2008. Januárban született babák (beszélgetés)
Már a múltkor is kérdeztem, de nem tudom válaszolt-e rá valaki. Nálatok használnak a homeopátiás készítmények?????
Én saját magán tapasztalatom az, hogy szart sem ér.
Nagyon remélem, mert most már tényleg elegem van. Szegénykémnek nem elég a fogai most még ez is!
Ráadásul enni és inni sem akar állandóan tuszkolom neki legalább az innivalót, még nappal is bepróbálkozom a tápszerrel is mert ő szereti. Most banánosat is vettem neki, hátha... de nem nagyon kell neki. Most este is a szokásos 3dcl-je helyett 1,5 ivott.
Sziasztok!
Teri, az én adataim is rendben vannak!
Emese remélem Artemon jobban van:)
Ildi Ricsi még kétszer alszik, hány órakor?Nóri ált.egyszer, de tegnap aludt 11-től 1,5 órát meg 17-től 1-et.Ez nála is ritka.
Vancsinak jobbulást.
Sziasztok!
Oltást nem kaptunk mert kevés az oltóanyag.
Van valakinél így?
Ellenben szépet nőttünk: 9kg 12dkg Nóri és 72, 5cm!
1 hónap alatt 52dkg-ot hízott, az nagggyon jó!
Sziasztok!
Én is megkaptam a táblázatot, gondoltam vissza szólok, hogy az én adataim rendben vannak.
Amúgy, ma voltam papírt kérni a bölcsibe, Mesinek, aztán átmentem a dokinénihez és a védőnőhöz is, holnap meg a főnökömmel szeretném aláíratni a papírt.
Annyit bőgtem baszki én úgy nem akarok még elválni Mesitől!! :'(
Jó reggelt!
Teri néztem a táblázatot, lehet h én írtam el, a névnapom 06.01.Az msn címem is beírhatod, ugyanaz mint az e-mail címem.A gyerekek szüli és névnapját is be kellene, nem?
Nóri 01.18. és 07.11.
Ma megyünk tanácsadásra és ha van oltóanyag, kapjuk az első pneumo-t.Félek, szorítsatok!
Sziasztok!
A megadott e-mail címekre mindenkinek elküldtem a táblázatot. Mindenkit kérek, hogy a saját adatait nézze át, ha hiba van benne, szóljatok, javítom.
Sziasztok!
Most csak gyorsan bekukkantottam, de már robogok is az ágyba! Kész vagyok ma!:S
Mátéval voltunk dokinál, rohangáltam egész nap, ügyintézés stb.
Holnap jövök!
Addig is jó dumcsizást nektek!
Jó éjt mindenkinek!
Milánkának!
"A nap ma olyan fényesen ragyog,
Ma mindenki azt suttogja: Boldog Születésnapot.
És azok, akik nagyon szeretnek,
Sok ilyen szép napot kívánnak Neked. "
Boldog születésnapot!
Hú tényleg jó sokat aludt!! :D Néha ilyen is kell.
Szegény Vancsi!! Jobbulást neki! Az otrivinről hallottam már hogy jó, azt hiszem én is kipróbálom majd! :)
Egyszerüen nem akar aludni,pedig voltunk kinnt is a levegön.Jó oha sem akart.I`g is nappal csak a babakocsiba alszik..Egy kocsi bennt van,a másik lennt az ató elött....
Az a szerencse,hogy este a kiságyban alszik..
Már 1 jó hónapja sikerült leszoktatnom a nagya´gról.`jjelente a 2.ébrede´stöl állt.velem aludt.Szerencse ma´r csak reggel jön:)
na szerencse Rebekaelaludt.kb 45 percet fog...
Nem egy nagy alvó.