2008. Januárban született babák (beszélgetés)
Nagyon remélem nem valami allergia!!:(
Nem tudom elképzelni mitől lehet, nem kapott új kaját, nem váltottam mosóport, öblítőt, úgyhogy nem értem!:(
Most kezdett el hámlani is a foltok tetején a bőr, azért gondolta a doki szerintem, hogy ekcéma lehet... Kaptunk még egy kencét, remélem az használni fog!
Egyébként a feneke kezdett legelőször pirosodni, aztán a háta, nyaka, arca, most meg a végtagok.
Tettem fel képeket!
Ez már kicsit halványabb mint tegnap!
Most elrohanok szülőire, de este jövök csajok!
Addig is puszi:)
Remélem, Máté és Milán jobban vannak! Mit mondott a doki? Én is úgy tudom, hogy a fogzás nem jár lázzal. A dokik úgy magyarázzák, hogy a fogzás legyengíti az immunrendszert, és a pici könnyebben elkapja a betegségeket. De ez nem törvényszerű.
Azóta már kiderült, mi a baj!!
Sajnos nincs jobban este is 39 volt neki popoban.Reggel megyünk dokihoz,de már az orra is folyik.Adtam neki Nurofen szuszpenziót.Most kelltem fel hozzá,mértem a lázát de szerencsére már nem az .
Köszi segitséget!
Hát hogy viszket e azt nem tudom biztosan, nem vakarja, dörzsöli magát, de iszonyatosan nyűgös napok óta! Lehet hogy nagyon kellemetlen neki most! A popójára kapott kencét, az nagyon csúnya neki, fájhat is mert nem nagyon ül le:(, amúgy fenistil cseppet kapott, meg calcimuscot. Ha mást nem tud a doki akkor elviszem bőrgyógyászatra.
Örülök hogy jobban vagytok!
és viszket is neki? kened valamivel? vagy hintőporozod?
talán már alakulunk köszi
Szia!:)
Sajnos nem tudom elképzelni sem, hogy mitől lehet, most már egybefüggő foltok is vannak rajta, olyan mintha csalánkiütés lenne de mégsem az! Érdes a felülete, és nagyon vörös szegénykém!:((
Hát én is kíváncsi vagyok mi lehet ez, pénteken helyettes doki volt, holnap már a sajátunk lesz, remélem okosabbak leszünk!
Gyógyulgattok már ti is?
Sziasztok!
Úgy néz ki minket rendbe tett a két napos sóbarlang. Ma már nem is kellett szívatnom az orrát és nem is törtyizett. Viszont éjszakánként azért nyűgös Temo, jön a hetedik fog! Már az ínyét áttörte, úgyhogy remélem az éjszakánk jobb lesz mint a tegnapi extra sokat fel volt, de csak simogatni kellett. Egy keveset ivott csak. Pár napja viszont úgy bevacsorázik, 270 tápot eszik meg!!! Meg még előtte velünk is harap párat vacsorára. Jó étvágya van a lelkemnek, de hát soha nem is volt baj vele.
Nem tudom, hogy lesz az elkövetkező 5nap. Kettesbe leszünk Artemonnal:( Apa céges kiküldetésbe megy spanyolországba.... irigylem is! Kár, hogy mi nem mehetünk vele.
Hívtam anyukámat, hogy jöjjön el, remélem el is jön, mert egész nap Artemonnal...az esték már elég nyűgösek szoktak lenni, nagyon jó kis frissítés mikor este Apa haza jön. Meg teljesen egyedül fürdetni stb....
Félek egy kicsit hogyan fog alakulni a helyzet.
Szerintem minden este alszom Artemonnal együtt.
Sziasztok lányok!
Sajnos mi is betegek vagyunk!:(
A naplómba már írtam pénteken hogy tele van Máté kiütéssel, ami most már nagyon csúnya neki, és mára meg is náthásodott elég rendesen!:((
Szóval holnap doki!
Kivel mi újság van? Igyekszem visszaolvasni, csak Máté annyira nyűgös, hogy két napja le sem bírom tenni... Ő a kis púpom most!:)
elöre
is köszike!!!!!!!!!!!!!
JAJ DE ARANYOS VAGYOL!!!:-))
Köszönöm!
Hát erre felénk mondja!Itt akkor is havazik ha máshol süt a nap!Vancsi már nagyon várja! Kiváncsi vagyok Ricsi mit szol hozzá!Már egy egyszemélyes baba szánkonk van.Örököltük.Hi!Ti jol vagytok?Tápszert issza Kicsi angyal?
Ez nagyon jó hír, rettenetesen örülök!!!! Maradjon ilyen jó az eredmény, azt kívánom! Jó lenne, ha Ricsike nem szenvedne tovább ezzel a szembetegséggel!
HÓ??????????????? MIKOR????????
HOL???????????MIÉRT??????????????????????
Csatlakozom a jó kívánságokhoz:)
Mi van a kisfiaddal? Jobban van már? Egyébként nem értem a dokitokat, Norbinak csupán hőemelkedése volt, meg éppenhogy piros a torka és nekünk rögtön írták fel a köptetőt. Kellett is, rengeteg váladékot köhögött így fel.
Nagyon örülök a jó híreknek, de ezt az örömöt gondolom mindenki osztja. Szuper hír!
Most majd mennyi időközönként kell ellenőrizni?
Kell még azért cseppenteni vagy valami?