2008. Januárban született babák (beszélgetés)
Mennem kell lányok, mindjárt hozom haza a srácokat a suliból!
Este leszek! Szép napot!!!
De jóó!!:D
Jó is az a kis mellékes!
Szerintem marad nálunk a műanyagpadló az előszobában meg a konyhában. Egyrészt most pénz sincs a felújításra, másrészt télen az hideg lenne mert ugye földszint... Az alagsor meg nem ad lentről meleget! Viszont nyáron tök jó hüvös van!
Bocs, közben apám beugrott egy villámlátogatásra!:)
Szerencsére nekem is, én nem tudom hová tovább adni itt a csajoknak, mert itt már csak nagyok vannak, nekem vannak legkisebb gyerekeim!:) Így ami olyan uniszex az megy a tesómnak, a többit meg apa mamájához küldöm, ott sok a kisgyerekes anyuka.
Sziasztok!
Én még délelőtt adok Temora idebent harisnyát, mert olyan hideg a kő és még sokat mászik. El tudja viselni.
Lényegesen hidegebb, mint a műpadló! Ezért is akartam bentre cipőt Nórinak. Nekünk járólap van, a szobákban pedig laminált padló. Mindegyik hideg. Szőnyeg csak Nórinál van, de az ő szobájában ritkán vagyunk megint. Bár, ebben a jó időben hamar átmelegszik a padló, jó fekvésű a lakásunk, meg ugye 4. ....
Kintre még én se merek szandit adni Nórira, errefelé azért lengedezik a szél, a lakótelep elég huzatos, és ahová sokat megyünk játszóra az is elég árnyékos...
Na itten hagylak benneteket, aztán ha elaludt Nóri jövök dolgozni.
Szép napot Mindenkinek!
Köszi. Nem voltak olcsók :(
A cipőt egy gyerekcipőboltban vettük, 9500 Ft volt, a szandit Brendonban, az 5000 Ft volt.
Ez jól hangzik :)))
Én paprikás csirkét csinálok, de csak comb van benne most, meg tésztát főzök majd ki hozzá.
A járólap nem hideg? Apa is nagyon mondja hogy a műanyagpadló helyett le kéne járólapozni, de nem akartam!
Én szandit még kint sem adtam rá, valahogy annyira nem éreztem még a nyarat! De lehet hogy csak én látom rosszul, sokan már ujjatlanban meg papucsban flangáltak tegnap is!:)
Hát igen:)
Azért én sem panaszkodom, mert jószívű ismerőseim vannak, amint olvassátok pl. ágy...
Köszönöm!:)) Ez tényleg ritka ám nálunk is!:) A fáradság miatt lehetett! Látod, éjjel nagy legény volt, nappal már nem bírja!:DD
De azért egyre többször alszik el magától, este már csak egyedül az ágyunkban, napközben meg vagy a kezemben kidől, vagy az ágyon ahogy most, csak párnával és az elmaradhatatlan csücsökkel!!:)
Brigi milyen ennivaló Máté!!! Nóri talán még soha nem aludt el így:(
A Nórik már csak ilyen cicisek:)))
Szia Tünde! Ti is korán keltetek!
Mátén most még az alvós ruha van, a képen láthatod.:)
Tegnap egy bodyba volt meg egy térdgatyó, zoknival.
Szilvi szépek a lábbelik:)Mennyibe kerültek és milyen boltban?A sapi is aranyos:)
Nórim nevében is köszi mindenkinek a bókot az övére:)
Sziasztok csajok!
Jó a dumcsi parti.mi 1/4 7-kor ébredtünk Apa ébresztőjére a telefonon:(Most eszünk mindjárt gyümölcsöt, aztán lehet h alvás...
Nektek bent mi van a Babón?
Jaj, neked is vasalni kéne!? Te szegény!:)) Én is halasztok ma!:)
Ma jó dolgom van, apa hozott kaját!:) Hagymakrém leves,és pulykamell rántva rizi-bizivel! Időm ma nem nagyon lenne, hamarosan hozom haza Dávidot meg a barátját, itt lesz nálunk délután, majd sütök ki akkor sonkát, meg szalonnát tojással.
Te mit főzöl?
Korán kelő gyerekek korán kidőlnek :)))
Nekem meg vasalnom kéne, de semmi kedvem hozzá. Én is szörnyen utálom :(((( Lehet halmozódik tovább a kupacom ma is :)
Mi jót főzöl ma?
Igen most még kéne aludnia egy kicsit, és akkor talán estig kibírja!
Majd én is meglátom mennyit alszik most, aztán eldől hogy ma csak egy, vagy két alvás lesz!
Máté mellett sem mindig tudok netezni, de azért néha sikerül, mert őt nem igen érdekli a billentyű, szépen eljátszik a játékokkal. Ha megunja, idejön, megölel, akkor megyünk kicsit játszunk, átmegyünk a fiúk szobájába, kicsit szétpakolunk. De többet akkor vagyok itt én is ha alszik, vagy apával játszik.