2008 Novemberben születendő babák (beszélgetés)
De szerintem a mérlegek is csalóssak.A mellettem lévő ágyon szült egy idősebb nő a 3. gyerkőcét.Faros babát simán megszült-le a kalappal elötte.
De mivel koraszülött volt átszállították egy másik kórházba.És onnan visszatelefonáltak hogy ott jóval kevesebb sulyt mértek a babának.
Mondta az anyuka utközbe biztos lefogyott a mentőbe a kislánya vagy kakilt eggyet:D
Holnap viszem tanácsadásra elősször Dominikát kiváncsi vagyok mit mondanak...
Szoptatásról is majd kérdezek pár dolgot,meg a fejésről...
Ezek Domcsi születési adatai:súly 3780g,hossz:53cm,fejkörfogat:34cm,mellkörfogat:35cm,
Apgar(1 és 5 perces):10,10
Távozási súly:3670-ez visszaesett mire hazajöttünk a kórházból.Kiváncsi vagyok holnap mennyit mérnek...
Igen tényleg édi az összes novemberi picur...
Olyan jó újból babázni...
Eddig Dorina se féltékeny-azért ugy sajnálom eddig csak őt babusgattuk belül ki tudja mit érez ha nem is mutatja ki.
De mindenbe segít és imádja a hugiját.Büszkén mutatgatja mindenkinek.most már két gyönyörű kiscsajszim van ugy imádom őket...
Ma rájöttem hogy nem tudom írni a babnaplót.Pedig nagyon szeretném.Talán ha 3x tudtam írni bele.:-((
Vettünk multi nyomtatót,most már tudok a picurról képet kirakni,nem csak itt a gépen lesz.Ma egyedül én fürdetem a kicsit,mert párom Egerben van,mi meg ugye Ádándon lakunk.Szóval jó messze van.:-(
Holnap megyünk méredzkedni.:-)
Én ma kaptam meg a levelet az államkincstártól.Már rendben van minden.Kaptam a papírt hogy kapom.Csak az anyakönyvit nem kaptam vissza ezt nem értem.Vagy azt majd külön küldik?!
Nekem a védőnőm segített hogy mit kell elküldeni a kincstárnak!Meg hozott nyomtatványt is.
Lányok,milyen papírokat kell vinni az államkincstárba?
A párom is mehet intézni?
tettem fel még pár képet :) majd feltöltöm a többit :)
Dominika se kevésbé édes :)) imádom a novemberi picurokat :D
Gondolom...
Olyan édi Detti mindig megnézem a naplod teszel-e uj képet.Akiknek van a novemberiek között naploja mind elmentettem a kedvencek közé.
Jó sok haja van Dettinek.
Én Dominikám is sok hajjal született kiváncsi vagyok megmarad-e neki...
ödémás akkor vöröses fekete foltos meg ki is sebesedhet. Nekem a kórházban ez volt.
Most nem fejem két napja, csak masszírozom. És sokkal jobb, elég a tej mindig van és most jól szopizik. Azt mondta ma a védőnőm, hogy ne fejjem ha nem csomósodik.
Igen mérem mert volt egy nap amikor óránként evett és nem akart aludni-nem tudom aznap miért de nem volt sok tejcsim...
Most hogy megeszi az adagját meg jól alszik szinte alíg van fenn.Eszik meg alszik.
Milyen az ha ödémás a cici?
Nekem mikor beindult a tejcsi a kórházba tiszta csomós volt mindkét mellem-és a csecsemős segített rajtam kézzel kimaszírozta meg kézzel fejte le-anno dorinával én is fejtem kézzel a kórházba megtanították-de ugy rohadt lassu...
Mondom mikor egy -egy etetés után nem fejem le(pl.reggel ha oviba megyünk nincs rá idő)akkor ráz a hideg majdnem megfagyok...
Lehet,nálunk a pocakfájás van napirenden:(
Most viszont ideért a szél és az eső!Remélem,nem hat a gyerkőcökre!
Örülök,hogy neked is szép szülésed volt!
Sajnos én ezt nem tudom elmondani,de azért akkor is nagyon-nagyon boldog voltam.
Nekem is könnybe lábadt a szemem rendesen!
Főlleg,hogy én is ott szültem ahol most Csibe!:)
Én is most beszéltem vele,Semmi sem hallatszott a hangján csak a boldogság!!!!!:)))))
De jó,örülök,hogy "könnyű" volt a szülése!
GRATULÁLOK a kis családnak!!!!!!!!!!!!!!!!!