2008 Novemberben születendő babák (beszélgetés)
En is reg olvastam rola :(
Sajnos nem tudom, csak azt látom hogy mikor szólt hozzá utoljára. De az is lehet hogy elutaztak és nincs net? Csak találgatok.
Na most megnéztem aug.9-én írt utoljára ide.
Sziasztok ! Mióta nincs hír Holdfényről?
Dorinanak en is boldog nevnapot kivanok ! :D
köszi bottyán, mondjuk a vadast csirke húsból csináltam mert máshogy nem eszem meg én se és tésztát főztem hozzá.
nálunk is úgy lesz elvileg h akkor vezs ki szabit a párom ha már jövünk haza, vagy előtte egy nappal , ugye jár az 5 nap és még vesz ki 5 napot,és akkor 2 hétig itthon lesz velünk.
Boldog névnapot Dorinának!
És gratulálok a vadashoz!Bár én nem szeretem!Nálunk talán akkor vesz ki a párom szabit ha haza megyünk.Addig csak téblábólna otthol.Bár nekünk "könnyebb" mert még első baba.
KÉpzeljétek ma főztem életembe először vadast , de nagyon fincsi lett, büszke vagyok magamra.
Dorinának Boldog Névnapot!
Jaj tegnap Dorina azt mondta nagyon jól érezte magát az oviba.mikor mentem érte a barátnőjével játszott és haza se akart jönni ott vártam rá mert ők még vasalható gyöngyöztek.(elején kicsít megvolt szeppenve bujt az ovónénihez de mire bekukucskáltam már játszott).Ovi után fagyiztunk a főtéren és utánna még ki kellett vinnem játszira.Amikor felmentünk meg nyomdáztunk.-sose fáradnak el...
Nekem is benn volt a férjem szülésnél.Igen kötödik Dorinához(aki mostanság kezd apás lenni).De azt mondják a csajok apássak lesznek-aztán ki tudja(Dorina mindig mondja mert apa sose szid meg -én vagyok hozzá mindig szigorubb).
Most nem tudom bejön-e,azt se tudom Dorinát kire haggyam addig-anyumra hagynám inkább.De az is lehet Tamás vesz majd ki szabit.viszont lehet jobb lenne ha akkor venné ki a szabit ha hazamegyünk a kórházból.Mert pár hétig nem lehet kivinni a téli babát viszont oviba meg kéne vinni a nagyobbat-de az is lehet addig otthon lesz és nem megy oviba.
Ja és tényleg benn volt ma a vasnépébe-már többször küldtem be róla képet mindig betették-én nem is láttam az ovónéni mondta reggel.
Köszi átadom neki!És várja már Dorina Bogit szombatra ugyhogy gyertek!!!
Megkaptam az üzid írtam is-majd képeket küldök át!!!
azért Dettinek lassan nem ártana fordulni mert be fog szorulni a medencémbe :DDD
Igen nekem is csak ide oda forditja a popsiat :D De a buksia lent van. Nem is ertem miert kenyelmes neki fejteton lenni napi 16 orat :D Mert ugye a tobbit fekszem en is es akkor visszintben van :D
Mintha rolam beszelnel :D Szivembol szoltal :D
én is érzem h 2 oldalt van. kétoldalt rugdos meg bökdös :) jó neki így 18 hetes kora óta :)))
Mi már készen vagyunk a két szobával.Egymásba nyitottuk a 2 szobát.Már minden kész van,fel van állítva az ágya,pelenkázó.Már kimostam a szekrényeket,most díszítgettem.Vettem a Rossmann-ban Micimackós világítós figurákat.Ami a fénnyel töltődik.38 db volt benne.Már azokat is felragasztottam.Ugy hogy mi túl vagyunk a festésen,na meg ajtó ablak is volt.Szóval talán már jöhetne is.DE MÉG NEM!És ezt minden nap mondom is neki!A babaágyba gyűjtőm a kapott holmit,hogy majd ki kell mosni,de lassan kezd kiszorulni.
Nekem mar a 21. hettol azt mondjak folyamatosan hogy lent van a feje. Persze mindig hozzateszik hogy mag valtozhat de kb 4-szer lattak azota es meg mindig lent van a nagy buksija :D Es erzem is mert neha mikor rug ott lent erzem ahogy belefejel :D
jaj szegény,akor van meló bőven, most én is át pakolok a szekrényekbe h legyen még hely, merrt gyerekszoba kitudja mikor lesz kész lehet csak tavasszal lesz meg a bővítés de lehet még idén ,ugyhogy adíg több szekrényt se tudok már venni , mert vettem kettőt az befért hozzánk de több már nem fér be.uyghogy helyet kell csinálnom még a szekrényekbe valahogy.
Meg jöttem a védőből.Minden rendbe!Nagyon rosszul alszom,már egy hete.Felébredek olyan 2-3 között és 2 órát legalább fent vagyok.Ma éjszaka felébredt a párom hogy mi baj van?Mondom neki semmi,csak nem tudok aludni!Erre Ő:-Csukd be a szemed!!!
Tényleg?Ki hitte volna hogy aludni csukott szemmel kell!Furcsa,hogy idáig tök jókat aludtam,most meg 2 órát csak kuksolok.De sehogy se kényelemes.De csak vége lesz egyszer.Bár hiányozni,fog hogy nem a pocimba mozog,hanem a kiságyba.
nálunk full költözés lesz lakáson belül...
Anyós szobájába megy Detti , anyós ki a nappaliba ahol most mi vagyunk, mi vissza a régibe. Addig le kell parkettázni Detti szobáját.
szóval lesz még meló :)) utána tudok elpakolni normálisan.
hát én se tudom h hova fogom rakni a ruhákat már tele vannak a szekrények és még ígyis vennem kell néhány cuccot és még kapok is a barátnőmtől mert már eltette nekem a ruhákat.
nekem nem tágul.. még mindig keresztben van a hölgyemény :D
oksi :) tegnap szólt egy ismerős h hoz két szatyor ruhát... hova fogom rakni ? :))
En is szerencses voltam Roxinal , nem ereztem en sem ilyent es eddig most sem olyan veszes. De sogornom mondta hogy neki nagyon nagyon kellemetlen volt.
nem tudom nálam mi lesz apa bejön-e, mert a Boginál benn volt, de aztán császár lett belőle.Most már ráírta a dokim a kiskönyvemre piros betűkkel az előző császárt, meg hogy nagy volt és most is nagy lesz.De még nem mondta, hogy császár lesz-e.Lehet, hogy az utolsó napokban lévő uh-tól teszi függővé.
köszi, én is így gondoltam, de a Boginál nem éreztem ilyet.Vagy nem emlékszem??:-))
További ajánlott fórumok: