2008. Januárban született babák (beszélgetés)
Sziasztok! Na túl vagyunk az oltásokon. Elég jól viselte Temo, félek, hogy be fog lázasodni most eléggé kibukott volt. Beleraktam a kiságyba és már aludt is még ebédelni sem ebédelt.
10920 gramm, hosszt nem is mértek, de majd itthon megmérem 82-83 cm körül van.
Artemon reggel 6:35-kor lett 18 hós:)))
Sziasztok!
Edit, gratula Mesinek a másfél évességhez, Luca MÁR VÁRTA! :-)
vERUS, KÖSZI!
Sziasztok!
Minden kis másfél évesnek sok boldogságot kívánunk!
Verának, Lucának pedig boldog névnapot!
Brigi, te meg gyógyuljál most már, ne félj a varratszedéstől, nem vészes, én a császársebemnél nem is éreztem, de gondolom a cérnától is függ.A véralvadás-gátlót kell szúrnod ugye?
Én már csomagolok ezerrel, ugyanis vasárnap végre elutazunk!!!
Puszi mindenkinek!
Szia!
Köszi!
Szia! Brigi!! Örülök, hogy itthon vagy, és hogy ilyen ügyes voltál :) ÉN bízok benne, hogy most kiszedték a köveket a bilirubinod is rendeződni fog majd!! :)
Fiúk hogy viselték, (főleg a kis Máté, ő még nem érti miért), hogy nem voltál otthon?? Nem duzzognak? Nincsenek megsértődve, nem duzzognak?
Phenjél amennyit csak tudsz. Az
Szia Edit!
Gratula Mesinek!
Emese ma 11:25 perckor másfél éves lett!! :)
Voltunk tanácsadáson, meg is kapta a 18 hós oltást. Extra ügyes volt, fél másodpercig nyekergett és kész! :) Nagyon büszke voltam rá. 10390 g!!!! Elhagytuk a 10 kg-t!! :DD És 80 cm. Ügyes kislány! :)
Többiek??
Brigi, hála már túl vagy rajta, pihenj sokat!
A varratszedés nekem nem fájt mikor a gerincsérv műtét után kiszedték!
De ez, hogy lehet? Hihetetlen!
Egy oltást akkor kell beadni mikor itt a megszabott ideje nem??? Csak úgy találomra adogatja?
Azt sajna nem, legalább is nem tudja a dokim miért magas még az az érték, de a többi ami arra utalhat hogy maradt kő, az viszont rendben van, csak ez az egy nem!
Igen, a hasamba kell injekciózni minden este! Hú, nem kellemes, azt hittem nem vagyok rá képes, de azért beadom magamnak, igaz remeg a kezem rendesen!:)
Köszönöm Vera!:)
Gondolom hogy az már nem lesz olyan vészes mint az eddigiek! Csak kellemetlen! Viszont a laboreredményem az ami jobban aggaszt, remélem az rendben lesz majd!
Ja, és boldog névnapot kívánok neked!!:)
Emese, neked is volt jól tudom? Ha igen, így utólag neked is nagyon nagyon boldog névnapot kívánok!
Puszi csajok, megyek lefekszem!