2008 Novemberben születendő babák (beszélgetés)
nyomja a baba, ilyen nekem is van sokszor
Ha dagadsz (én már jó 2 hónapja, arcom is...), az attól is lehet, hogy pl. nyomja az eredet, és rosszabb a keringés. Ez szülés előtt azért van, mert lemegy a baba, és nyomja a lábba menő ereket...Nekem végig lent volt a hasam, ezért nyomta elég hamar az ereket, idegeket, sokszor le is zsibbadt a lábam akár fél napra is. A vérnyomásom csak most lett több (hozzám képest, mert nekem mindig 80-90 per 60 körül volt). De ha a védőnőnél jó volt a vizeletedben a fehérje, nincs toxémiád! Amúgy a toxémia jele még a sok magzatvíz is. Tanács: csipkebogyó tea, és értorna (én naponta többször csinálom pl. fekve kaparászol a lábujjaiddal, pumpálsz, lábfejkörzés, valaki megfogja a lábad bokánál és térdbe, úgy hogy Te ne emeld!, és lassan köröz be-ki, emeli fel-le, behajlítja...), és kevesebbet ülj, inkább lassasn sétálj, vagy feküdj le. felpóckolni se jó a lábat ülve, mert szintén nyomja a combtövet!
ezen nekem is jár az agyam :) mennék már :)
A belső combjaim nekem is nagyon fájnak nem bírom megemelni a lábam. Egyszerűen nincs benne erő.
Kíváncsi vagyok kinek kezd el éjszaka kibújni a babó, valamelyikőnkre tuti hatni fog a holnapi front, na majd elválik.
Csacsáék meg már lassan jönnek haza, kíváncsi vagyok a beszámolójára.
Tényleg óriási a pocid! Az enyém tökpicike, én úgy tűnik mindenben fordítva műköödök, más a terhesség végén hízik, én meg fogyok (már 3 kilót fogytam 10 nap alatt, pedig azért eszem rendesen, csak odafigyelek, hogy mit), a pocakom 5 hónaposan jelentősen nagyobb volt, mint az megszokott, most viszont teljesen normális, egyáltalán nem nagy szerintem, bár magas vagyok és valószínűleg azért nem tűnik nagynak.
Szia!
Én is egész nap érzem a mensis fájdalmat.Derekam leszakad és sokat keményedek!
Azt észre fogod venni,nyugalom!!!!
A fájások azok fájások:-))
Sziasztok!
Még mi is egyben,de eléggé fájdogálok!Olyan mensi szerű görcsök.Jöhetne már!!!!
Mostanában azon agyalok,hogy hogyan fogom észrevenni azt mikor kell indulni.
alvásnál nálam a hegem zavar, de az is csak a baloldalon. Mondjuk az állandóan. Menésnél meg még a szeméremcsontfájdalom egy borzalom.
Nekem csak akkor ha lépni akarok és egyszerűen nem bírom felemelni a lábam.-belenyilal:(
ugyanez. Ráadásul alvásnál dettó :D
Aha,de már vagy két hete.A jobb egyáltalán nem!
Neked is a bal ? Én napok óta ezen agyalok miért ott..
Csajok én alig bírok menni!Nyilal alul a pocimba és a bal combhajlatomba.
Irigylem azokat akik tudnak még sétálni.
Azért ha nagyon elkezd dagadni a kezed, arcod, lábad, szólj majd az orvosodnak, mert az nem feltétlenül a szülés előjele, hanem lehet a terhességi mérgezésé is, ami a terhesség végén előfordulhat, mondjuk ahhoz társul magas vérnyomás és fehérje vizelés is. Csak azért írom, mert ha jól emlékszem Bottyánnak és Momónak is hasonló volt, csak nekik a vérnyomás is magas volt.
Nekem eddig nem volt előtejem. Méhösszehúzódásom annál több :)
megjöttünk a sétából. keményedek , és picurka végre mozgott picit, nagyon lusta bízom benne h készül kifelé. ma már hárman mondták h torzul, puffad az arcom és ugy látják hamrosan szülök.hát kíváncsi leszek.
ha nincs előtejed azt nem jelent semmit.
Na nálam megint jelentkezett a barnás kocsonyás váladék. Lehet, tágulok tovább? Jó lenne. Na most kimegyek segíteni kicsit a páromnak a földet széthordani a kertben.
akkor azt nem tom mi... :-(
De nekem ez nem lentről jött, hanem konkrétan inkább a pocim tetejéről, és fekvés közben, egyébként napok óta csak pihenek, tehát még azt sem lehet mondani, hogy nagyon kifárasztanám magam. Nem ijedtem meg, inkább csak olyan furcsa.
Nekem sincs előtejem, de tényleg azt mondják, hogy ennek nincs jelentősége.
Szerintem a tágulástól van, nekem már régóta van, szélesedett is a csípőm rendesen, pedig oda alig híztam, csak a combomra. Szerintem ne aggódj, ez is a szülést könnyíti. Lassabban mozogj, mármint pl. ha felkelsz, vagy szokatlanabb mozdulatot csinálsz...óvatosan, mert azt olvastam, ilyenkor annyira fellazulhatnak az izületek, hogy egy egyszerű mozdulattól is kiugorhatnak. De most meg ne ijedj! Egyszerűen lassíts, és nyugi :-)
Szerintem semmit nem jelent ha nincs előtejed, az a lényeg, szülés után legyen :-)
biztos... :-)
írták is, hogy a kaja aktiválja őket, de az enyém utána elég gyorsan elalszik. Bár én jó kis nehéz, házias kajákat szoktam enni, és nem is keveset...nem tudom ez befolyásolja-e. A vérnyomásom ilyenkor még lejjebb esik az emésztés miatt, lehet ezért alszik el kaja után. :-)
Igen olyan, mint egy kis reccsenés, nem tudom, de nagyon fura, nekem ma már háromszor volt ilyen.
:-DDDD Van akarata, csak akkor mozog amikor neki tetszik :-DDDDD
További ajánlott fórumok: