2008 őszi babák (beszélgetés)
# Az ujszulottek BCG oltasat a szuleszeti intezmenyek, illetoleg a szuletest koveto 6 heten belul folyamatos oltas kereteben a hazi (gyermek)orvosok vegzik el.
# A szuletest koveto 6 heten belul BCG oltasban reszesitett csecsemoket 6 honapos koruk betoltesekor ellenorizni kell. Azoknal a csecsemoknel, akiknel a BCG oltas helyen beszurodes, vagy heg nem lathato, a BCG oltast - tuberkulin proba nelkul - meg kell ismetelni.
Sziasztok!
Sarahnak sem latszik meg semmi,de szerintem meg nem gond.
Sziasztok!
Csajok, nektek megeredt a BCG-oltás??? Mármint a babának ;-))
Linettnek semmi sem látszik, lehet újra kell oltatni. Bencének nagyon piros és duci volt, s kétszer ki is fakadt! De ez állítólag nagyon jó, mert minél hevesebbek az ellenreakciók, annál nagyobb a védettség! Hááát, most nincs ellenreakció...vagy még lehet? Majd hétfőn megkérdezem, ha viszem oltásra.
Sziasztok!
Akkor már ti is túl vagytok rajta,mi kedden megyünk.Remélem Levi sem lázasodik be,Viktorral nem volt gond.Szegény Levi babám már egy órája próbál elaludni,de nem megy neki.
Jo reggelt! Tegnap Peter megkapta az oltasokat. Lekopogom,de ugy nez ki eddig fel sem vette. :-0
En rosszabbul voltam tole mar elore,mint ahogy az egesz elsult. Gyors egymasutanban adtak be azokat es az elsot eszre sem vette aztan a masodiknal egy ici-picit sirt,de amint felvettem elhallgatott es ennyi volt. Ejszaka laz nem volt bar a calpolt beadtam. Remelem mar nem is lesz. A jobb oldali,ami a tudogyusszi elleni kicsit pirosabb,mint ahogy a nover emlitette is es egy kicsit bekemenyedett, de most tettem ra egy kis hideg borogatast. Hat ennyi! Kellemes hetveget mindenkinek!
mint tényleg hihetetlen kis hajasbabád van.szofi szinte már kopasz.kihullott a bébihaja.
gondolom vagy te vagy a férjed ilyen dúshajú.
sziasztok
réka nagyon jó a fülbevaló.most én is vacilálok hogy milyet vegyek és hogy mikor lövessük.
ma én sem voltam sétálni ebben az esőben.ha nem megyek ki akkor szinte egész nap fentvan szofi.séta közben meg bír aludni akár 5 órát is.tegnap voltam,jól el is áztam.
látom flóra szopizza az ujját.nálunk 3 napja tiszta ideg szofi,mert nem tudja rendesen a szájába tenni.pedig nagyon akarná,megnyugtatja.néha beletalál a szájába,de általában ki is csúszik az ujja.attól nagyon dühös tud lenni.olyankor markolássza a fülét.egyszerűen sehogy sem bírom megtanítani neki hogy kellene szopiznia az ujját.a cumitól meg hányingere van.