2008 Novemberben születendő babák (beszélgetés)
Kimagozott katonákba:)
Nagy odafigyeléssel...biztos ami biztos.
Nálunk főtt zöldség volt:)Krumpli s.répa,almagerezd-ez nyersen.
Most már ezeket nem turmixolom:)
A mai mutatványunk:fél kézzel kapaszkodva fél lábon állás:)...viszont a járást azóta nem próbálta bár egye-kettöt lépeget.
Most értem haza.
A strandon szedtem össze vmit.Minden évben összeszedek vmit, lassan hobbiként könyvelhetem el:S
Én is ki fogom próbálni csak még nem tudom hol lehet beszerezni?
A tegnapi éjszakánk katasztrófa volt:S
Hello! Milyen volt a nyaralás? Úgy emlékszem, mind ha azt írtad volna, hogy Bogácsra mentek? Hogy tetszett? Baba hogy bírta?
Görögdinnye: Gergőnek már adtam, szereti. Mivel mi csak négyszer eszünk, nálunk a délutáni (4 óra) kaja a gyümölcs + keksz, vagy gyümölcs + joghurt.
szia!
Hogy csináltad a paradicsomos krumplit? Én még nem csináltam!
ti is kipróbáltátok a nyakláncot és bejött csacsa? bár nekünk még mindig nincs jele a fogzásnak, de majd beszerzek egyet akkor ha élesedik a helyzet.
lucus lépten-nyomon felül, így most már teljesen letettük a kiságyat, a dohányzóasztalnál pedig már próbálkozik az állásba húzással. nektek is sokat ül fel a babus, mert ez a csaj mást se csinál, csak ül-hasal, mászik egy kicsit előre, megint ül, csúcs.
én paradicsomos krumplit csináltam ma csirkehusival, délelőtt kekszes barackot, ami nagyon ment, na és az új sláger a sárgadinnye, imádja, görögöt adott már valaki? délutáni kajcsinál mit szoktatok adni, akkor is gyümit?
Ma csak kettesben vagyunk Gergővel, Petrát tegnap átvittük férjem szüleihez. Csak estefelé megyünk érte.Úgyhogy ma már takarítottunk egy kicsit, amíg porszívóztam Gergő ült a szobahintájába és elbűvölten bámulta a porszívót.
Képzeljétek, a szomszédunkban egy galambász lakik. Naponta többször reptetni szokta a galambjait. Gergő felfedezte a madarakat és szájtátva bámulja, ahogy csapatosan repülnek az égen.
Mi lesz ma a babátok ebédje?
Én sütőben sütöttem brokkolit snidlinggel, krumplival, csirkehúsival. Szerintem fini lett. A hétvégén már Danonino joghurtot is evett Gergő, ízlett Neki.
Sziasztok Csajok!
Arwen! Jobbulás Neked, rossz lehet ez a fülfájás. Nekem még nem fájt soha.
Lia! Nagyon ügyi Detti, Ő igazán nagyon gyorsan fejlődik.
1o reggelt mindenkinek. Ez a nyaklanc tenyleg mukodik a fogzasra ugy nez ki.
Hat nem irigyellek. A ful borzasztoan tud fajni :o((
Nálunk ma fülészet lesz a program, azon imádkozom h anyu v hugom ráérjen mert a két gyerekkel macerás lesz elmenni. Nagyon fáj a fülem.
Most két panadol extrától úgy vagyok h elviselem
ő is fel fogja húzni magát hamarosan :)
Olyan hamar megnőnek ezek a babáááák aztán most születtek :S :(((
Nagyon kis ugyes!!!
Krisztian is alni akar nagyon , de csak ha felallitjuk akkor tud :D
Elmentunk az Aondon fotrrashoz kicsit sutogetni...hat halljatok nem elvert az eso? :((((((