2008 májusi-júniusi babák Anyukái (beszélgetés)
Sziasztok! Hú, de sokat írtatok tegnap óta, alig tudom visszaolvasni...:-))) Úgy tűnik, hízás terén vezetek, 60 kg-val kezdtem, most 67-nél tartok, de volt már 69 is, persze tudni kell, hogy terhesség előtt rendszeresen sportoltam, azóta meg semmi, úgyhogy 4-5 kg már az első hetekben felugrott. Egyébként nem látni, hogy lenne rajtam bármi felesleg.
Nadrágokkal kettőnél tartok én is, 11.500 Ft volt a kettő, és bizti jók lesznek végig (az egyik még túl nagy is:-)))
nekem nincs semmi bajom tőle
ja és magnéziumot és B6-ot is szedek, mert sokszor begörcsöl a lábam
én folyamatosan szedem az Elevitet szeptember óta
az én dokim azt mondta, ez a biztos, és nem lesz tőle óriási a baba- vitaminnal vagy anáélkül is születnek extra pici és nagy babák is, szerintem nem ettől függ
... nem én voltam 8 hetes, hanem a Babucim...
:)
Szeditek a vitaminokat lányok?
Mert én 8 hetes korom óta nem szedek semmit sem, a dokim meg azt mondta hogy nem is nagyon kell. Ha eszembe jut vegyem be, de ha nem akkor sem muszáj. Megnézte a véreredményemet és azután mondta. De a védőnőm úgy tudja hogy szedek mindenféle bogyót... :))
Sziasztok!
Van egy sötétzöld kertész, szövet 38-as kismama nacim, ha érdekel valakit ingyen és bérmentve átadom szívesen.(első terhességnél, még ez a méret is jól volt... sajna...)
sziasztok!
gondoltam átköszönök ide is
Eddig nem volt nagy nyüzsi itt, de most kezd beindulni a topik!
Évi úgy látom egyszerre akarsz szülni velem! :))
Vagy ha te nem is úgy akarod, a dokid a júni 10-et mondta! :) Az az én dátumom is!!!
ááááááááá
olyan szerencsém volt, hogy 12-ért tudtam 2-t venni. Épp leárazás volt.
Értem...én is eddig csak gondolkodtam rajta, hogy el kéne menni, de nem jutottam el.De pénteken van még egy vizsgám, aztán jövő héten rávetem magam az ügyre. :-)Csak még azt nem tudom, hogy jógázni, úszni vagy rendes kismami tornára menjek.
Erika! Én is elég válogatós voltam a gatyók terén: nem akartam kiadni annyi pénzt egy zsákért. Aztán nagy nehezen találtam, de akkor is az egyik fő szempont az volt, hogy ne kelljen többet venni, végig tudjam hordani. Sikerült. Addig inkább macinaciban mentem ha nagyon muszály volt valahova.
Jaj ne viccelj!Az én esetemben tornára???Mikor még csak tervezgettük a babát,azt mondtam mindig,hogy majd tornázni fogok ezért meg azért.
De már a várandósságom kezdetén bajok voltak és sajnos kísért is végig máig.Így nem merek!
Szüléselőkészítőre majd megyünk,ha szól a védőnő.
Hihi!
Én is pont tegnap este mondtam a férjemnek.De igazából nem érdekel ám.Egy a fontos.Hogy Luca zavartalanul növekedjen.Ha bálna leszek?Hát bálna leszek.
Majd ha kint van leadom.
Óóóóó..Mekkorát vettél???
Az enyémek tuti jók lesznek május végén is.