2008. Januárban született babák (beszélgetés)
nem!:-))) már korábban megjöttünk...:-))) kb 1 órát szoktunk kint lenni,sétálni,de van amikor csak a boltba ugrunk le.Most a dunaparton voltunk,a sétányon végig,megnéztük a kacsákat!:-)
Délután nem szokott a babakocsiba aludni Milu inkább délelőtt ha úgy alakul a napirendünk hogy megyünk valahova akkor szokott elaludni...mert még általában délelött is alszik.Délután olyan 3 körül megy aludni ugy hogy mindjárt viszem is mert nagyon dörzsöli a szemét!
A többi helyen általában úgy működik, vagy legalább is bevett szokás, hogy az áru feltöltésekor csak be kell pöttyöznünk, azt hogy az árut személyesen veszik át, vagy postázzák, hogy banki átutalás, vagy hogy a posta költséget a vevő vagy az eladó állja stb. Ill. hogy legalább 3-4 képet lehet feltölteni a termékről, mert sokszor egy kép alapján nem nagyon tudja a vevő eldönteni hogy milyen is az amit meg szeretne venni. Én pl. szoktam csinálni egy távoli képet amibe benne van az egész termék és egy közelit, hogy lássa tényleg olyan anyag amire ő számít, ill a mintákról jó néha közelebbi képet csinlni, és sokszor kell hogy pl, egy ruhánál hogy a hátulját is lefotozzuk.
Ja, meg a kategóriák, hogy milyen állapotba van, oda én még írnék egy olyat, hogy újszerű. Vagy inkább az alig használtat írnám át újszerűre, másképp hangzik. Szóval ilyen apróságokkal lehetne rajta csiszoni így felhasználó barátabb lenne a portál.
megjöttünk a sétából...erre nagyon szép idő van.süt a nap.Nálatok?
visszaolvasok 1 kicsit...
:-DDDD
Ezért lett Luca is durmolós! :-)
Amióta variáltam Luca napirendjén, ő is kevesebbet alszik. Na, magához képest. Ma reggel 3/4 8-kor ébredt. Az nála csúcs! Úgyhogy lementünk délelőtt egy kicsit, sütött a Nap, még jó!
Ja, este fél 9-kor már aludt. Úgy variáltam, hogy inkább keljen hamarabb, és úgy aludjon kettőt, mert az 1 alvás kevés. A délután hosszú neki. Én meg nem rakom le fél 7-kor aludni, az tuti.
Sziasztok!
Nem tudom, nálatok mi a helyzet, de itt szállingózik a hó! Undorító! Ilyenkor? Az összes Sándor, József, meg Benedek szégyellheti magát!
Én nem hiszem, hogy lenne ezekbe a termékekben káros anyag. Régebben mikor olvastam az összetevőiket én nem láttam benne olyat amit egy baba ne ehetne meg. Az ősszel Csoninak volt egy ilyen idióta szokása, hogy minden délután le kellett menni a Habilisba kakaós csigáért, és naná hogy Mesi is enni akarta. Gondolhatod 8-9 hós korától!! De hát úgy döntöttem én nem adok Mesinek kakós csigát, én sajtos pogácsát ill. volt olyan hogy túrós pogácsa olyat adtam neki, de csak 2-3 szemet. Viszont ezt rendszeresen ette uzsi (joghurt vagy gyümölcs) után még uzsinak. Mert otthon meg is vacsorázott még.
Egyébként nálunk a kifli a menő, de olyan szinten, hogy napi 8-10 kiflit hoz a férjem reggel, abból esetleg eszik ő 2-t reggel este, meg én is 2-t aztán a többit a gyerekek reggel este!!! Mesi van hogy reggelire 2 kiflit benyom! + Mostanában elfogadta végre a maci kávét, mert eddig majd 1-2 hónapig csak vizet volt hajlandó inni a kiflihez. De ugyan ez a vacsora is!! Nem hajlandó mást enni, hacsak nem rendelünk pizzát!! :D Az bezzeg izlik neki. Csoninak sajtos-sonkás pizzát kérünk ő azt eszi meg, és abból szokott kapni Mesi. Ja, meg érdekes, hogy szalámit vajas kenyeret semmit nem eszik meg, de ha melegszendvicset csinálunk akkor az igen. Érdekes.