2008 májusi-júniusi babák Anyukái (beszélgetés)
:P Remélem nem sértettem meg vele senkit..:)
Szóval,akkor még nincs lent a pocakom.Következő hülye kérdés: kötelező módon le kell legyen ereszkedve,hogy beinduljon a szülés? :)
Nagyon komoly ez az ősanyás eszmefuttatás a naplódban:)
Szerintem még van hova mennie a pocidnak.Én is azt hittem már,hogy lent van,de amikor ma reggel a tökörbe néztem,akkor jöttem rá,hogy mindig van lentebb.
Én nem tudok neked erről sokmindent mondani.
Nézd meg a Diagonaltét.Na az övé lent van!!!
Én is mindig ezt a tükörképet várom,de hiába:-(
Most néztem a naplódban,hogy tényleg nagyon lenn van már a hasad.Könnyebb az élet így?
Ez hülye kérdés volt,de az én hasam olyan iszonyatosan kényelmetlen,hogy csak na.Persze még mindig nagyon fenn,a naplómban van róla mai kép:-(
A múltkor,amikor elraktam az év első uborkáját,rittig jött 3 nap rossz idő,pedig én egész télen uborkát akartam enni,így viszont sokat kellett rá várni.Aztán mikor most elraktam a másodikat(mert hétvégén felvásárolták előlem az összeset)akkor is egyből beborult és elment a nap:)
Tehát ez ilyen rám jellemző pech széria.
Nálunk ez rövid volt, pár csepp zuhé, nagy dörgések és vége lett. Nálatok szakad még?
Bocsi, Diagonalt, de mi az összefüggés az uborka és a zuhé között? :) (Hacsak az nem, hogy erkélyre kell kiraknod, aminek nincs védernyője, és elázik a cucc...?)
Sziasztok!
Ma nagyon megszívtam. Elmentem a dokinénihez, ami mot kifejezetten nehezemre is esett(pedig 10 perc séta) és hát szüléshez hívták pont. Így se NST, se vizsgálat.
Péntek reggel tud fogadni.
Itt igen nagy vihar kerekedett hirtelen. Dörög, villámlik és tök sötét van a szobában.Lehangoló.
Ez valahogy nálam is így van,de ezt ellensúlyozom a lábammal,és azzal szabályzom a kádban a mozgás sebességét:)Nagyjából mintha egy csöben lenne víz meg egy dugattyú.Vicces látvány,de ennyit megér.
Jön egy aranyos kis vihar.Dörög meg minden.Persze pont akkor,amikor kovászos uborkát rakok el.Meg sem lepődöm.
Amúgy megjött a pihiszékünk:-)
Ígérem többet nem beszélek róla:-)
Én meg pont a káddal vagyok úgy,hogy imádok benne feküdni,de hajat mosni azt sajna nem nagyon tudok.Mert hátra kell hajolni és ahhoz meg,hogy újra felüljek,kellene valami hasizom is!
Annak meg most híján vagyok,kész kabaré,mikor megpróbálok felülni az ágyban,vagy megfordulni:-D
Én összedobtam az ebédreszánt salátát,halacska még had maradjon a fagyiban,meg megyek belefekszem egy kád vízbe,mert zuhany alatt már nem szeretek hajat mosni...mindig megszédülök közben.
Buksika továbbra sem valami aktív.Ilynekor már legalább 20-30szor ki szokta rúgni az oldalamt..mostmeg...jó,ha 2-3 volt.
35 nap 35. hét :)
én csak bekukkantottam, aztán "igyekszem", amennyire tudok, mert tegnap óta nem megy a járás o.O csak pokoli fájdalmakkal a szeméremcsont-medencecsont környékén, bal oldalt... nem nyújtózkodás volt az...
vicces lesz így közlekedni, hogy lépésenként ordítani tudnék, percenként 10 cm-t haladok, és ma ügyintézős napom lenne, meg este mennénk Apával színházba... (öt éve nem voltunk) ilyenkor gondolok arra, hogy bár ne szeretnének engem odafent ennyire :)))))))))
Jó reggelt Csajok! Kicsit elaludtam, de szolgáljon mentségemre, hogy 3tól megint kukorékoltam.
Szülési sorrend: 2008. május 14
Várólista:
3. trimeszter
1. diagonalt 7 nap
2. Gabb 8 nap
3. Bársonyfül 12 nap
4. krisztin 15 nap
5. Orsi 26 15 nap
6. Marineva77 16 nap
7. Virdzsi 16 nap
8. Panni85 17 nap
9. Füles01 17 nap