Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2008 őszi babák fórum

2008 őszi babák (beszélgetés)

❮❮ ... 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... ❯❯
12337. monix5
2009. máj. 7. 18:40

Sziasztok ....Gabi részvétem anyukád miatt.

Hát csajok Márk is egyre durvább dolgokat művel amit akar azt elér ma pl rájött a négykézlábraállásra és lötyögteti a fenekét nagyon édes amúgy kúszik és mindent ki akar pakolni.

Lányok lenne egy kérdésem ti el mernétek indulni babával Görögországba kocsival?Kb 13 óra az út ...nem tudom mi legyen hogy kocsival vagy repülővel menjünk kocsiba több minden befér repülő viszont kényelmesebb.Szerintetek ti olyan okosak vagytok...)))

12336. rekag (válaszként erre: 12335. - Kitta73)
2009. máj. 7. 15:53
Nagyon ügyi Viktor! :) Már én is várom, hogy Flóra verseket mondjon nekem, de azért remélem még soká lesz, mert most szívem szerinte úgy megállítanám az időt.
12335. kitta73
2009. máj. 7. 13:00

sziasztok!

Gabibus részvétem anyukád miatt:-(

Mi már régen a földön vagyunk,az ágyba csak kiabál,hogy vegyem ki.Állandóan meglép,már tudja merre kell fordulni az előszobába,ha Viktorhoz akar menni játszani a sok autóval:-)

Viktor tegnap nagyon ügyes volt az anyák napján,az összes verset és mondókát elmondta nekem,nagyon büszke voltam rá:-))

12334. bezike
2009. máj. 7. 12:01
Mi meg leköltözünk lassacskán a padlóra. Csak az a baj, hogy laminált padló van és az elég hideg. Le van terítve neki 2 pokróc is, de valahogy mindig levándorol róluk...
12333. vviki2 (válaszként erre: 12330. - Bezike)
2009. máj. 7. 11:53
Én már hónapok óta a heverőn pelenkázom, ott biztonságosabbnak találtam és így a Bence is be tud segíteni..;-)))
12332. bezike
2009. máj. 7. 11:49
Gerduska, megnéztem a képeket a naplódba! Ez igen! Hogy áll a kis drága, nagyon komoly!!! Na most aztán kösd fel a gatyót! Bár neked "könnyű", ott van két kis testőr, akik vigyáznak az öcsire...
12331. gerduska (válaszként erre: 12328. - Vviki2)
2009. máj. 7. 11:45

köszönöm..

ennek az a hátránya csak,hogy egyre kevésbé van el a kiságyába..::))

12330. bezike

Sziasztok! Gabibus, én sem tudok mást mondani, csak hogy őszinte részvétem és kitartás erre a nehéz időszakra. Tudom, mit érzel, márciusban vesztettem el imádott nagymamámat, akit édesanyaként tiszteltem és szerettem. Még mindig nagyon hiányzik, de sokat "beszélgetek" vele. Ha szomorú vagyok, felnézek az égre, és tudom, hogy ott van velem.... csak már nem fáj semmije. Nekem ez segített elfogadni a halálát.

Marci sem mászik és nem is ül még mindig. Azt hiszem még semmivel sem vagyunk elkésve. Sőt, már így is ön- és közveszélyes, nem tudom mi lesz, ha elindul... a szekrényt már minden nap kirámolja, leránt a polcról mindent, amit elér, az asztalról is leveri a cuccokat, amikor pelenkázom. Fú, nagyon gáz...

12329. gerduska (válaszként erre: 12327. - Gerduska)

elkiabáltam..épp most hányta le a kanapét a drágám.:((

nincs valakinek jo ötlete erre ????

12328. vviki2
2009. máj. 7. 11:42
Nagyon ügyi Noel! Jók a képek!
12327. gerduska
2009. máj. 7. 10:25

Sziasztok.

Részvétem Gabibus,nagyon sajnálom..:(

Noelnek már fent is van foga,és fent még jön neki a 2 mellett.

és ma felállt egyedül!!!a naplómba tettem fel képet róla.

Patrik ma végre nem hányt ../eddig::/de alig evett valamit ebbe pár napba..:((olyan kis gyenge..

12326. rekag
2009. máj. 7. 09:03

Sziasztok!

Gabi, őszinte részvétem!!! remélem Péter popója gyorsan rendbe jön! Pocaklakó jól van?

Viki! ne aggódj, Lini is be fog indulni. Én is állandóan idegeskedtem Flóra miatt, mert ő is lassan fejlődött, ráadásul ugye koraszülött is volt. Aztán a 8. hónap meghozta az eredményt, aminek így utólag annyira már nem örülök, mert egy pillanatra sem lehet magára hagyni. Önveszélyes a kiscsaj. :)

12325. mint
2009. máj. 7. 08:45

Lemaradt :)

Sziasztok!

12324. mint (válaszként erre: 12321. - Gabibus)
2009. máj. 7. 08:44

Oszinte reszvetem Gabibus,nagyon sajnalom :(

Drukkolok,hogy minden rendben legyen Peterrel.Szerintem is jobb,ha tobb orvos velemenyet kikered,vesziteni valod nincs.Amikor a fiamat mutottek,sokan azt mondtak,hogy kivulrol kell vagni(nyaki resz) es megsem hagytam,belulrol csinaltak(nincs nyoma es sokkal kevesebb szovodmennyel,sokkal es fajdalommal jar)Ketszer mutottek,de igy legalabb par oraval a mutet utan mar "semmi baja nem volt".Az orvos,aki kivulrol akart vagni egy nagyon hires es nagy tudasu sebesz.En megsem ot valasztottam.Van amikor nekunk kell alternativak utan kutatni.

12323. Tonettó (válaszként erre: 12321. - Gabibus)
2009. máj. 7. 08:23

Jó reggelt!

Gabibus! Fogadd részvétem édesanyád miatt! Ha ilyen beteg volt, megváltás volt neki, hogy elmehetett, és valóban azokkal lehet, akik már nincsenek köztünk. És biztosan vigyáznak majd rátok!

Peti nagyon ügyes, és remélem, hogy a popóval is minden rendben lesz. Drukkolok, hogy a pécsi orvosok megnyugtassanak! Jók itt nagyon a dokik. Már nekem is vinnem kellett Budát sebészetre - egy fejlődési rendellenesség miatt. Nagyon rendes volt a dokinő. Sajnos a húgom kisbabája is megjárta párszor a sebészetet, mert ő egy genetikai bőrbetegséggel született, amit egy darabig kezelni kellett. Nagyon rendesek voltak a dokik, és rendbe hozták Máté lábait. Hajni nagyon meg volt velük elégedve! Bízz meg bennük! Azért én megértem, hogy másodvéleményt kérnél mindenképp. Én is viszem Budát egy másik dokihoz is - nehogy én rontsak el valamit, ami miatt majd ő szív!

Remélem a pocaklakóval minden rendben van!!!

12322. vviki2
2009. máj. 7. 07:27

Gabibus!

Őszinte részvétem édesanyád miatt!!! Biztos megváltás volt neki a hosszú szenvedés után, de biztos nehéz a gyász... Kitartás!

Péter nagyon ügyi, nálunk még nincs fog és Linett az átlagsúlya ellenére se nem mászik, se nem kúszik...:-S Igazából annyira nem is bánom, ott marad ahová letettem...vagy legalábbis majdnem ott..:-)

Mindenkinek üzenem: sziasztok.!.így utólag...:-)Gratula a babáknak a fogakhoz és a mozgásfejlődésekhez!!!! Én nem tudok dicsekedni, így nem nagyon írok. Minden rendben, minden a régi. ;-)

12321. Gabibus
2009. máj. 7. 07:01

Sziasztok! Atolvasgattalak benneteket...A betegeknek jobbulast kivanok es a sok-sok szep fejlodesi esemenyhez meg gratula! :-)) Nalunk sok minden tortent az elmult hetekben napokban es hosszu lenne leirni meg sajnos nem minden kellemes...Mult penteken hosszu szenvedes utan elhagyott minket az anyukam..Bar volt ra 2 evem,hogy erre az el nem kerulheto esemenyre "felkeszuljek", sajnos ugy tunik nem sikerult.Az egyetlen dolog,ami vigasztal,hogy tudom ez megvaltas volt neki es hogy most vegre "ott" van egyutt a fiaival.Persze meg olyan sokat elhetett volna...61 eves volt es alig elvezhette a nagymamasagot es a gyerekeim ugy fognak felnoni,hogy nem ismerik a mamat...Ez a gondolat nagyon elszomorit..Minvegig vele voltunk,ami mindannyiunknak nagyon nehez volt, foleg amiatt,hogy nem tudtunk enyhiteni a fajdalmain...Meg ket nappal elotte is azt mondta,hogy legalabb a kicsi szuleteset megelhetne...es en azt mondtam meg fogja....hazudtam...:-((

A rossz mellett ott a vigasztalo jo,ami atsegit bennunket mindezen es az a gyerekem/gyerekeim. :-) Peter nagyon beindult,minden tekintetben. Kibujt a masodik fogacska is az elso mellet,amit sajnos elegge megerzek a mellemen. ;-) No persze az ejszakakon is valtozatlanul...Igaz a napokban alakulni latszik a helyzet. Negykezlab all nahany napja. Pontosabban negykezlab konyokol a legtobb esetben,mert ha a karja is ki van egyenesitve es meg labujjhegyre is all melle akkor a nagy popsija elhuzza.:-)) Nagyon buszkek vagyunk ra.Mama is az lenne.A feneken a bubbal tegnap voltunk egy helyen,amit most nem reszletezek...Kaposvar korhaz, azt azert hozza teszem.Nem akartam oda menni,de igy alakult..Most jovo heten megyunk Pecsre es ott talan lesz is valaki,aki ert hozza.Uh alapjan nem komoly,de meg az uh nelkul a barom orvos kijelentette (sebesz) hogy vagni kell valoszinu...Az uh-t meg en erolettem ki belole.Az eredmennyel mar vissza sem mentunk,mert nem vagyok hajlando vele ertekezni.Masodvelemenyt ilyen esetbe azonban akkor is kertem volna ha elegedett lettem volna a tudasaval, hozzaallasaval.Na szoval igy vagyunk. Nem pofazok tovabb...Vigyazzatok magatokra es sok-sok szep napot mindenkinek!:-))

12320. kitta73
2009. máj. 6. 12:57

sziasztok!

Levike kicsit nyűgi,de ez még a betegség és a vihar ami már felettünk van.

Viktor már olyan lázba égett már reggel mikor oviba mentünk,délután megyek az oviba anyák napjára.Már alig várja,hogy elmondhassa a verset,igaz itthon minden nap hallom:-)))

12319. mint (válaszként erre: 12317. - Mézeszserbó)
2009. máj. 6. 08:50

Szia!

Koszonom :).En pedig gratulalok a fogacskahoz.Milyen erdekes,hogy felul jott ki :0 :)

12318. mint (válaszként erre: 12316. - Stefi9)
2009. máj. 6. 08:48

Sziasztok!

Igen maszik es mindenhova kovet :).Szofi is nagyon ugyi,olyan edesek mikor integetnek,puszit kuldenek...

12317. mézeszserbó (válaszként erre: 12303. - Mint)
2009. máj. 5. 23:26
Gratulálok Sarahnak, nagyon-nagyon ügyes:)!
12316. stefi9 (válaszként erre: 12303. - Mint)
2009. máj. 5. 20:36
nekem is elvonási tünetem van mikor rossz a gép:)a net már az életünk része lett(sajnos).nagyon ügyi sarah,a felálláshoz nagy erő kell és egyensúly is.mászik is?lehet már írtad csak az én figyelmem kerülte el.
12315. stefi9
2009. máj. 5. 20:32
kekszet én is adok szofinak egy ideje már,néha morzsolok a gyümölcsbe is.imádja.sőt én már egyre több mindent adok neki.holnap kipróbáljuk a joghurtot is.
12314. stefi9 (válaszként erre: 12304. - Gerduska)
2009. máj. 5. 20:31
kitartás nektek is,remélem mielőbb meggyógyultok.
12313. stefi9
2009. máj. 5. 20:26

sziasztok

a kis levinek jobbulást,szegényke biztos nyűgös is,de reméljük mielőbb túllesz rajta.

12312. agitamas (válaszként erre: 12308. - Monix5)
2009. máj. 5. 18:29
Nyugodtan adj neki babakekszet.Én is féltem,mert mindenki óva intett a gluténtől.De ha nem allergiás rá ,nem lesz baja,imádni fogja.Ha meg igen legalább kiderül és a későbbiekben ahhoz kell igazítani az étrendjét.
12311. rekag (válaszként erre: 12308. - Monix5)
2009. máj. 5. 18:25
Én is adtam, babakekszet, meg babapiskótát is.
12310. bezike (válaszként erre: 12308. - Monix5)
2009. máj. 5. 17:50
én már adtam, már 2 dobozzal benyakalt. kutya baja... szereti
12309. vviki2
2009. máj. 5. 17:49
Én simán adok háztartásit. Ne félj a gluténtől...:-)
12308. monix5
2009. máj. 5. 17:25

Sziasztok ....na megvolt ma az oltás de csak egyet kaptunk ,mert valami új rendelet szerint 2 prevanar között 2 hónapnak kell eltelni és nekünk még nem telt el igy megkapta a meningococcus elsőjét ...de most teljesen fel van pörögve ....

Lányok ti adtok már babakekszet a babóknak ...én még nem merem mert gluténes mind.

❮❮ ... 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook