2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Lányok!!!!
Képzeljétek el azt a fejetlenséget az első pár hétben....
Ha már úgy alakul oké, de direktbe nem vállalnám... maximum egyszerre 2-3-at. Nade 5-öt!!!???
Szia Cash! Nem, nem láttam! biztos tényleg tünemények lehetnek. Gondolom fejenként kb 50dkg-osok, mi? Márha 5-en voltak odabent.
Hihetetlen, hogy férnek el? Sokszor azt az egyet sem érti az ember hogy hogyan fért el, mert visszadugni sem tudnánk 1-2 hét múlva... :)
Aki esetleg nem látta..Itt a videó:
Szép jó reggelt mindenkinek!:)
Nem láttátok véletlenül az ötös ikreket a tv-ben? Amerikában születtek a 26 vagy a 28. héten, és magyar anyukájuk van..:) Egyszerűen tündériek!:)))
Mennem kell lányok,be kell vennem a gyógyszert,ahhoz meg reggeliznem kell előtte.
Pussz mindenkinek!Vigyázzatok magatokra és a babókákra. :-)
Igazad lehet hogy megszokás kérdése, mert én ha nem vagyok éppen terhes akkor is megyek 1-2 szer kb egy éjszaka.
Mondjuk én esténként iszom többet mert napközben sokszor elszalad a nap és alig 2-3 pohár valamit ittam... mármint úgy általában. Most így pocisan azért figyelek. Napközben is sok meg este is sok iszi.
Most hogy ezt leírtam így nem is csoda hogy mindig rohangálok.... ;)
Ha az utolsó mensim első napját nézzük,akkor július 9,ez is van a babakönyvembe írva,de a doki szerint meg ma vagyok 21 hetes és 3 napos,akkor viszont csak július 14.Bence lesz a neve.
Hát édes pofa volt az ultrahangon,mert ahogy megmutatta a kukiját utánna hasra vágódott és aludt tovább,hiába nyomkodta a doktornő a hasam,nem volt hajlandó oda fordulni,csak bepucsított és aludt,még a doktornő is röhögött.
Pisilés? Háát... épp a minap volt egy riport a vizelettartási problémákról a tévében és akismamákra élezték ki. A férjem rá is kérdezett. "Neked is van ilyen?"
Hát modom szó ami szó, ha már nagyon kell pisilni sokszor örülök ha elérek a WC-ig. Vagy ha tüsszenteni kell és már alig birom tartani akkor vannak a gondok... :) De mindegy valamit valamiért...
Egyébként én is sokat járok 3-4-szer min. egy éjszaka. :)
Egyébként ez mindannyiótoknak szól:
Az anyukám a születésnapomra amikor terhes voltam a fiammal ezt az idézetet írta nekem. (Amit azóta is a tárcámban hordok a szüleim képével együtt :) isten éltesse őket még nagyon-nagyon sokáig!)
" Egy anya, apa a karjában tartja gyermekét egy ideig, de a szívében hordja Örökké..."
:) Hát ilyen egy igazi ANYA... és ő csak az enyém!!! :D