2008. Januárban született babák (beszélgetés)
Eddig még nekem is:)
Vagy most? MSN?
Csoninak!
Neved napjára mit kívánjak én?
Ragyogjon a szemed szebben mint a napfény,
Vigyázzák lépteid a legjobb angyalok,
Most így kívánok néked boldog névnapot!
Verus+Anna
Sziasztok!
De aranyosak vagyok!! Nagyon szépen köszönjük! :) Igen, ma van a névnapja. (Vagyis ma tartjuk, illetve a vendégek vasárnap jönnek akkor fogjuk igaziból felköszönteni) De az oviba vitt kinder csokit mindenkinek egy darabot (sokat hozott a nyuszi így abból vitt. :D) de ő olyan boldog volt hogy hú mennyi csoki van a kezembe és ezzel megyek az oviba. :D Édes volt.
Egyébként ezer bocsika hogy nem voltam eddig, de az éjjel ki akartam porszívózni Mesi orrát, mert naná hogy hétfőtől újra náthás. :S és amint felkapcsoltuk a villanyt az szépen el is ment. És csak most jött vissza kb. 1 órája. És naná hogy semmi nem működött, még jó hogy gáz tűzhelyem van, így tudtam tejet melegíteni reggel, meg kávét főzni, meg ebédet melegíteni, de baszki a hűtő éjjel óta nem volt áram alatt, és a meleg vizunk sincs mert villanyboylerunk van. De valami baromi nagy meló lehetett nekik, mert (a villanyosoknak) mert egész éjjel az egész kertvárosba az utcán se volt villany, és a másik utca sarkon van valami trafo vagy mi, na hát oda mint a karom olyan vastag vezetékeket raktak, egy két utcával arrém meg baromi nagy oszlopokat hát az is van olyan széles mint a sejhajom komolyam.
Na mindegy ki bírtuk leginkább csak az idegesített, hogy Mesinek kellett volna már egy csomószor ez idő alatt orrszívózni, és nem tudtam, és szegény tita takony volt :(
Szóval ezért nem tudtam jönni. :) Bocsika. :)
És még egyszer köszi mindenkinek a köszöntést.
Sziasztok!
Nálunk a dokibácsi egy 2 méter feletti, legalább 130 kilós pacák, szerintem semmi más indok nem kell Annának, h féljen tőle...pedig ma valószínű randiznak,mert be van gyulladva az egyik szeme, és eléggé félek, nehogy kötőhártya gyulladás legyen belőle.Mosogatom kamillával, aztán ha nem javul, akkor este elviszem.Tegnap este 20 percig ordított teljes torkaszakadtából, aztán mire nagy nehezen sikerült beletuszkolni a panadolt, utána nagy nehezen elaludt.
Sziasztok!
Edit, Csonikának nagyon boldog névnapot kívánunk!!:)
Sziasztok szép reggelt! Nekünk nem volt valami jó éjszakánk éjféltől 2-ig fent volt Temo. 3-szor szippantottam orrot, mert úgy tűnt teljesen be van dugulva. Kétszer kentem ínyét, mert jön 3 foga is úgy nézem állandóan a szájában volt a keze:( Ez sem használt. Másfél óra után adtam neki nurofent és akkor elaludt egy fél óra múlva.
Láza nem volt.
Reggel nem tűnt úgy, hogy nagyon náthás lenne. Lehet hogy a sírástól dugult be neki ennyire az orra? Most figyelem. Hulla vagyok én is, de muszáj dolgozni.
Csoninak boldog névnapot!
Csoninak boldog névnapot!
Vera, néztem a naplódat! :))) Nálam is kedvenc lettél :)))
Sziasztok!
Edit,Boldog Névnapot Csongornak!(persze csak ha ma tartjátok) :)
Szép reggelt!
Edit Csoninak nagyon boldog névnapot kívánunk!
Tünde és Nóri
Akkor Norbi is nehezen felejt!:)) Én sem fogtam volna kezet a helyében a dokival miután "bántotta"!:DD
Érdekes hogy milyen kis (számunkra) apróság rossz élményt, ellenszenvet válthat ki a gyerekekből amit aztán nehezen, vagy soha nem felejt el!
Norbi egy ismerőstől ilyedt meg kb. 5 hónaposan, motorral jött, bukósisak volt rajta. Levette magáról, gondolván, hogy akkor felismeri majd és abbahagyja a sírást. Az ötlet nem jött be, kb. 1/2 év (!) kellett neki, mire újból elfogadta...
Norbi is nagyon üvölt, de azért a szuri után csak fel kell öltözni. Olyankor még hüppög, de azért már egész jól le lehet kötni a figyelmét. Persze ha ránéz a dokira (márpedig mindig körülnéz, hogy merre van és persze megtalálja, mert annyira nem nagy a rendelő:P), akkor újra nekifog a hatalmas sírásnak. Tegnap például azzal vontam el valamennyire a figyelmét, hogy neki kellett fognia a vattapamacsot a combján, amíg én ráadtam a zoknit, szandált. Aztán meg kapott feladatot, ki kellett dobnia a kukába:) Végülis már sírás nélkül jöttünk ki a rendelőből, de arra nem volt hajlandó, hogy kezet is fogjon a doktor bácsival:)
Norbinak nem volt rossz élménye, tulajdonképpen 5-6 hónapos koráig szerette a dokit is. Neki is vigyorgott, meg produkálta magát. Valamiért a sztetoszkópot nem szereti, ezt összekötötte a dokival, így utálja a dokit:) Úgyhogy még csak nem is oltásnál kezdődött nála ez a hisztéria.
Dehogynem sajnálom!:)))
Máté azóta fél az orvostól mióta egyszer a dokinénin maszk volt mert beteg volt. Na akkor szabályosan frászt kapott tőle, visított amikor a közelébe ment, emiatt teljesen mindegy miért megyünk, mérésre, betegség miatt vagy oltásra, akkor is üvölt!
Beszélhetek és neki, terelhetem a figyelmét, csinálhatok akármit, addig sír amíg ki nem megyünk!
Norbi miért fél ennyire a dokitól? Volt valami rossz élménye?
Azt meg én is utálom ha azzal ijesztgetik a gyereket hogy szurit kap ha nem viselkedik jól!
Én ha vége a bökinek, rögtön felveszem, megszeretgetem, és a lehető leggyorsabban pucolok kifelé, mert kizárt hogy abbahagyja amíg bent vagyunk, a sírástól meg úgysem értek semmit amit a doki mond!:S
Jaj szegénykém!:( Én sem tudom hogy fogjuk lemérni, mert azt sem engedi hogy lerakjam a vizsgálóra, úgy kapaszkodik!
Norbi hová kapta az oltást? Karba vagy lábba?
Sziasztok!
Norbi tegnap kapta meg a 15 hós oltást. Mivel 2-re temetésre kellett mennünk, így már időben odamentünk, hogy elsők legyünk. Sikerült is, 1/2 órát kellett várnunk a kezdésig:) Nem is volt semmi gond, jött a védőnő, bekérte a kiskönyveket. Norbi még be is akart menni. Na de aztán jött a folyosón a doktor bácsi. Onnantól végig üvöltött, még a mérlegre sem volt hajlandó ráülni.
Az oltástól nem lett semmi, mondjuk tény, hogy ő eddig egyiktől sem lázasodott be.