2008 őszi babák (beszélgetés)
Húúú, szegény:(. Zsibbadni nem zsibbad? Remélem azért visszamegy majd a dagadás.
Hát nem tudom mi még meddig leszünk egyben, de rengeteget keményedek, sok a jóslófájás is. Azért is szeretnénk még a jövő héten lezavarni a bevásárlásokat, kórházi táskát összepakolni stb.
Szüléstörténeteket én is szoktam olvasgatni, tényleg tanulságosak. Ma épp egy otthonszülésesbe botlottam. Arra nem vállalkoznék önszántamból azt hiszem.
Nem csodálom, hogy megijedtél a kézdagadástól! De ez tényleg jó vérnyomás. Lejjebb ment azóta az ödéma?
Nekem inkább csak a lábam szokott, de azért néha mérem a vérnyomásomat.
Úgy látszik ez tök egyéni, és valakinek tényleg nő a háta. Na nekem nem. Korábban 75 C-t hordtam vagy 70 D-t, az jobb volt. Az elmúlt hónapokra meg alig találtam 75-ből D-nél nagyobb kosarút. De még azokat is szűkebbre kellett szabnom egy kivétellel. Akkor lettek igazán kényelmesek, mikor jól megnőtt felfelé is a pocó.
Most meg már lejjebb ment. Nincs is olyan gondom, hogy egyszerre csak keveset bírnék enni, mint eddig...
Teljesen érthető, ha már nyűglődtél. Én is szívesebben vagyok itthon mostanság hosszú távon, mint bárkinél. Két hét az pedig nem kevés.
Látom Te is szenvedsz az allergiától. Engem is lemerít, még jobban kijött rajtam szerintem mint tavaly. Bár akkor szedtem gyógyszert, szemcseppet és ha kellett, használtam inhalálót, szóval lehet hogy azért:D.
Csak azért írom, nehogy 90/E-set vegyetek, mert a hátatokon lötyögni fog.... vagyis kényelmetlen lesz, hogy nem tart.
Látom nincs senki....
A frontokról.... én mindkét gyerkőcömet front idején szültem, mégpedig meleg-frontkor, mert én arra érzékenyebb vagyok, mint a hidegre. Tehát nem hülyeség, van benne valami :-)
Vasalni én is kivasaltam a babacuccost, az azért jó, mert fertőtlenít!
Szopis melltartót már vettem, a legújabb szerzeményem nagyon szép csipkés, úgy varrattam és hasszorítós bugyit is varrattam hozzá. (Akit érdekel megadom az elérhetőséget:-)
Tapasztalatom szerint szülés után a hát nem nő (nálam legalábbis), így a körfogatméretből nem kell nagyobb, max. egy számmal! Én a 75/B-ről 75/D és 80/E melltartókat használtam. Csak jótanácsként...
Sziasztok!
Végre itthon vagyok! Otthon édes otthon.....
Visszaolvastam mindent, és ha most mindenhez hozzá is szólok, akkor órákig körmölhetnék.....:-)) Hát igen, így van ez, ha az ember lánya net nélkül megy nyaralni:-) Mindegy, azért írom, már ami eszembe jut hirtelen...
Először is gratulálok a babákhoz!!! Nagyon édesek!
S az új tagnak is üdv. közöttünk :-)
Mi 2 hetet töltöttünk anyósomnál nyaralás címen, s mára telt be nálam a pohár.... Nem volt veszekedés, ne értsetek félre, de már minden bajom van, hisztis vagyok, itt az allergiám is (nem sokat alszom éjszakánként) és már nagyon honvágyam volt. Így ma reggel hazabuszoztam, a család még szerdáig mamizik....
Én ált. jól kijövök anyósommal, de nem szeretném ha itt lógna napokig (esetleg hetekig:-S). Amikor a fiam született megbeszéltük vele, hogy addig marad nálunk amíg haza nem megyünk a kórházból. Tök rendi volt, haza is ment amikor kijöttünk és nem volt sértődés!!!
Anyukám Izraelben dolgozik (egy nénit gondoz), úgyhogy vele nem sokat kommunikálok (levelezünk), és nagyon hiányzik!!!
Írtatok a szexről.... Kicsit meg is lepődtem, mert mi még javában akciózunk, persze már ritkábban, mint az elején, de azért nem fogjuk vissza magunkat :-))
Na mindjárt folytatom...
sziasztok
isteni az idő,erre vártam:)mindenki jó hétvégét.csak bekukkantottam,mert közben főzök.
ja és túl vagyok végre a nagy vasaláson,nem is volt olyan szörnyű.
Sziasztok!
Régen voltam erre felé.A héten megvettük a babakocsit,a kiságyat és a babyhordozót.Nagyon jó volt egy kicsit vásárolni a kis manókánknak.Szeptemberben lesz még egy nagyobb bevásárlás.
sziasztok
hát én inkább az estére szavazok hogy a párom tuti itthon legyen.mert a melóbol nem tudna rögtön hazaszaladni sajnos.
képzeljétek vettem ma pár olyan kis cuki rucit a kicsi fiamnak, olyan édik:)
Sose lehet tudni,hát ha szerencséd lesz:-)))
Nekem azt mondta a doki,hogy a második szülés már gyorsabban megy.lehet 14 óra helyett majd csak 12órát vajúdok:-)De mikor majd a hasadra teszik,mindent elfelejtesz,már semmi nem fog számítani!