2008 májusi-júniusi babák Anyukái (beszélgetés)
el sem hiszem hogy elaludt. Es mar több mint 20 perce. Talan mar igy marad reggelig. Illetve hajnalig, mert akkor indulunk. Na ez is szep lesz, mert ha en keltem tiszta dili, es orditani fog. Mar most tiszta idegbeteg vagyok az egesztöl. Nem is tudom miert nem mardunk itthon, tisztara kikeszit engem ez a nyaralas :D
Komolyan mondom egész nap alszik az én gyerekem, rá sem ismerek! Kifáradt az elmúlt pár nap alatt! :)
Most mondtam apának, hogy nem tudom mi történt, szerintem megszállta valami Angyalka... :)))
Csak megjavul hamarbb is.Nálunk győzött a kimerültség,és már alszik is.(Igaz még szopizott egy negyed órát.)
6 nap??? addigra idegösszeomlast fogok kapni :D
Jah,és mikor merül le a lázmérőben az elem?Persze,h akkor,amikor a gyerek oltást kap.Próbálok rájönni,hogy hogyn kell benne elemet cserélni,bár valószínőleg az egyetlen mozgatható alkatrésznél lesz a megoldás,csak nehéz leszedni.(Az elem gyárilag benne volt.)
Nálunk is nyüglődés van.37.3 volt a hője.Viszont alig vacsizott,és persze nem akar elaludni,pedig hula fáradt.
Tovább kell szedni,nem szabad szünetet tartani.
Kitartás dora, az én csajom is ezt csinálta 6 napig, ma meg egy kisangyal. Egész nap alszik!! :)
utanaolvastam neten, ugyhogy mar nem kell :)
Valaki aki ugyan ugy Cerazette-t szed, help! ha elfogy az elsö level kell szünetet tartani vagy lehet tovabbszedni. En hülye szepen kidobtam a dobozt a tajekoztatoval együtt, es most nem emlekszem mi volt benne, vagy mit mondott a doki.
Csajok en ma meghülyülök. Timo egesz nap dilis. Fel negy ota fennvan es össze-vissza összesen 3 orat aludt. Ha lerakom bög kezben elvan, söt elalszik. Amint beteszem az agyba, ordit. Kesz vagyok. A kezem mar leszakad, pakolassal eleg szarul allok, es total el vagyok mar faradva! Valaki mondja meg hogy lehet hogy neki ennyi energiaja van en meg mar hulla vagyok????
Elsőnél és most is pont ugyanez.
Halihó!
Tényleg ritkán jövök és most a nyaralgatások miatt még ritkábban, de ahogy látom, te sem írsz túl sokat!
Velünk minden rendben. A naplóban írtam, hogy az elmúlt napok nyűgösen telnek, de tegnap már egész "jól" viselkedett a drága és ma pedig egy kis angyalka!
Fogni majd csak 3-4 hónapos kor körül kezdenek el.
Most inkább még csak méregetik a kezüket és rájönnek, hogy igen ez az enyém!
Először nekem is iszonyatos fájdalmam volt, akkora, hogy abba kellett hagyni! De a második már sokkal jobb volt, a harmadik még jobb...:-)))
Szerintem sem írnak fel semmit.Panni mondta talán,hogy elvitte megfázással a leányzót dokihoz,és azt mondta az orvos,hogy nem ír rá semmit,had erősödjön az immunrendszere.
B verzió: Fázz meg te is,és a tejből kapja az immunanyagokat.
Amit én elősör kinéztem az ilyen ifi heverővé átalakítható.Aztán úgy döntöttünk apával,hogy úgyis szeretnénk kistesót,és akkor ne akkor jöjjön,hogy még ágyat is kell venni a nagyobbnak,meg olyat nem is kaptunk használtan.Aztán megláttam,ami van,és azt mondtam ez jó lesz,és több mint 10e Fttal olcsóbb.És milyen jól döntöttem,mert mint kierült,csak komoly lakás átrendezéssel lehetne elhelyezni a nagyszobában.
most épp a gyerekszoba bútorokat nézegetem az I*EA honlapján.Már alig várom,hogy puccba rakuk a kisszobát,és had menjen át legalább napközben a gyerek.Éjszakára még nem merném,pedig hetek óta átalussza.Majd kinövöm a félelmem.
Egy szuri volt.Az első bukás még itthon történ..mi nimum fél feci landolt az ágyunkon.Szerencsére a gumilepedős babaalátétet és egy textilpelust kapott telibe.A másikkal nem úsztam meg ilyen jól,és a dokinál telibehányt.Ez is olyan bő egy deci volt.Tehát lehet inkább hányásnak kellene nevezni.Nem tudom.Azóta minden rendben.
Szerintem nem írnak fel semmit! De vehetsz homeopátiás szert, biztos van rá!
igazabol fogalmam sincs, de gondlom inkabb adnak valamit mithogy a bedugult orra miatt esetleg ne kapjon rendesen levegöt, nem?
8 hetes kisbabának szerintetek ír fel valamit a doki megfázásra?
Sziasztok!
Úgy látom most több kisbaba sem akar aludni! Az én kiscsajom sem hajlandó nappal, már 6. napja! Ha elalszik akkor is csak az ölemben és mihelyt leakarom tenni már ébren is van! Tegnap déltől este 10ig kb. 1 óra hosszát aludt! Nem tudom mi lelte! Meg hogy egyáltalán honnan van ennyi energiája (még a síráshoz is) ha nem alszik! Még az a szerencse, hogy legalább éjszaka nincs vele gond!
:) Hat eredetileg kineztem en egy edi kis gyerekszobabutort (szekreny, agy, pelenkazo) csak mikor meglattam az arat, ugy döntöttünk jo lesz ugy is hogy külön veszünk mindent. :) Ebben legalabb van hely is mert viszonylag nagy. + ugy döntöttem hogy mikor mar nagyobb lefestem tablafestekkel az ajtajait es Timo majd oda rajzikalhat. Na ezt egy 250 ezres szekrenynel biztos nem csinalnam meg :))
Ja, és ugyanolyan gardróbszekrény van Némó szobájában is, mint Timonál :-)
Vagyis már látom őket! Tegnap még nem láttam :-)
Ndora!!! Nem tudom megnézni a képeket a naplódból! Nem tudja megnyitni a gépem, vagy nem tudom miért...
Sziasztok! Nálunk most volt a védőnő (majdnem 7 hét alatt először, amit nem is bánok) és azt mondta, hogy egy szuriban kapja meg Némó a sok nem tudom mit két hónaposan.
Én is voltam tegnap 6 hetes kontrollon. Minden ok. De azért nem volt kellemes a vizsgálat, pedig nem voltak belső varrataim... Vagyis tegnap előtt voltam, de azt hiszem, hogy írtam is. Azóta még nem próbáltuk "élesben" a szexet, de lehet, hogy nem lesz kellemes, ha a vizsgálatból indulok ki...
Otthon egy szuri van vagy kettö? mar ugy ertem hogy egybe adjak mindet?
Timo multkor olyat bukott hogy sugarba jött ki belöle a cucc, lebukta az egesz szeket, szönyeget, hatam. Mindenhova ment csak a textilpellusra nem ami a vallamon volt :D
Túl vagyunk a szurin.Ma ő a nap hőse,mert kbi 10 mp is vinnyogott utána,aztán már mosolygott,és azóta be sem áll a szája,gagyarszik.Most megvárjuk itthon a következő szopit kendőbe kötöm,és megyünk a dolgunkra.
viszont szuri előtt sikerült két kapitálisat buknia.
Én is el akartam csábítani este Apát,de mire odáig jutottunk,hogy már csábíthatnám,akkor belezuhantam az ágyba,és bevágtam a szunyát.
ugyan ez. csak en ugy döntöttem hogy nem "kinzom" magam, ugyhogy ennyi volt. Amugy hasonlo helyen fajt nekem is.:S Csak az a baj, hogy most meg mar fosok töle hogy legközelebb is fajni fog. Mondjuk ahogy Timo all a dolgokhoz mostanaban olyan kesön alszik el, hogy addigra mar en is hulla vagyok ugyhogy nem is jutunk el addig hogy probalkozzunk. Majd jövö heten anyu vigyaz sokat ra, talan sikerül valamit vegre összehozi :)
További ajánlott fórumok: