Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2008 júliusára babát várók fórum

2008 júliusára babát várók (beszélgetés)

8018. 127f14054c (válaszként erre: 8016. - Pici04)
2008. jún. 20. 14:01
de..maradt..nemreg lattam egy dokumentumfilmet egy 67 eves norol...aki elegge duci volt...egy rutinkontrollon talaltak benne egy majdnem eletkepes babat megkovesedve.....tobb mint 30 eve benne volt!Nem kamu!!
2008. jún. 20. 14:00
en is bekukk..csak gyozzem lapozni az oldalakat amikre irtatok:-)
8016. Pici04 (válaszként erre: 8013. - 4af30810d1)
2008. jún. 20. 13:55
Bennt meg nem maradt egy Baba sem:D
8015. timihugi (válaszként erre: 8002. - Alexa77)
2008. jún. 20. 13:53

Ó, Alexa, akkor Janó doki nem egy empatikus teremtmény?:-( Gondolom ő még abból a fajtából (időből) való, akik csak abban hisznek, amit annak idején az iskolában tanítottak nekik...szóval nem egy rugalmas. Sajnálom!

Remélem a párod azért időközben megnygodott, hisz érthető, hogy 2 külön nézet áll egymással szemben.

Réka baba méretei pedig szerintem teljesen rendben vannak az eddigiek alapján, remélem, könnyebben ki is csússzan majd:-).

Azért hétfőn még menj vissza a dokihoz, de no para!

Nem lesz semmi baj!

Puszillak, és gondolok rád!

8014. Pici04 (válaszként erre: 8006. - Timihugi)

Szio Timi!

Koszi a biztatast.Muszaj kibirnom,illetve ki akarom birni..Ezzel mindannyian igy vagyunk,nem?

A vicces amikor ismerosok kerdezik,hogy hogy vagyok.Ilyenkor eszembe jut Cash mit mondott,terhesen.:)

Neked az ejszakaid ,hogy tellnek?Vacakul gondolom.Sajat tapasztalat.:)

8013. 4af30810d1 (válaszként erre: 8009. - Pici04)

Én hétvégén szülök.. hogy melyiken még, aztat nem tudom..;)))

De sokat már nem nőhet Balubaba feje, mert nem fog kiférni..;))

És azért rendesen görcsölök és keményedek, eddig ez a tágulást jelentette..;)

8012. 4af30810d1 (válaszként erre: 8010. - R75)
2008. jún. 20. 13:51
Aaaz nem olyan baj, talpraesett felnőtt lesz.. Lehet a menyemnek nehéz lesz azé' az madról elmondottak alapján..;))
2008. jún. 20. 13:50
Alexa! Ez elég durva.. nem azt mondtad, hogy a dokid a család barátja?? A lényeg akkor, hogy pihenjél.. A 2000-es méhszáj, tudod..2 ujjnyi méhnyak, a többi zárt. De ha Ági mást mondott, benne bízol úgyis..neem?
8010. R75 (válaszként erre: 8007. - Timihugi)
2008. jún. 20. 13:48

hát a hiperérzékenységre mindenképpen készülj fel.. + én mikor kicsi voltam nagyon jól elvoltam egymagamban.. eljátszogattam a játékaimmal:-))) nem voltam/vagyok egy unatkozó tipus..

viszont nagyon barátkozó vagyok... nagyon sok barátom van...

sértődékeny nem vagyok, viszont ha vki mégis megsért, azt sosem felejtem el...

ja, és a rákok hiresek az élcelődésükről.. szerintem... és nem mindenki veszi a poént..

lásd Liptai Klaudia, Sebestyén Balázs...

8009. Pici04 (válaszként erre: 7999. - 4af30810d1)
2008. jún. 20. 13:48

Szio Cash!

Olvastam a naplod bejegyzeset a mi kis rakjainkrol:),kivancsi vagyok milyenek lesznek.

Amugy hosszu ido ota eloszor almodtam ma ejjel,a kis Picur vigyorgott ram.Olyan jo volt.Mar varom.

Nalad ez a mostani "jolet" nem a vihar elotti csend?Habar ki tudja,most mar ez az ido szerintem mindenkinel az.

2008. jún. 20. 13:45
Szijasztok!:) Olvaslak benneteket..;)
8007. timihugi (válaszként erre: 8001. - R75)
2008. jún. 20. 13:45
No, akkor lehetne vmi részletesebb önelemzést, Reni ? :-DD
8006. timihugi (válaszként erre: 8000. - Pici04)
2008. jún. 20. 13:44

Szió Pici!

Te legalább tudod az akció időpontját, remélem így is marad, nem kell ettől eltérned.

Ezért jujj...de irigy vok! :-)

Móki otthon van, 1-2 napja volt is itt, gondolom jön,mikor úgy érzi.

Remélem értesít, ha vmi közbe jönne...monduk egy Gergőke:-).

Pici! Tarts kiiii, már nem sok van!!! :-)))

8005. timihugi (válaszként erre: 7999. - 4af30810d1)
2008. jún. 20. 13:41

Hellóka!

Azért a takarítási láz is tipikus ám! :-D

Amúgy meg hihetetlen, hogy most meg semmi tüneted. Én most jutottam abba a helyzetbe, mint amibe te voltál...mindenhol fájok.

Lehet, hogy nálad "derült égből villámcsapás"-kéntjön Balubéjbi?:-)

8004. timihugi (válaszként erre: 7998. - Szofi28)
2008. jún. 20. 13:39

Szofi! Én is álmodozó Halak vagyok, és tényleg édespofa lenne egy rákjegyű kispasi:-).

Mi is most hétvégén rakjuk össze a babaszobát, és asszem onnantól kezdve leszek nyugiban.

A hányingerről meg sztem Csash tudna igazán beszélni, én rókakomáig még nem jutottam el:-).

De rémesen emlékeztet az első 4 hónapomra az érzés.

Ma mérlegeltem is, az elmúlt héten nem változott a súlyom, most vagyok +8,5 kilónál.

De jön megint a kánikula, jövőhétre tuti másfél kiló víz :-((.

De már asseérdekel :-D.

8003. csillu77
2008. jún. 20. 13:38

Sziasztok!

Alexa, nem ismerem a dokidat, de az az érzésem, hogy kicsit bepipult a hírtől. Remélem azért nem akar átverni és mindneéron a kórházban tartani. Vigyázz magadra, pihenj, amennyit csak lehet.

Tegnap este én annyira elfáradtam, mondtam is a páromnak, hogy most nagyon nem kellene menni szülni. Egyébként is megvisel a meleg, de rengeteget kertészkedtünk délután, füvet nyírtunk, kigazoltam a virágoskertemet, öntöztem, a gyerekek is eléggé kergék és most az idegeskedés is árt, úgy érzem. Most vasalnom kellene, de inkább ledőlök kicsit, meg találtam sárgadinnyekockákat a mélyhűtőben, na az nagyon jólesik.:-)

8002. Alexa77
2008. jún. 20. 13:23

Helló csajok, hazaértem! Az nst-vel minden ok, de fájást az nem mér, így nem tudom, mit mutatna. Pedig jó lenne, mert elég nehezen bírtam ki azt a fél órát fekve, mert eléggé fájok folyamatosan.

Az uh-n is minden rendben, 89 a BPD-je a kisasszonynak (erről azt mondta Ági, hogy lehet, de ne vegyem tutira, mert ha már mélyen lenn van a fejecskéje, akkor nem tud pontosan mérni a gép)és az Fl 73. Ezen méretek alapján állítólag olyan 2,7-2,8kg lesz a Réka, ha megszületik. Ezek után elmeséltem (én balga!) a dokinak, hogy othon szeretnék szülni, na el is mondta a véleményét, nem sok köszönet volt benne. CSak sorolta hogy miért nem lehet... A páromat jól be is paráztatta, én fel voltam erre készülve, így nem hatott meg nagyon. Utána azért megbosszulta a dolgot a vizsgálatkor, mert olyan durván nyúlt belém, hogy azt hittem sikítok. Állítólag 2000-es a méhszáj, amit furcsállanék, mert Ági a múltkor nem egészen ezt mondta, de igazán meg se magyarázta, mit jelet (mármint a doki) csak azt mondta, hogy ebből még soká lesz baba. Ugyanakkor hétfőre is berendelt, mert meszes a lepény és meg kell nézni hogy minden ok-e. Hát ezek vannak. Én meg folyamatosan eléggé fájok.

Ágit felhívtam, ő azt mondta, ne parázzak, pihenjek sokat, amikor tudok, aludjak, és hívjam, ha van valami.

Hát ennyi. Most hív a párom, abbahagyom, később visszajövök! Puszi mindenkinek!

8001. R75 (válaszként erre: 7999. - 4af30810d1)
2008. jún. 20. 13:23

:-))) hát a férjem tudna mesélni, hogy milyenek a rák nők.. pl. én.. aki totál olyan vagyok.-)))

na, hát én ezért szeretném, ha a babám inkább oroszlán jegyre hajtana és nem jönne előbb:-)))))

persze gyerekkorban tündér voltam, jó tanuló és szófogadó...

csak vhogy felnőtt koromra lettem nagyszájú, önző és enyhén makacs:_)))))

8000. Pici04
2008. jún. 20. 13:21

Sziasztok!

Na,itthon vagyok.Meg.:)

Szerencsere minden rendben van.2-an megyunk a korhazba,3-an mutet.Ha esetleg vmi lenne hamarabb,akkor irany a korhaz.

Nekem ez a hanyingeres,wc-s dolog mult heten volt.Eleg vacak.Fajasok vannak este is.A Babao ertekei a felso hataron vannak,ugyhogy jo is a csaszar.

Kezdodik a hajra Mindenkinel.:D

Mokirol tudtok vmit?Remelem jol vannak.

Amugy tenyleg kanikula van otthon?

2008. jún. 20. 11:12

Sziasztok!

Én teljesen szuperül vagyok, semmi jel..;) Szofi! Egyetértünk, én is nagyon rák babócára vágyom..;) Tettem a naplómba egy igen bő elemzést a jegyről, én teljesen oda vagyok érte..;)

Mindenki vigyázzon magára!:) Rajtam csak takarítási láz van..;)

Alexa! Várom a híreket!:)

7998. szofi28
2008. jún. 20. 11:02

Sziasztok, izgalommal onvasom, hogy mindenkinél jelez már a kis gyerkőc, hogy hamarosan ki fog jönni!

Timihugi, nekem is hányingerem van, délelőtt is pakolgattam, de le kellett feküdnöm, mert kavargott a gyomrom, meg szédültem kicsit. Közben azt hittem, hasmenésem is lesz, de csak 1x voltam WCn.

Én még azért drukkolok, hogy várjon még egy kicsit a babó! Anyunak jún. 26-án lesz a szülinapja, szép ajándék lennen neki!:) Meg én álmodozó halak révén örülnék egy sorstárs Rák kislánynak!:)

Ha időben végzünk a konyhával (Apu jött segíteni), ma még összerakjuk a babarészleget is, én csak akkor leszek nyugodt, ha már minden a helyén van. A rucikat én is még csak most fogom kimosni!:(

7997. timihugi
2008. jún. 20. 09:00

Sziasztok csajok!

Egyre jobban felforrósodnak a témák...nagyon szorongat minket az idő. Éjszakánként már én is soxor fájok, de nappal sem hanyagolható a dolog. Amióta láttam az nst-n a 60 %-os összehózódásaimat (amiket rendesen érzékelek is), azóta mindenre fel vagyok készülve. Nekem is vannak újabb tünetetim, mint pl. a "kakiinger", hányinkger...és képzeljétek, 2 napja megjelentek az első vízszerű cseppek a ciciből...hát, számomra még most is hihetetlen, hogy ez velem történik.

De már egyre jobban vágyom rá, hogy valaki kapálózzon azokban az édes-kedves kis ruhácskákban, bodykban, amiket én is már régebben kimostam (én csak 40 fokon). Nekem azt ajánlották, hogynem kell mindent koppra fertőtleníteni és vasalni,mert akkor a baba kényes bőrű lesz, nem edződik a környezethez. Márpedig én egy stramm kispasit szeretnék:-)).

Alexa! Szerintem Te már legalább 2-2 újnyira nyitva vagy...ez tuti!

Nagyon gondolok már rád, hogy mielőbb túl legyél rajta! Remélem Réka nem "tréfálkozik" veled.

Az én párom is már tegnap este kérdezte mi van, mert úgy összekuporodtam, és nem nagyon voltam beszédes. Már ő is kérdezte, hogy biztos nem kell még menni? És este kaptam még a keresztcsontomra és derekamra egy jó kis masszázst...hát az nagyon jó volt!

Ma még bejelentkezem az új lakcímre, és kikérem a házassági anyakönyvi kivonatunkat, hogy ezzel se kelljen már későb foglalkozni.

Pusziii!

2008. jún. 20. 08:57
na jok legyetek akkor lanyok..en is lepek
7995. time (válaszként erre: 7990. - Pici04)
2008. jún. 20. 08:56
Addig már csak egyben maradtok!
7994. Alexa77
2008. jún. 20. 08:56
Csajok, én is megyek zuhanyozni, meg még az állataim se ettek, és már mindjárt 9 óra. 11-ig úgy elszalad az idő! Majd még jövök, ha hazaértem és beszámolok! Addig is puszka mindenkinek!
7993. time
2008. jún. 20. 08:55
Igen, próbálok a kicsire koncentrálni elsősorban. Szerencsére ebben a hormonok is segítenek, mert ugye egyrészt nagyon érzékennyé teszik az embert, másrészt egy csomó negatív dolgot alig hallok meg. Most is hívott Apukám az újabb hírekkel, s ebben volt olyan is, amit már tegnap is elmondott, de csak most esett le. Tegnap valahogy rögtön töröltem.
7992. 127f14054c (válaszként erre: 7987. - Pici04)
2008. jún. 20. 08:53

csak lassan "szaladj"..:-))

Szia

7991. Alexa77 (válaszként erre: 7989. - Pici04)
Ok, aztán te is írj ám, mi újság? Puszi neked!
7990. Pici04 (válaszként erre: 7988. - Time)
Hat ez az.Hivatalosan csak vasarnap lesz a Babo 37 hetes.
7989. Pici04
2008. jún. 20. 08:52

Vigyazzatok Magatokra,meg a Babakra!

Alexa,majd irj,hogy mi volt a Dokidnal.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook