2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Hát, a kézügyesség nálam is lehetne jobb. Akartam a képre egy lovat is, de bele se mertem kezdeni.:-)) Biztos azért, mert nem akartam, hogy megsértődjenek a pacik. Meg mi van, ha Réka majd megkérdezi, hogy anyu, ez milyen állat? Mert ugye lovat fog eleget látni élőben...
IGEN Alexa jól látod! Köszönöm az analízist.;)
Belőlem a para beszél, sálálá.
Lili! Amilyen vékonykán kezdted....nem semmi növekmény:-)
Az enyém most 103. De kicsi vagyok, így már régebb óta kérdezgetik, mikor szülök.
Mindig mondom is...nem tudom:-).
Milyen okos is lennék, ha tudnám!:-D
Nagyon helyesek a kis barikák, meg Riska is..;) Pacit nem gondoltál??? Egy Szellőt..???
Csajszi, csak a para beszél belőled! Jobb lesz az kettőben!:-) Még hogy szeptember... Nem most beszéltük meg a hétvégét? Én nem várok rád szeptemberig!:-))
Hát neked is kedves lett a kis falvédőd:-)!
Nekem biz' semmi ilyenfajta kreativitásom...és a kézügyességemről még nem is beszéltem.
A lényeg az, ami, illetve aki a dinnyében van belül!:-)
Engem is beelőzhet mindenki! Még a szeptemberi fórum is..;) Olyan jól vagyunk mi így..;))
:-)
Érdekes, a párommal elsőnek mindketten erre böktünk rá, hogy ez kell nekünk.
hát akkor én szép méretű dinnyét hordozgatok..
Köszi, pont ezt akartam hallani!:-))))))) Zsiráfok, igen!:-) Meg kenguru!:-DDDDD
Ne is törőd vele! Nem verseny:-).
Mindenkinek eljön az ideje, én nagyon szorítok neked, végülis te vagy kicsit nehezebb helyzetben.
Így nem bánom...beelőzhecc simán:-D!
Igen, az egy drága reggeli lenne!:-) De ezek szerint épségben odaért, már akartam kérdezni, hogy minden rendben volt-e vele. A postán azt mondták, igyekeznek nem összetörni.
Abszolút felismerhetők! Tele van zsiráffal..;))))
Nem, nagyon édesek.;)
Én most mértem ebben a pillanatba.. kerek 100 cm.:) De tele vagyok dinnyével barackkal és főtt kukuval..:)Reggel biztos egy pöttyet kisebb, de nem sokkal;)
Igen,tudom, mondtad:-(.
Tudod mit? Legalább a Réka szívecskéjét hallhatod hosszabb ideig, és figyelhetetd a mocorgását tudományosan is.
Ja! a múltkoz elfelejtettem mondani, hogy a lekvárt olyan édin becsomagoltad:-). Tetszett a papír!
Arról meg megint nem beszélek, hogy vajas kenyérre kenve egyszerre be tudnám nyamizni:-D. De az úgy kicsit rázós lenne költségben:-).
Köszi! :-) Az állatok felismerhetők? Nem akarom, hogy szegény gyerek rosszul fejlődjön.:-)
mi ha minden igaz, holnap átadjuk az albérlet kulcsot és akkor jobban bírunk majd koncentrálni az újra.. Apa már túl van a stukkózáson is, a hétvégén rengeteget kell majd mindenütt takarítani, meg a dobozokból elkezdeni kipakolni..
Igazad van, de hát ráérek rágódni a dolgokon és ha kell, ha nem, teszem is sajnos... Jó lenne már a Rékára koncentrálni, az biztos segítene. Két szopi között nem biztos, hogy lenne kedvem agyalni.:-)
Hetvegen ha elhozom a matracot en is teszek fel kepeket:)
Alexa! Nagyon ügyes vagy! Imádni fogja Réka..:)
Timi: klassz a babszoba, az elefantok tunderiek:))
Nalunk lett egy csomo kacsas meg macis cucc:))
Hajjaj, én egy hónapig láttam egyet s mást..
További ajánlott fórumok: