2008 májusi-júniusi babák Anyukái (beszélgetés)
És hogy fogadta Némó az új kaját?
Lassan sztem nekem is fogja mondani a doktornő hogy kezdjük el a hozzátáplálást!
Tökre kiváncsi vagyok hogy mit szól majd hozzá a Nóri!
A fiaim rettenet rossz evők voltak...minden etetés előtt tiszta gyogyós voltam,mert tudtam hogy csak nagy harccal tudom belégyimákolni a kaját!
Főleg a kisebbik fiam,...Ő egy éves koráig szopott,fél éves koráig semmi mást nem fogadott el,utána is csak nehezen.És érdekes módon egyik hétről a másikra elválasztotta magát,pedig volt még tejem.
Remélem a Nóri jobb evő lesz!
Bár Ő nagy ínyencnek tűnik....a szopi befejeztével nagyokkat cuppog....minhta ízlelgetné....olyan cuki olyankor!!!
Ne is mondd!!!Az én Nórim is ezt csinálja már lassan egy hete!
De a szopit úgy fejezi be,hogy elfordítja a fejét,tehát nem kér többet.
Nappal még nem is gáz ez,no de éjjel is ennyiszer kelni???
Semmi ötletem nincs!
Ismerős téma!Az én lányom is úgy ki tudja tolni a fenekét....nem is értem hogy csinálják!!!!
És ez a nyálfolyás!!!!!És ez lesz még nagggyon sokáig!!!
Miért eszik ennyiszer mostanában??? Kevesebbet eszik, csak gyakrabban, vagy sokat eszik sokszor?
Van valakinek ötlete?
3 óránként eszik éjjel-nappal
azért eddig 7-8 órát aludt este egy huzamban!
Armina még nem kelt fel...HIHETETLEN.
biztos jóvá akarja tenni az éjszakát.:D
Szia!:)
és Bíborka? új fotókat kérünk!
Szia Bársonyfül!
Azt hittem teljesen eltüntél már.Mizujs a kisasszonnyal?MIlyen az új lak?Jól vagytok?
Armina ma eddig nagyon jó.
felkelt fél 8-kor, majd szopizott, bevágott egy jó adag almát barackkal, eljátszott amíg mi reggeliztünk és közel 1 órája (!) alszik. igaz a mi ágyunkon, de akkor is...:D
Szia!!!
Hát köszi kérdésed....a szokásos...keltünk kétszer megint.
Egy ideig elvolt ébredés után,de most megint itt ül az ölemben és vadul rágja a kezem!!!!
A rántani való karfiol meg ott figyel a csepegtetőben amit előfőztem.Most neki kéne állnom panírozni....de így???
hali csajok,
Tim ma is kettyos. Ha nem kezben van ordit, visit, sikogat vonyit. Kesz vgyok töle. SEmmit nem tudok csinalni. Jo lesz ha mar jön az apja mer telemar a tudatom vele!!!
Szia Era!!
Hogy aludt a kiscsaj?? Nálunk a szokásos. És sajna nem elég a tej, és nehogy nem elég, de annyit eszik Némó, mintha nem is tudom... hová fér bele?? Na, így tegnap már adtam neki két kanál krumpli-répa-alma együttest. Most ilyen almás kajákat szeretnék neki egy hétig, aztán jöhet az új íz.
Sziasztok!
Némó is rengeteget eszik mostanában. Éjjel kettőkor egyszerűen muszáj volt neki tápszert adnom, 160 ml lecsúszott.
Úhygogy kezdem a főzőcskézést.
Viki is fél 8-ig aludt, és megint alszik. Ilyenkor csak fél órát szokott, délután jön majd a hosszabb alvás.
Végre hétvége, holnap pihenhetünk, nincs suli.
Evelin nagyon nehezen kelt fel, pedig már 1/2 9 -kor aludt.
csak én.
Apa és Baba fél 8-ig nyomták!:))
Jó reggelt mindenkinek amúgy!
kész vagyok, Zalán este fél 10-kor evett, majd hajnali 1-kor és 4-kor, no meg azóta 7.45-kor!
nagyon álmos vagyok
Ő jó kedvű, itt sikítozik az ágyában! :D
Azon gondolkodom, miért eszik ennyiszer mostanában! Kevesebbet eszik, csak gyakrabban, vagy sokat eszik sokszor? Nincs kedvem előszedni a mérleget.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Szerintünk is, de remélem élőben is láthatjátok majd!
Ahogy visszaolvastam,egy kicsit elgondolkoztam a dolgokon.Nem dicsekedni akarok,de azt hiszem összetehetem a kezem,hogy milyen kislányom van.Egyedül a kanállal evéssel van egy kis gond,de még nem késtem le ezzel kapcsolatban semmiről.
Én hála az égnek elég sok mindent tudok tőle csinálni,bár vannak nehezebb napok.Mindennap tudok főzni,csak akkor nem szoktam,amikor marad előző napról annyi,hogy nem kell.Csak akkor sír,ha kések a kajával egy két percet/tragikus:)/,vagy ha nagyon fáradt és nem tud elaludni.Inkább nyögni szokott,de azért az elviselhetőbb,mint a sírás.Bár az igazat megvallva,ahogy látom,hogy jönne egy kis hiszti,már dugom is a cumit a szájába.Így pár perc alatt megynyugszik és aztán játszik tovább.Ebből kifolyólag nagyon sokat cumizik,de legalább ez megnyugtataja.szóval lehet,be kéne fogjam,amkior a gondokról van szó,mert esetleg valaki kinevet...