Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2008 őszi babák fórum

2008 őszi babák (beszélgetés)

5467. Munya (válaszként erre: 5465. - Nikice)
2008. jún. 19. 13:22

Szia!

Nálatok már a laborba is időpont kell?????

Na akkor lenne nálunk még ennél is nagyobb fejetlenség...

Az egyetlen ami jól működik, az az uh. ott még egyszer nem kellett 5 percnél tovább várnom! Bezzek a belgyógyon :))))

5466. Munya (válaszként erre: 5464. - Rekag)
2008. jún. 19. 13:20
Szerintem nálunk is lehetne egy kicsivel humánusabb módszer! Na meg kedvesebb laboros nőcik! Mert hát ezek, ahogy viselkednek, meg beszélnek az öreg bácsikkal-nénikkel, borzalom!
5465. Nikice
2008. jún. 19. 13:19

Sziasztok!

Én ma hívtam őket időpont miatt, rákérdeztem, vihetek-e üres teát, azt mondta a hölgyike kedvesen: Nem, majd mi adunk, az sokkal izgalmasabb lesz. De kedvesség volt a hangjában, nem bunkózás. Mindegy, túl esek rajta és kész. Ráadásul majd tartja bennem a lelket, hogy ez 18-án pénteken lesz, és mi hétfőn nyaralni megyünk.

5464. rekag (válaszként erre: 5462. - Munya)
2008. jún. 19. 13:16

tudom, sok kismamit láttam így a laborban.

szerencsére az én dokim úgy gondolja, hogy ha jók a cukros eredmények, akkor feleslegesen nem küld el a terhelésesre.

5463. Munya (válaszként erre: 5462. - Munya)
2008. jún. 19. 13:10
Bocs nem réke Réka!
5462. Munya (válaszként erre: 5461. - Rekag)
2008. jún. 19. 13:09

Szia Réke!

Hát nálunk meg csak ez van! Pisi, két fiola vér, megiszod a cukrosvizet, kiülsz két óra hossza után, megint pisi, egy kis fiola vér! Ez volt a vizsgálat!

5461. rekag (válaszként erre: 5460. - Munya)
2008. jún. 19. 13:07
nekem szerencsére nem kellett mennem, mert nálunk csak azoknak kell cukros vizet inni, akiknek a tejes-zsemlés vércukoreredményük rossz lett.
5460. Munya
2008. jún. 19. 13:00

Sziasztok!

Mindenki most készül, vagy már volt ezen a cukros vizsgálaton?

Én tegnap átestem rajta, nem is volt olyan rossz, inkább az, hogy esett az eső és a labor várójában ültem 2 óra hosszát! :) Uncsi volt, pedig még könyvet is vittem!

Jaaa, és nem tehettem a cukrosvízbe semmit, mert ott kellett meginnom előttük, és nem engedték, hogy tegyek bele citromot sem :(

5459. mézeszserbó (válaszként erre: 5447. - Gabibus)
2008. jún. 19. 11:59

Kíváncsian várjuk a lábfotót:).

Igen, mi több mint egy hónapja voltunk 4D-n,még 20 hetesen. Hát hiába, közben már jó sokat nőttek a picurkák:D.

Gondolom mindenhol más a szokás, itt szérumból nézik a cukrot, azért csak ma lesz majd eredmény. A lényeg, hogy rendben van, teljesen jó értékeid lettek:).

5458. Nikice (válaszként erre: 5457. - Bezike)
2008. jún. 19. 09:13

Én is ezen gondolkodtam! Hogy most jön még a java, és már lassabban megyek, hosszú séta után szuszogok, és én is oldalragurulva tudok csak felállni. Ill. lehet menne még hasizomból, de minek erőltessem, nehogy bébikének is rosszul essen. Ma este masszázs lesz. Beálltak a vállaim (ülő munka), derekamnak alapból is jó, és a sípcsontom melletti izomrészt szét kellene picit masszírozni, mert a görcs miatt elég jól összeálltak.. Alig várom már!

Ja, nekem ma van suli, fél hétig :S

5457. bezike (válaszként erre: 5456. - Nikice)
2008. jún. 19. 09:07
Én is kétszer megfáztam az első 3 hónap alatt. Akkor biztosan ezért. Már én is gurulok jobbra-balra, a kanapéból csak nagy megpróbáltatások árán tudok felkelni. Apa vagy tol, vagy húz, csak így megy. És még mi lesz később?
5456. Nikice (válaszként erre: 5455. - Kitta73)
2008. jún. 19. 09:03
Azt olvastam, igaz a várandósság elejéről, hogy az immunrendszer picit legyengül, hogy ne kezdjen el a baba ellen (mint idegen test ellen) küzdeni. Én 4 hétig fújtam az orrom elején, ilyen náthás még nem voltam.. Makacs volt nagyon. Közben derült ki, hogy pocaklakóm van.
5455. kitta73
2008. jún. 19. 08:55

Köszi!

Valahogy most minden elkap a terhesség alatt,mindig van valami.De lassan már letelik,és ennyit meg ér.

5454. Nikice (válaszként erre: 5453. - Kitta73)
2008. jún. 19. 08:47
Jobbulást Kitta!
5453. kitta73
2008. jún. 19. 08:31

Sziasztok csajok!

Remélem mindenki jól van,jön végre a jó idő is.Nekem sikerült megfáznom,egy nagy gombóc van a torkomban.Gyógyszert nem akarok bevenni,teázok és alszok amennyit tudok.

Gabibus tényleg nagyon jól sikerültek a képek,nagyon aranyos a kisfiad.

5452. Nikice
2008. jún. 19. 08:20

Mostmár itt is! :)

Tegnap voltunk védőnőnél, és nem cseszett lea kilók miatt! :) Azt mondta félidő van, mit vártam. (6 kg..). És miután megmérte a pocimat, azt mondta, nem csodálja, hogy ennyi feljött, és azt sem, hogy fájogatok, mert nagyot nőhettünk, a pocim az utsó látogatás óta 11 cm-rel lett nagyobb. Hát úgy is érzem magam, mint egy túlérett görögdinnye, ami mindjárt széthasad! :)

5451. bezike
2008. jún. 19. 08:14
Mármint 4D-s kép... csak előbb nyomtam a shift-et.
5450. bezike
2008. jún. 19. 07:53
Sziasztok, ma már süt a nap!!!! Gabibus, a te !D-s képed tényleg jobb lett, mint amit nekünk csináltak. Tök cuki a babád. Az enyém is így takarta magát.
5449. Munya
2008. jún. 19. 07:21
Sziaztok! Jó reggelt!
5448. Nikice
2008. jún. 19. 07:11

Gabi, tényleg nagyon szép a fotó! :) Ill. aki rajta van! Örülök, hogy szerencsésen túl vagy a cukorterhelésen is. Én ma kérek még csak időpontot rá.

Azt mondták, ma már melegebb lesz, hát eddig nem úgy tűnik... Most mibe induljak így el dolgozni?

5447. Gabibus (válaszként erre: 5446. - Mézeszserbó)
2008. jún. 18. 22:45
Emberi szamitas szerint en is azt gondoltam,hogy legalabb a gyomrom bekrepal,mert eleg sok savam van manapsag es hat ehgyomorra eleg durva a sok cukor,de nagyon orultem,hogy meg annyi gondunk sem lett.:-) Koszi szepen a gratulaciot!Epp nemreg neztem meg a 4d-s videotokat!:-) Az mar jo par hete volt,ugye? Mennyivel jobb,hogy ugy egyben lehetett akkor meg latni!Igaz meg akkor nem annyira fejlettek,de a tieteken a futyi olyan tok jol latszik!!!Alig akart a dragank terpeszteni es csak nagyon rovid idore lathattuk.:-( Meg hat persze csak reszletekben mindent.A labai voltak a legjobbak!:-)) Mint egy felnott szep kis ferfi lab!Lehet lab modell lesz!Majd felteszem az egyik kepet abbol.Nekem ez a teszt csak olyan gyors teszt volt (nem tudom nalatok milyen vagy a tobbieknel,akik nem tudjak meg azonnal az eredmenyt)es vizeletvetel sem volt melle.:-0 Nem tudom hogy van ez,de talan azert igy is mutat valamit!Biztos lett volna azert kiugro kulonbseg ezzel is,ha van valami gond.
5446. mézeszserbó (válaszként erre: 5445. - Gabibus)
2008. jún. 18. 21:43

Gabibus, még nem is gratuláltam, nagyon szép a kis Péter Tamás 4D-s fotója:))).

Hamar elrepül majd az a 10 nap, pláne hogy nem fogsz unatkozni:).

Én is pont ma voltam terhelésen, de az eredményt még nem tudom. Simán meg lehet szerintem is inni a cukros löttyöt, olyan mint egy elcseszett limonádé. A 2. órára viszont rosszul lettem, de mostanra már kihevertem a dolgot:).

5445. Gabibus
2008. jún. 18. 20:05
Sziasztok! Latom nagyjabol mindenki jol van.Micsoda idojaras van itt nalunk mostansag!?En meg alig vartam,hogy elvezhessem a "balatoni nyar"-at.;-) Ma volt a terheleses cukrom.Eredmenyek: 4.9-6.3 vagyis minden ok.Mar fel voltam keszulve a legrosszabbra,ahogy itt tobben is leirtak a cukros trutyi esetet,de el kell mondjam abszolut nem volt rossz.Meg csk rosszul sem lettem es a gyomrom sem fajdult meg.Ket bokes kozt mostam egy adagot.:-))Aztan delben elbucsuztunk apatol,aki most szall fel 8:20-kor.:-(( 10-et kell aludnunk nelkule!:-(Na valahogy kibirjuk.Kulonosen,hogy nem unatkozunk azalatt a 9 nap alatt!Ja! En meg nem hallottam semmilyen babacsomagrol,de lehet a vedonom gondolta,ha mar nem itt szulok bek...hatom!:-)
5444. brigibaba (válaszként erre: 5442. - Kitta73)
2008. jún. 18. 11:00
van vagy 2-3 féle babacsomag amit adnak!!!
5443. Nikice
2008. jún. 18. 10:52

Sziasztok lányok!

Egész felcsigáztatok ezzel a csomag dologgal. Nem mintha azzal kint lennénk a vízből, csak ebből most megpróbálom leszűrni, mennyire van jó dolgunk ebben a körzetben. :)

Én anno a fiammal kaptam (7 éve) egy rahedli újságot, talán egy pelust, és pár mintát...

Cumiról, ruháról szó sem volt.

Most eddig pár újságot kaptam indulónak, de én már attól boldog voltam, hogy nem "Terhesgondozási kiskönyvet" kaptam, hanem "Várandós kismamásat"! Nem szeretem a terhes szót!

5442. kitta73
2008. jún. 18. 09:48
Miért a kórházban is kaptok valamit?Gyöngyösön nem adnak semmit.Bocs tévedtem Vikivel kaptunk egy mini tubusú bepanten krémet.Oda majd neked kell vinni pelenkát,törlőkendőt,és már a babaruhákat is.
5441. brigibaba (válaszként erre: 5440. - Kitta73)
2008. jún. 18. 09:18
na majd hátha amit a kórházban kapunk!! lehet attól leesik az állunk!!:DDDD
5440. kitta73
2008. jún. 18. 09:16

Igen de régen tele volt pelenka mintával,cumival,cumis üveggel sőt a tesóméknál még egy body is volt benne.Most meg már csak a reklám:-(

Nekem az újság is egy évvel korábbi volt benne,még azt sem cserélték ki újabbra.

5439. brigibaba (válaszként erre: 5438. - Kitta73)
2008. jún. 18. 09:09
hát nem baj végül is!! csak meglepődtem...erre mondják : ajándék lónak ne nézd a fogát!!
5438. kitta73
2008. jún. 18. 08:59

Sziasztok,jó reggelt!

Én még Vikivel kaptam,anno 3éve,de már akkor sem volt benne semmi.Újság,babaápolási minták és teaminta,tiszta vicc.Most még a védőmön nem is mondta,hogy van,majd rákérdezek.Én még csak 1-2kg híztam,még rám jönnek a nadrágjaim,csak már kicsit szűkek hasban.Én inkább pocakra és mellre hízók egyenlőre.Ez az idő teljesen megvisel,plusz még szerintem az egész család megvan fázva egy kicsit ebben az időben.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook