2008 februári babák :D (beszélgetés)
de jo:)
januarban szeretnenk mi is menni, mar a fele ajandek megvan
megertelek az utazassal kapcsolatban
ugye ugye..:o))))
amikor ott vagyunk, nem is fürdünk, csak nyáron, kint a kertben, meg akkor muszáj, de télen mielőtt elmegyünk és amikor hazajövünk...a gyerekek igen, mert van kiskád...a vécé hátul van és pottyantós, így a legdurvább hidegben is le kell tolni a gatyát és szétfagy a segged mire elvégezted a dolgod...ez van. ők megszokták mert ebben nőttek fel, de nekem még most is nehéz, ennyi év után is...és igen, mi is popsitörlőztünk:o))))
Múltkor egy főcső eltört a közelünkben, mire hazaértünk délután, már nem volt víz, reggelre lett csak megjavítva, brutálul hiányzott, mint a kőkorszakban. Popsitörlővel mosakodtunk, én négyet használtam el, a férjem teste 7 db-ot vett fel. Jókat röhögtünk. Reggel 6-tól 7-ig felváltva zuhanyoztunk és élveztük azt, ami egyébként természetes. Nagyon fura.
hát még én hogy örülök! nem is tudod mit jelent egy meleg vécé, meg a folyó csapvíz!:o)))
remélem ariék is jobban vannak!
Szia Mindenki! Örülök, hogy megjöttetek Bea. Kinek hogy teltek az ünnepek? Én még nem pihentem ki magam, ráadásul nálunk van a keresztfiunk, ami olyan, mintha a Gergő mellett lenne egy egyéves gyerekem. Mellesleg betöltötte a hármat. Nagyon elszomorító.
nem akartam utazni, azt szerettem volna, ha most ők jönnek, de nem...voltunk Paliéknál viszont, édesek a kicsik, és már nem is olyan kicsik..:o)
bekes unnepeket mindenkinek kicsit megkesve is!
Én is kívánok mindenkinek nagyon békés, boldog karácsonyt!!!
Boldog Karácsonyt mindenkinek csajok!:o)
bal kar, aludni nem nagyon kell..
Úristen ari, nem nagyon tudok mit mondani. Nagyon örülök, hogy "ennyivel" megúsztátok.
úristen, tényleg csoda hogy túléltétek! és melyik kezed, legalább a bal?
gondolom Lackónak is csak később jön ki a sokk, rossz álmok, nyugtalan éjszakák...istenem, tényleg csoda hogy "ennyivel" megúsztátok...
sikerült leírnom a naplómba a balesetet.
uristen !!
szohoz sem jutok!!hat gyogyulast
nem is tudok mit mondani
asszem csak hnap tudom leírni, szia!
jaj szegénykék! mi történt, hogyan?
folyamatban van. Lackó jól én nem annyira. persze nem haldoklom, csak sz@r. mindenem fáj, kívül, belül. és gyakran előjön a villanás..azt sem tudtam túléljük-e..
jézusmária! de azért jól vagytok, ugye? feljelentetted legalább?
ő jól van, horzsolás a kezén, nekem eltört a vállam. nemsokára leírom a naplómba.
sziasztok!
képzeljétek, 2 napja a zebrán elütöttek engem és Lackót
mivel nálunk Thomas a nyerő, így kap egy nagy thomasos takarót, meg egy thomasos sínpályát ami elemmel megy + apróságokat. szeretnék még pár könyvet is. kb ennyi. a kicsik meg egy zenélő farmot kapnak...
én a szülinapjával vagyok bajban. biciklit akartunk de anyósomék már megvették neki és oda is adták, így az kilőve...
Mindjárt itt a karácsony. Ti mit vesztek a gyerekeknek? Én még egyenlőre nem találtam ki, bár már nincs sok idő.
További ajánlott fórumok: