2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Szia Móki!
Mizu?
Szia.....nem mondom, hogy isten hozott a klubban de valahogy ugy van.
Nekem meg lenne egy kerdesem...amit az eddigi kellemetlensegekrol olvastam azt mind tapasztaltam magamon....csak meg csatlakozott egy bo feheres folyas ami "allitolag" ugyszinten normalis(szagtalan, nem viszket).....
Sziasztok Csajok!
Merre vagytok?:)
Tegnap én is beléptem az "orrvérzők" klubbjába..;) Eddig is feszített, de most ha elfelejtem és véletlenül megdörzsölöm akkor már vérzik is. Előtejem nekem még nincs, Bencével is a szülés másnapján indult meg úgy, hogy rendesen fejni kellett. Viszont az itthon lévő fióknyi melltartóból, amik között van új is, egyik sem volt jó, már majdnem bőgtem mert indultunk vendégségbe, mire a "süllyesztőből" előkerült egy 85D-s, amit még egyszer ajándékba kaptam..Szóval kicsit félek mekkora kell szülés után, mert tudom csak akkor nő igazán..
Veletek mizu?
Timi merre vagy? Teszt eredmény??:)
Sziasztok, kivel mi van?
Alexa, nagy-nagy gratula, örülök, hogy végül nektek is összejött!:)
Sziasztok! Tettem fel képeket az én "nagy" pocakomról :) Az oldalomon lévő hájacska nem a babótól van, hanem az előző éves USA beli
kajától:( Mindenkinek szép hétvégét!! És köszönöm a jókívánságokat, olyan drágák vagytok!!! :) Puszi mindenkinek!!! :)
Sziasztok, képzeljétek jobban vagyok, úgyhogy egyenlőre itthon nyomom az ágyat. Innen vezényelek a páromnak meg a lányomnak, mit kell csinálniuk. :D
De azért nagyon örülök, hogy legalább itthon vagyok.
A pocikrémet már én is használom, az első terhességkor is használtam és megúsztam csíkok nélkül. Remélem most is így lesz. MEg a cicit is kenni kell ám, főleg majd szülés után, amikor jön meg a tej. Hű. Akkor lesz ám csak méretváltoztatás:DDDDD
A babám jócskán rugdalózik, eleven egy kislány, örülök neki. EGyébként az orvos azt mondta, hogy ő a kontrakciókból nem érez semmit. Tehát élvezi ott bent az életet.
Vigyázz magatokra Alexa77 a költözéskor. Mi héthónapos terhesen csináltunk nagy meszelést, meg pakolást, átrendeztük a lakást. Mindenki csak a fejét csóválta, amikor hallotta. De nem történt semmi baj. Jó hétvégét mindenkinek!
Jo reggelt mindenkinek.....
Alexa...megeloztel...;-). En is errol szerettem volna kerdezni a kismamakat...ugy ertem az orrverzes...napok ota ezzel kuzkodom, folleg ejjel.1-2 percig folyik aztan elall..es az orrom majdnem egesz ejjel be van dugulva, csak a tengeri sos vagy hazilag keszitett lotty segit valamit.
Ami a melleket illeti..hatalmasak lettek de meg nem folyik semmi belole..szokta nezni a doki s szerintem en is ereznem.
En mar hozzafogtam kenegetni magam, a pocit s a melleket pocikremmel...:-), remelem nem maradok csikos:-)
Sziasztok, kismamik!:-)) Remelem, mindenki jol van! Nekem par napja ujabb erdekes terhessegi tunetem jott elo; idonkent picit verzik az orrom. Nem veszes, nem kellemetlen, csak fura, hogy nekem minden tunetet muszaj produkalnom...:-)) Na mindegy.
Manocskam egyre tobbet mozgolodik, ezt nagyon elvezem! De a melleim tovabbra is veszettul fajnak es ha picit is megnyomodik - eleg rafekudnom - akkor pici elotej-cseppecskek jelennek meg rajta. Nektek van hasonlo tunetetek?
Most par napig lehet, hogy nem jovok, ma sogornomekhez meg anyosomhoz megyunk, holnap pedig a pacikakhoz, meg a koltozes dolgait intezzuk, telefonbekotes, internet, tv, stb., na meg jonnek a festok is, de ha tesom laptopjat kicsit el tudom csorni, akkor mindenkepp jovok hozzatok! Hianyoztok, ha nem beszelgeltunk!
Mindenkinek nagyon kellemes hetveget, vigyazzatok magatokra meg a kis pocaklakokra!
Puszi mindenkinek!:-)
Most megkivantam a sutit...pedig az karacsony ota abszolut nem kivanom az edeset (kiveve a cukor a potkavemban) A tejivas nalam valtozo, de minimum napi ket pohar ( neha kakao is), meg sok joghurtot eszem. Remelem mar nem zaklat fel masokat, ha kajarol beszelunk, ha igen, bocsanat...
Jo hetveget mindenkinek!
ui: most felhoztam a topicot:)
Szia!
Csak bekukkantottam olvasgatni. Elkezdtem kívánós lenni, a mai "áldozat" a borsóleves..elkészítem nemsoká, és jól megesszük.. Nálad vannak hasonló tünetek??;)
Sziasztok!
Van itt valaki???:))))
Ok, akkor csekkold le a helyet, aztan majd meselsz! Azt nem tudom, mikor leszek a hoxan a jovo heten, mert nem tudom, meddig leszek otthon - intezem az inteznivalokat - de majd igyekszem.
Amugy en is eleg korankelo vagyok, pedig altalaban ejfel korul fekszem le es 2orankent pisilni jarok. De ha van lehetosegem, akkor delutan egy felorat szoktam szundizni.
Mindenkinek szep napot!
Helló Alexa! Én hétfőn akkor megyek, letesztelem azt a vizitornát:-). Hogy aludtál? Látom, téged is hamar kidob az ágy. Engem is, persze, miután este 10 órakor már az igazak álmát aludtam:-)).
Legyen mindenkinek jókedvű, mosolygós napja, mint Vanetnek...meg nekem :-)!