2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Szijja Mókicaaa!:-)
Remélem, igazad lesz fülcsiügyben!
A házassági évfordulós romantikázás jól hangzik! Biztos szuper lesz!
Szorítok, hogy ne legyen gond a varratoddal... Remélem, megúszod Ettől a héttől nálunk is aktuális lesz, Réka már 6 hetes... Egyelőre mi maradunk a megszakításos módszernél. Régebben bevált, ha meg közbejön a kistesó, hát így jártunk.:-) Ha rajtunk múlik, várunk egy évet, de ha odafönt másképp gondolják, hát akkor két minimanóval leszek itthon!:-)
Én már a jövő hónapban is kiegyezek, legfeljebb addig koszosak maradnak az ablakok... Lényeg, hogy jöjjön! Marad addig is vasalnivaló, ha így folytatom...
Én is arra gondoltam, hogy nagyobb csajsziként hiányolná a fülbevalót, azért csináltattam... De majd megtudod, ha lányod lesz! Szörnyű érzés.
Szijjasztok!
Alexa ne aggódj, szeretni fogja a fülcsit, nem hiszem, hogy az miatt volt nyűgi, inkább a front, mert nálunk most nagyon lehűlt a levegő...
Cash örülök, hogy látlak, remélem a Kismanó rendbe jön, mi is megyünk oltásra jövő héten én is félek, hogy majd belázasodik...
Timcsikém! Örülök, hogy már Pécsett vagytok, szeretek én is átjárni. Jövő héten ott ünnepeljük a házassági évfordulónkat. Gergőkét itt hagyjuk a nagyiéknál és Apával kettecskén átmegyünk egy kicsit romantikázunk, kajcsi, mozi stb..
Ja nem is mondtam nektek, hogy múlt héten voltam ultrahangon és lehet fel kell nyitni majd a vágásomnál, mert van egy 2.5 cm-es göb a bőr alatt, valószínű egy benntmaradó varrat begyulladt...hurrá, nagyon örülök...
Tényleg ki hogy áll fogalmazásgátló ügyileg???
neeeem...dehogy!...egy vadállaaaat:-DDD!
Jajj, Te butus...:-))
Remélem összejön a hadititok! Szoríjjok!
Megy a törpe, de csak valamikor a jövő hétre várd, mert annyi a tennivalója..;) vagy inkább a jövő hónap???;)
Nyuuugiii! Réka szerintem amikor már csajszisodik, hiányolta volna szerintem a lyukat a füléből... kell az olyan a nőknek.:)
Úgy látom, akkor gyakrabban kell jönnöm:-).
No...ha akkor vagy nyugodt, ha a lakást rendbe vágtad, akkor hajrá, mielőbb legyél túl rajta!:-D
Oszt' télleg pihi ezerrel, rád fér!
Remélem mára már kerek lesz a világ, és Benceke miatt egy cseppet se aggódj, hisz tudod, ő a nagyésokos...vissza fog lazulni a kiskrapek, hisz megmondta...éééédespofa:-)!!!
Sziasztok!
Idecsalogattál Csajszikám..;))
Törpe gyjöhet, megpróbálok pihenni, de tényleg kezd elhatalmasodni a káosz, és akkor leszek nyugodt ha rendben leszünk. 38,3-ról 37, 8-ra ment le amikor elaludtunk. Remélem ma már minden kerek lesz, olyan rossz volt látni, hogy csak na..:((
Mindenkinek sok pusza, képben vagyok ám, csak időhiányban szenvedek..
Alexa! Én is várom a képet, Réka egy hős..:) Fúú, én is nagyon nehezen bírtam volna... a szuritól is ki voltam rendesen...
Sziasztok!:-)
Nálunk tegnap igencsak nyűgös nap volt, hogy a fülbevaló okozta-e, vagy a front, vagy micsoda azt nem tudom, de gyakorlatilag nem aludtunk délután csak perceket, egészen este fél 12-ig. Most viszont alszik a drága, mint a bunda. Az előbb picit forgolódott, de nem ébredt fel, gyorsan a szájába nyomtam a cicit, (még jó, hogy félálomban is tud kajálni) mert másképp szétdurrantam volna. Most békés szunya van. Remélem, a kis szurisoknak sem volt rossz éjszakájuk illetve az anyuciknak sem!
Tegnap megérkezett a hordozókendő, alig várom, hogy kipróbáljuk! A nekem leginkább tetsző kötési módok kicsit bonyolultnak tűnnek, de majd csak megbirkózunk velük! Ha meg tuok kötni egy hatmázsás lovat úgy, hogy ne szabaduljon el, csak sikerül egy kisgyereket biztonsággal magamra kötni!:-DDD
Szép napot mindenkinek!:-)
ha másképp nem megy, én küldök neked egy olyan törpét :-DD!
(pont egyszerre írtunk, Te a naplóba, én ide:-)).