2008 februári babák :D (beszélgetés)
uh... ez szívás!!! Tartsd magad távol a gyerektől!!!! :))))
Egyébként szerintem ha már himlős, lehet, hgoy nem fertőz... ha jól emlékszem - gyerekkoromból- talán csak addig fertőz, amíg nincsnek kiütések... de lehet, hgoy most nagy szamárságot mondtam! :)
puszika csajok, jó, hogy megint fellendült egy kicsit a fórum:o)
holnap reggel elutazunk a nagyikhoz Erdélybe, hétfőn leszek,újra, vagy vasárnap este...
vigyázzatok magatokra!:o))))
örülök, hogy beálltál a babára várók sorában...sajna nem akkor jön amikor akarjuk, ezért lehet nem ártana elkezdeni, mert lehet 1 év is mire összejön...:o)
persze kívánom hogy sikerüljön:o)
Remélem, helyre jön minden nálatok és lesz kistesóka hamarosan! :)
Mára elbúcsúzom!
Jó éjszakát!
Már megszoktam. Sára kezdetektől fogva rossz alvó. Csoda, hogy most kb. három hónapig átaludta az éjszakát!
De tudod: minden csoda 3 napig (hónapig) tart! :)))
Mondtam férjemnek: majd alszunk, ha a csajok férjhezmentek! :)
Én egészen a mai napig nagyon szerettem volna még két gyerkőcöt...de ma minden megdőlt! Azt mondtam, nem kell több!!!!
(persze, lehet, hogy ha újra hagynak két óránál többet aludni éjszaka, máris meggondolom magam és nekiállunk apával a sorozatgyártásnak... :)
sajnalom!
milyen korulmenyek, marmint milyen jellegu? ha kerdezhetem, persze.
remélem ti is meggyógyultok hamar. Gellért most "bölcsis taknyos", én csak így hívom, mert ott kapta el és még el is fog kapni egy csomó mindent, de talán megússzuk komolyabb dolog nélkül. Kapja a vitaminokat, meg az Oscillococcinumot, aztán meglátjuk.
mondta a dokinőnk, hogy legközelebb már csak 2 éves kora körül szeretne látni. mondom, ilyen későn? azt mondta, ha nem lesz beteg akkor igen... remélem nem lesz :o)
még ilyet nem is hallottam, és nem mondta mitől van? honnan kapta el?
esetleg fújd be neki Aloe Firsttel, tudod, az minden ilyesmire jó, és természetes.