisztis p.csát nevelni a gyerekből.

Ezekből a lányokból zömmel magukat nem tudni hova rakó, illegő-billegő, soha semminek örülni nem tudó, milliókat kencékre költő, mindenkit lenéző válogatós nyávogi nők lesznek, ezzel gyarapítva a szépek táborát, de így veszítjük el a nemzet eszeit.


"Kissé" erősen fogalmaztam, de ez a személyes véleményem. Bocs, ha ez nem egyezik meg másokéval.

Természetesen nekem is a saját fiam a legszebb, és ezt mindenki így gondolja a sajátjáról, de a mérték és a kirakat a nem mindegy. :oS


Természetesen van ellenpélda is, de elenyésző számban.

Ja, és természetesen minden szülő "csak a gyerekéért teszi, a gyereke ragaszkodott hozzá, ő akarta, ez a mindene, stb". Még csak véletlenül sem azért, mert ők gyerekkorukban nem lettek Miss Amerika, akkor majd a lányból csak azért is az lesz... :S Szánalmas.

2010. jún. 29. 12:23

A gyerekversenyről... Nem semmi szülők vannak! Én biztosan nem vinném Gergőt ilyen helyre, holott tudom, hogy nem csúnya kisfiú! (Szerintem ezt nem csak én látom így, mert ismeretlenek is "leszólítanak" néha az utcán séta közben, hogy milyen helyes, szép, stb, kisfiú Törpikém.)

Vigyáztam anno egy iskolás kislányra, akit elvitt az anyukája fotózásra. Csudaszép képek készültek Róla hatalmas összegért, de a modellkarrierje nem indult be. A kislány kicsit összetört ettől...

1126. szisi (válaszként erre: 1124. - Erababa1111)
2010. jún. 29. 12:22

Nem, már nem tervezünk utazást sehová. (Talán csak egy napos "punnyadást" egy fürdőben a közelben...) Sajnos nálunk is pénz-gond van. Meg még ha össze is tudnánk kaparni egy pár napos nyaralásra valót, akkor sem arra költenénk, hanem munkahely híján a szeptemberi pótlásra kellene.

Talán majd jövőre, ha addig el tudok helyezkedni! :o)

Mit újítotok fel? Csak említés-szinten írtál róla a naplódban... De még az is lehet, hogy én olvastam szelektíven? Az is benne van a pakliban, hogy az én "vevőmmel" van a gond, a te "adód" működik! =o)

1125. szisi (válaszként erre: 1123. - Erababa1111)
2010. jún. 29. 12:18
De jó is lenne, ha összejöhetne! =o)
1124. erababa1111 (válaszként erre: 1122. - Szisi)
2010. jún. 29. 12:18

Hát, úgy néz ki, hogy most nem lesz se pénzünk, se időnk erre. Lakásfelújításba fogtunk, úgyhogy meg kell gondolni mindent, hova megy a pénz!!! :) Nem baj, talán télen majd tudunk menni valahova pár napra. Ekkor Apának is több ideje lenne, ugyanis a nyári szabadságokkal hadilábon áll a cég...


Szisi, Ti mentek még Szoboszlón kívül máshova?

1123. erababa1111 (válaszként erre: 1121. - Szisi)
2010. jún. 29. 12:14

:)))) Nem is rossz ötlet! Tényleg összejöhetnénk egyszer, ha itt lesztek Pesten! Szóljatok majd, ha jöttök, hátha nekünk is jó lesz az időpont, s keresünk egy jó helyet is a randira! :)))


Igen, Olíviát is bevehetnénk a csapatba! Úgyis kell egy csodaszép kisasszonyka is közéjük, hogy eladható legyen a műsor! :)))

Puszi Nektek!

1122. szisi
2010. jún. 29. 11:47
Mentek valahová nyaralni, lányok?
1121. szisi (válaszként erre: 1120. - Erababa1111)
2010. jún. 29. 11:27

Á, ne fáradj az állapotodban, majd megyünk mi, úgysincs egyéb dolgunk! ;o)

Ráadásul a próbákat összeköthetjük egy családlátogatással a húgomékkal, úgyhogy több előnyünk is származna belőle! =o))


Ja, szükségünk lesz egy énekes-táncosnőre is, vállaljátok, Judit? =oDD

;o)

Ilyen vállalkozásról úgysem tudok eddig... :o)

1120. erababa1111 (válaszként erre: 1118. - Szisi)
2010. jún. 29. 11:14

Azért az énekléstől mi messzebb vagyunk, inkább talán a dúdolás jobb szó lett volna :)

Elalvás előtt, ill. felkelés után Manókám "dünnyög", beszélget magában, vagy esetleg minket hív. A következő a reggeli "te, te, te" ismételgetése, ami a tejci azonnali behozatalára utal :)

A gyerek-duóban benne vagyok! A próbákat mikor és hol hozzuk össze? A két lakóhely között félúton??? :)))

1119. erababa1111 (válaszként erre: 1116. - Szisi)
2010. jún. 29. 11:08

Nos, ez is valami! És tök irigykedem! :S

Az én Manóm nem mond semmit. Sőt! Ragaszkodik a "termékéhez" :))), mivel ha rákérdezek, akkor is azt mondja, hogy nincs kaka. Pedig érezni lehet messziről is... :(

Szóval mi fényév távolságra vagyunk a bilis témától, pedig nekünk is ott van a fürdőben, mi is ráültetjük néha, Ő is játszásiból ráül ruciban... Ja, a "pű"-t mi is mondjuk, csak a miénk büdi formában jön orrlegyezéssel egybekötve...

1118. szisi
2010. jún. 27. 14:11

Era!


Zétény is énekel, elalvás előtt mostanában az "Egyszer egy hétpettyes katicabogárka" kezdetű nótát énekelgeti. Persze ebből csak annyit, hogy "kasziszaaa-bogáááj". Ezt a szót viszont különböző hangnemekben és szólamokban, tempóban és hangerővel próbálgatja.

Mikor először meghallottuk, hogy a csendbe egyszer csak belehasított a katicabogár, nagyon jót nevettünk! :o)

Ja, ez onnan jött, hogy a pelenkázólapjának a huzata katica-mintájú, és természetesen sűrűn el kell énekelnem.

Mi lenne, ha alapíttatnánk a gyerekekkel egy férfiszólam-duót? :o)


Egyébként a tánc abszolút nem "hülyeség", és a társastánc miatt sem fogja soha senki kinevetni: fejleszti a mozgását, a testtartását, és rengeteg dologra megtanít, ami az életben hasznos lehet (például az udvariasságra, csak hogy egyet említsek...)

Én például nagyon szívesen elnézem a táncversenyeket a tévében, és irigykedem a sok csinos lányra, akik a jóképű, jó mozgású pasikkal "kacérkodhatnak"! =oD

1117. szisi
2010. jún. 27. 14:03

Judit!

Vigasztalás, hogy megvédte magát??? Még szerencse, hogy az ember lánya nem hagyja kikapartatni a saját szemét...:S Ám az még nagyobb szerencse lenne, ha a pedagógusok sem engednék ezt, akikre rá van bízva a gyerek...:S

1116. szisi (válaszként erre: 1113. - Erababa1111)
2010. jún. 27. 11:16

Hónapok óta a bili ott van a fürdőszobában. Néha gondol egyet, előveszi, "játszik" vele, ruhában ráül, mi néha meztelenül is ráültettük fürdetés előtt, amíg folyt a víz. Szóval hónapok óta magyarázzuk neki, hogy pisilni/kakilni a bilire kellene, meg amikor kibontjuk a pelust, mindig megjegyezzük, hogy "pű" van benne, így nyilván tudta, hogy az az érzés, amit előtte érez, összeköttetésben áll a végeredménnyel.

Szerintem ezért is közölhette, hogy "pű"...

Szóval elég hosszú folyamat volt, de úgy tűnik, megérte, hiszen összekapcsolta a fogalmakat, és az, hogy mit "várunk" tőle...

De ezzel persze nem mondom, hogy szobatiszta. Nagyon nem, még messze a cél. :o)

2010. jún. 26. 22:42
Tényleg! Lányok, Ti hogy áltok az alvással? Csak Gergő ilyen kis tekergő, hogy nem akar sosem aludni? Gyorsan, egyszerűen elalszik a gyermeketek? Ugye, másnak is kell harcolni!?! Nyugtassatok meg! :/
2010. jún. 26. 22:40
Judit! Gergő szerintem sosem volt ilyen "perpetum mobile", mint a videón látható. Viszont szerintem behozta a lemaradását! Azóta, hogy biztosan tud járni, le sem lehet csapni! :)))) Még az alváshoz is úgy kell "betuszkolni" a kiságyba. Sosem kérte még, hogy tegyük be, mert aludna egy kicsit. Mikor látszik rajta, hogy majd leragad a szeme és holt fáradt, akkoris az a válasz az "álmos vagy?" kérdésünkre, hogy "NEM!"
2010. jún. 26. 22:35
Szisi! Nagy-nagy gratula Zéténynek (és persze Neked is)!!! Hogy sikerült ez a nagy "mutatvány"? Előtte már ültetgetted a bilire? Vagy csak egyszerűen ráéreztetek?
2010. jún. 26. 10:04
Dear Szisi, Ez még csak egy elbeszélgetés, errefelé óvatosan mondanak igent, de ha meg lesz pecsételve, beszámolok! Puszi!
1111. szisi
2010. jún. 25. 13:22
Anett! Már meg akartam kérdezni: beindult a vállalkozás? Hogy megy az üzlet? (TERMÉSZETESEN NEM AZ ANYAGI VONATKOZÁSAI ÉRDEKELNEK, nem akarok senki pénztárcájában kutakodni...!!!) Általánosságban érdekel, mert szorítottunk nektek nagyon!
1110. hofferke
2010. jún. 24. 14:56

Sziasztok!


Meg sem próbálom visszaolvasni, hogy miket írtatok, de belelapoztam és a nevelés, mint olyan megfogott. Ezzel nekünk is meggyűlik a bajunk, mert a kisDrága kezd akaratos lenni és hisztizik is rendesen. Legtöbbször a figyelmeztetés és a nem ismételgetése eredményt hoz, mert megunja, de van, hogy büntibe kerül vagyő, vagy valamelyik játék. Ilyenkor beültetem 2 percre a járókába és elmondom miért van ott, aztán bocsánatot kér, puszi és játszunk tovább, ezt ismételgetjük néha többször is.

a másik téma a beszéd volt: szinte mindent mond már, tudja, hogy őt hogy hívják (Ká Mamá= Rácz Tamás), apának, anyának a nevét, és hogy hol lakunk. Használ már két szavas mondatokat is: így jó, jól van, jó volt, kér még.


Szisi, mi most legutóbb géppel vágtuk a haját, mert nagyon erős és dús (dúsabb, mint az apjáé), de azt az ordítást szerintem még ti is hallottátok amit lecsapott közben, de az utána lévő pancsi az uncsitesóval kárpótolta mindenért! :D Fel a fejjel, nem sikerülhet mindig ugyanolyan jól!

1109. szisi (válaszként erre: 1108. - OlíviaAnna)
2010. jún. 23. 13:52

Majd teszek egy előtte-utánát, de a mostani teljesítményemre egyáltalán nem vagyok büszke. Kezdettől fogva én vágom neki, és mindig jól sikerült. Ilyen sz@rul még soha. De kénytelen vagyok emberek közé vinni... :o)

Mondjuk szerintem annál jobb, mint ha gépelve lenne az egész feje... =o)

2010. jún. 23. 13:43
Szisi, azért egy fotót tegyél már be az új frizkóról! Kivi vagyok!
2010. jún. 21. 20:49
Úgy örülök Anett, hogy újra köztünk vagy!!!
1106. erababa1111 (válaszként erre: 1105. - Hofferke)
2010. jún. 21. 19:34
Üdvözlünk újra körünkben! Gyere majd gyakrabban, mert már kezdtünk nagyon aggódni!!! Megyek is, és elolvasom a naplód! :)
1105. hofferke
2010. jún. 21. 15:19

Sziasztok Csajok!

Most Anyuéknál vayok és innen tudok jelentkezni, igen még élek! :)

Írta a naplómba, hogy kb mi minden történt azutóbbi időbe.

Judit, írtam az iwiwre levelet neked, nagyon aranyos vagy, és kérlek szólj, hogy mivel tartozom. Előre is köszi érte, imádlak! :)


Era, itt vagyok, és csütörtökön is itt leszek! :)

Igaz minden nap nem tudok jönni, de amikor lehet írok egy pár sort!

Remélem mindenkivel minden oké, most szaladok, mert Tomi már türelmetlen!

Sok pussz nektek!

1104. szisi (válaszként erre: 1102. - Erababa1111)
2010. jún. 21. 11:50

Én is afféle "gyűjtögető" típus vagyok, mélyen átérzem a lakás helyhiány-helyzetét! =o)

Ezek szerint a tanítókról általánosságban elmondható ez?

1103. szisi (válaszként erre: 1102. - Erababa1111)
2010. jún. 21. 11:39

Neeeem, nem vele voltam! :o)

Anyuval, Apuval meg a húgommal mentünk, Zétény itthon volt az édesapjával.

Erre a kis pihenésre nekem is szükségem van! :o) Meg amúgy is: szoktam mondani, hogy őt a gyereknevelés szempontjából csak annyi különbözteti meg a női nemtől, hogy szülni nem tud! =oDD Meg nyilván szoptatni se, de ez nem mérvadó, mert én sem tudtam, így a tápszer-melegítést is magáévá tette...:o( :o)

Szóval abszolút jó kezekben van az apjánál, mindent úgy csinál, akár én. És mindezt nagy kedvvel is teszi, tehát panaszra nincs okom.

2010. jún. 21. 11:30

Szisi! Gratula a beszédhez! Tök jó, hogy már ennyire megy a dolog! Örülök Nektek! :)

Az előadás biztosan jó lett volna, ha végig tudjátok nézni, de hát nem rajtatok múlt... Ez az időjárás - tisztára meg van bolondulva! :(

Amúgy Zétény hol volt az előadás alatt? Kivel voltál? Csak S.-sel egy "romantikus" kikapcsolódás? :)))

1101. erababa1111 (válaszként erre: 1100. - Szisi)
2010. jún. 21. 11:14
Remélem, hogy tényleg dumálni fogunk egymással nem is olyan sokára! :)))
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook