2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Hé...csajócák...hol vagytok?
Cash, te merre jársz?! Már jó lenne, ha jönnél:-)!
No, Vuck, ez szép eset, és úgy tűnik, ezt a cukor dolgot is másként kezelik mindenhol...hogy miért nincs erre egységes "szabály"?!
Én éppen ma délelőtt kaptam meg az eredményeimet, a laboros hölgy, és a dokim is a következőt modták: a vércukor szintem a terhelés elején(1.vérvétel)3.9 volt, aztán 2 óra múlva nézték újra, akkor 5.9 lett. Nekem azt mondták, 6.1-ig normális, ha az felett van, akkor ismétlik meg a terhelést.
Egy kis dologban nem volt jó a vérképem, kicsit vérszegény lettem, de ebben a stádiumban a doki és a laboros szerint ez normális, nem is írtak fel semmit. Az értékek: Hemoglobin: 11.4 (12-től jó), Hematokrit: 34.4 (35-től jó). De majd iszom a jó kis vörösbort és eszem a sok céklát :-).
Alexa a szolival kapcsolatban nagyon valtozoak a velemenyek...allitolag a sugarak csak a bor felszinet erintik es nem karositja a babocat...viszont a meleg miatt felmelegszik a magzatviz ami mar nem jo dolog.Ugyanakkor senki nem bizonyitotta meg, hogy van-e karos hatasa az uv-nak vagy sem...
Engem is zavar a feherseg...Hofeherke johetne hozzam tanacsot kerni feheredes ugyben de oszinten en nem merek elmenni....esetleg ha elobujik a napocska akkor kiteszem magam egy kicsiket a kertben.
NA EZ JOL ESHETETT...:-)
DE LEGALABB TUDOD, HOGY TENYLEG SEMMI BAJ:-)
Sziasztok!:-) Engem is azzal bíztat mindenki, hogy a felesleg a szopikor biztosan lemegy! Bár egyelőre nem panaszkodhatok, nem sokat híztam, a védőnő szerint is tökéletes a súlyom. :-)
Anyu - akire eddig minden női dologban hasonlítok - sokat felszedett velem, de szülés után 3 héttel már semmi sem látszott rajta. Remélem, én is így leszek!
Amúgy a múltkor megmértem centiméterben, mennyit is változtam. A kiinduló adatok: mellbőség 90, derék 60, csípő 90 centi. Most 23 hetesen: mell 97, csípő is 97 (legalább arányosan "nőttem":-) ), a derekam viszont - vagyis nincs is derekam, pocakom van!:-) - már 92 cm. Ez van.
Amúgy tudja valaki, hogy árthat-e a babának néhány perc szolárium? Én máskor télen is picit szoktam szolizni, most kihagytam, mert akkor még a terhesség elején jártam nagyon, de most úgy érzem, isteni jól esne 5-6 perc. Van erről tapasztalatotok? Nagyon jó minőségű a szoli, ahová régebben is jártam, sose égtem le, csak nagyon szépen barnultam és a kedélyemnek tett jót a "napozás".
Most mennem kell bevásárolni, utána irány a kert és virágokat fogok ültetni. Kaptam egy csomó szép virágmagot. Este pedig, ha minden jól megy, elmegyek unokatesómhoz a kiságyért - eddig egyszerűen nem tudtam időt szakítani rá. Ha el tudom hozni, majd teszek fel róla képet.
Csodás napot mindenkinek!:-))
Szia Time! Ez jó lenne, ha így működne, mert én a 25. hétig nem híztam:) ha 0 a negyede, akkor a fele a 2x0=0 :) Vagyis akkor én nemis fogok hízni:)
mindegy ám, csak a baba jól érezze magát, és úgy érzem ő nagyon jól van, annyit mocorog, hogy csuda! :)
Szia Mokicaaaa!
Betaloccal ovatos legyel.Nekem is kell szednem par eve,naponta 3szor,de most a terhesseg alatt elhagytuk.Ha gondolod ,hogy bizonytalan az Orvosod kerd ki masnak a velemenyet(Orvoset).Ja es legyel ha kell kicsit eroszakos is.
Amugy en egeszsegugyis vagyok,ugyhogy eleve ovatos vagyok terhesseg alatt mindennel.Orulnek az Orvosaim. :)
Amugy tenyleg pihenj sokat.Nem tudom,hogy dolgozol-e meg,de lehet ,hogy ki kellene iratnod Magad.
Vigyazz Magadra.
Na Drágaim!
Megyek haza apához, mert már nagyon vár! Otthon meg nem netezek, jobb elfoglaltságot találok:)
Mindenkinek puszi:)
ja és egyébként azzal fogadott ma a házidokim, hogy hatalmas a hasam, nem vagyok cukros????
Olyan mérges vagyok a védőnőmre, mert én 3 hete kérdeztem tőle, azt mondja ha nincs a családban akkor nem érdemes megnézni a 26. hét előtt...
Hat lanyok...mi az , hogy 4,5 kg sok felido tajan?
Konyorgom en 6 kilonal tartok/tartottam mert nem mertem magam egy ideje...de nekem aztan ne mondja senki, hogy sok mert lazadozok....
Csajszikáim aranyosak vagytok nagyon hogy bíztattok, holnap ha igaz megnéznek Baján, bár én a pécsit tartom mérvadónak...
A dokimat elértem, azt mondta,ha nagyon muszáj, akkor be lehet venni a betalocból, nyílván addig fogom húzni amíg lehet..