2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Szia Inci!
Mi ujsag volt a kivizsgalason?
Persze ,hogy kincset kaptunk,habar szerintem a tobbiek is annak talaljak a sajatjukat.Igaz,nekunk kicsit mentek a kezdetek :) ,de sikerult.
Vigyazz Magadra!
Puszi
Szia Pici! Majdnem úgy mentem el, hogy nem írtam neked pár sort! Látom, mi azért eléggé egy húron pendülünk:-). Vettük, hogy már óvatosabbnek kell lennünk. De ez nálunk eléggé egyértelmű, hisz nagy kincset kaptunk így 35 felé, igaz? :-)
Puszillak!
Szio,
Nektek is szep estet Timi!
No, megyek csajszik, mer' apa vár odabent, hogy jót pihikézzünk meg tévézzünk kettecskén.:-)
Szép estét mindenkinek!
Moki,
most jutott eszembe,ha jol emlekszem csaszarod lesz altatassal.Miert altatassal?
Amúgy már jobban vagy?
Egyáltalán a rohamok összefüggnek azzel, hogy dolgozol, vagy hogy éppen milyen a lelkiállapotod?
Móki! Jól teszed, hogy lassan visszavonulsz, sajnos az utolsó 2 hónap már nem úgy működik, mint az előzőek. Több pihenés kell...ez van. Én is május végéig terveztem dolgozni, de aztán kezdek rájönni, hogy előbb kell abbahagynom. a szervezet most ezt kívánja. Pedig szeretem a pörgést is, nem is kicsit...de a babánkat nem rendelhetjük alá semminek sem, még a munkának sem.
Vigyázz magadra...kiskutyóért meg szorítok!
Sziasztok!
Masik forumon mar olvastam Incirol.Nem tartottak bennt.Ez mar aranylag jo hir.Bovebbet meg nem irt.
Szió! Én még így 2 hét után is napi kétszer, mer' úúúgy szeretem az ízét (sajna a kanál elég picurka:-). Alexa szerint 2 hét után már elég a napi 1 is, lassan azért én is csökkentem, mert így gyorsan elfogy.
Ma a csalánteáról több oldalról is megerősítetek, hogy a vízhajtó hatása mellett nagyon jó vérszaporító is. Lehet, hogy megelőzésképpen elkezdek napi egy csészét iszogatni. Kúraszerűen javasolják, 3 hét tea, 1 hét szünet. Ha már vizesedés van, akkor napi egy-másfél liter nagyon jó hatású, ugyanígy kúraszerűen. Csak akkor arányosabban több filter is kell (vagy levél).
Remélem ezzel is segíthettem.
Szia Vani! De jó végre látni! Te is hiányoztál ám!
Nagyon örülök, hogy ilyen "mosolygós" vagy, ez érződik az írásodból:-).
Csak így tovább, ez ne változzon a finishben sem!
Ja! Csak hogy elmeséljem, Alexával ma voltunk az első napi "okításon". Nekem tetszett. Elég hosszú volt a nap, remélem már ők is - dugómentesen -hazaértek.
Alexa! Ha olvasol...örülök,hogy taliztunk megint:-)! Jó pihit holnapig. Gyűjtsd az energiát:-)!
Mar azt sem tudom ki maradt meg ki.:)Bocsi.
Szerda ota csak olvastam,de nem irtam.Ismeroseink meghivtak minket vasarnapig magukhoz es keves idom volt.Tolunk delre laknak,kozvetlenul az Alpok labanal egy to partjan.Mindig elvezem ,ha arra jarunk.Gyonyoruuuu...
Latom vannak megint,akik csatlakoztak a csapathoz.Udvozlet Mindenkinek.:)
Szio Inci!
Mi ujsag Veletek?Mit mondtak a kivizsgalaskor?Mindenki aggodott ertetek.
Szep napot.
Kedves Time!
Koszonjuk a kibovult listat :)