2008 őszi babák (beszélgetés)
Sok helyen így van,nézetek ennek utána nehogy gond legyen.Van ahol nem fogadják el a régebbit,tiszta hülyeség.Mi nem vagyunk össze házasodva,de a kis könyvemben már ott az apasági nyilatkozat,különbem nem írnák a nevére.Ez az első amit Vikinél is néztek,ha nincs ilyen az anya nevére írják és utána 30000 forint,hogy az apa nevére kerüljön.
Hát igen, de nekem a dokim meg ott van és nem akartam váltani. 14 éve van meg, és én csak benne bízom. Most is megműtötték, nem volt egy darabig, erre múlt héten Ő felhívott, hogy menjek. Nem nekem kellett telefonálgatni, ő keresett...
Azt elhiszem. Nekem könnyű, gyalog 5 perc innen a kórház, munkaidőben csak átlépek..
Legutóbb 30 perc alatt megfordultam (sétával együtt), ez nem nagy idő!
Mondjuk én nem szívesen mennék a kórházba uh-ra, mert Székesfehérváron szülök, viszont Pilisszántón lakom. Nekem a magánrendelésre való járkálás is tortúra, nemhogy a kórházba...
Mit utdtok arról, hog y3 hónapnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonat kell, hogy a babaát az apa nevére vegyék???
Én egyébként nem bánom, tényleg több szem többet lát, és nem kell várakozni. Egyszer volt 20 perc csúszás, multkor pontosan akkor hívtak, mikorra időpontom volt
Nálam nem kérdés,hogy az sztk-ban csinálják az uh-t,itt csak egy dokinak van saját gépe,de az meg nagyon drága.
Nem kell szerintem megijedni! Mész uh-ra és ez a lényeg! Nálunk a főorvos reformál meg mindent(iil. akar!!), azért köti ez ebet a karóhoz, hogy a négy nagy uh -t csak ott lehet megcsináltatni, és nem a saját dokinál...
A doki nekem is mindig bepecsétel, végül is az, hogy a pecsét hol készült, úgysem kideríthető. Nekem már csak a védőnői látogatások alapján megvan a kötelező szám.
Sziasztok!
Bezike az a lényeg,hogy jársz orvoshoz,és ő csinálja az uh-t.Legalább nem kell az sztk-ban kínlódnod,borzalom ami ott megy.
Amúgy úgy tudom,hogy szülésig 5orvosi vizsgálat a kötelező,ha nincs annyi nem szívesen foglalkoznak veled.De ebbe beletartozik a védőnői látogatás is. De ez simán össze jön,nekem Vikivel a 36hétre már 11 beírás volt a könyvemben.
Gabibus, ugye milyen komoly a fütyis képünk? Annyira egyértelmű... Viszont a tiétekből puncit is ki tudok nézni. Biztosra mondták, hogy fiú?
Hello, ez a görcsölés dolog engem is üldöz, én pezsgőtablettát iszom, de így is be szokott görcsölni. Nem tudom, majd rákérdezek a dokitól, hogy mit és mennyit kéne szedni. Én is visszaolvastalak benneteket, és egy kicsit beparáztam. Írogatjátok itt a kötelező uh-kat, meg a kórházi uh-kat, és én még egyszer sem voltam kórházban UH-n, csak a magánrendelésen. A doki mondjuk oda is bepecsételt, meg beírt, meg adott is egy UH szűrési lapot, tehát papírjaim vannak róla. Gondolom, inkább ez a lényeg.
Tök jó sokat írtaok ma. Győztem visszaolvasni. Igazából azért léptem be, hogy panaszkodjak nektek. :(
Nemrég úgy begörcsölt a lábam, hogy a párom alig tudta kihúzni belőle. Még mot is nagyon fáj, és szégyenlem bevallani, de a könnyeim is folytak. Ez iszonyú volt. Én nem is tudom, mi lesz éjjel :(
Tegnap éjjel is görcsölt ugyanez a lábam, de elől a sípcsontmellett. Ma alig tudtam menni, erre megmasszírozta és rá nemsokra meg hátul...Esküszöm, félek az éjszakától. Most iszom a tejet ezerrel, és még egy magnéziumot beveszek, de több már nem lehet mára.
Szerintem így jobb, egyébként fél 8-ra írtak be. Éppen azért, hogy ezzel ne kelljen várni. Csak nem találomra mész oda 24-26 hét között, hanem adott napon. Nekem nincs ellene kifogásom. A belgyóggyal szerencsém volt, a háziorvosom megcsinálta... A vért is ott szokták levenni a lányok, csak ritkán kell a "nagylaborba" menni. Pl most cukornál...
sütiiiiiiiiiiiii???????????nyami!!
Süti??????Milyen süti?????
Még egy óra és jön haza a párom, vacsi már kész, süti meg a sütőben :)
na itt vagyok csak a kisfiamat kellett az udvarról becsalni!!
igen!A nővérem fiát is igy hívják!Ő már 12 éves!
Köszi lianda, legalább most már tudok hogy szabad, meg a névnapját is tudom.Az Alex engedélyezve van?
A maxi-t csak ugy lehet hogy Maxim vagy Maximilián!
Van egy utónév könyvem!Most néztem, meg És benne van!Igyhát engedélyezik,de a jelentése:Csillógó.Szikrázó csoda!Névnapja április 3 vagy július 30
Nem tudom hogy engedélyezik e , de ha nem akkor majd engedélyeztettem, amúgy a név jelentése "csoda"
Az Indira nevet még sosem hallottam!Engedélyezik ezt a nevet?
Még nem tudjuk, de holnap derül ki ha minden igaz.Mindenki fiút mond, de én valahogy kislányt érzek.De majd megtudjuk.Ha lány akkor Indira lesz, ha fiú akkor Alex, vagy Maxi.
mintha az enyémet hallanám!Egy ember csak egy félét!De ő is viccelt!
ÓÓÓÓ! hát azt a büszke pofát látni kellett volna!!:D de azt mondta hogy tudta!! Mert azt mondta ő fiút csinált!! ha lány lenne azt nem tőle lenne!!! ( persze csak viccelt!!!)
Brigi mit szólt a férjed amikor megtudta hogy a manóka is fiú?
Diamond!! akkor tudjátok már a baba nemét? és a nevét?:D
További ajánlott fórumok: