2008 februári babák :D (beszélgetés)
jaa :)
Nekem a védőnő mondta, h elvileg 15-én leszek 26 hetes és akkopr menjek, de a doki mondta h menjekkb 1 héttel előbb. Így megyek holnap, h tutira meglegyen az eredmény 15-re mert addigra van időpontom a dokihoz..
és mennyivel idősebb? a szülés időpontján változtattak?
Én átállítottam a hétvégén a vonalzót, mert már utáltam a hozzáadogatást :)
Szia!
remekül! már csak a cukrom legyen jó jövő hétfőn és királyság van! Ti?
szijjja
jó rég kaptuk már el egymást :)
hogy vagytok?
ja és hogy álltok a keresztnevetekkel? vagyis apa?
pelenka: 20 csomag pelus ripsz ropsz elfogy :) majd elhasználod fokozatosan, veszel mellé másmilyet és nem minden alkalommal adod rá a pamperst. :)
bocs h eltűntem, dolgozom még :)
Hát igen, tudod ott van a nagylány és vele voltam végre. Szombat-vasárnap meg apa is otthon volt. Ritka mikor mind a ketten otthon vagyunk 2 napig :)Este meg már úgy elfáradok, h nincs kedvem odaülni. Így most egyelőre csak a melóból írogatok nagyjából. Mire hazaérek fél 6, a gyerkőt nem láttam egész nap, vacsi+fürdés..stb esti ceremónia és hipp-hopp 8 óra.
Ezaz, hogy en kitapasztalnam, de ha kapok 20 csomag pamperst??
Koszi az infot, ezek alapjan a pamperst biztos kizarom.
Hogy telt a hosszu hetveged? Gondolom jol, mert itt nem sokat voltal:))
a huggies is jó, csak elég drága volt a többihez képest, nem tudom most hogy van :)
a pampers azért nem volt jó, mert egyrészt tényleg sokszor kijött belőle minden, meg egy csomónak elszakadt a ragasztószalagja amikor rá akartam zárni, és ráadásul marhára csörög-zörög, mert nem abból a puhább anyagból van, hanem ilyen csörgős neylon szerűből :(
De majd úgyis kitapasztalod, hogy hogy lesz jó, nálunk is időbe telt :D
DM nincs, pedig szerettem az az uzletet:)
Huggies van, az sem valt be?
Tudom meg korai, csak azert kerdezem, mert a a babavaron lesz egy babalotto, egy csomag pelenkaval lehet beszallni, es a szuletesi idore kell tippelni. Aki a legkozelebb lesz, nyer. Szoval szeretnem kikotni hogy pamperst ne hozzanak, mert ha tenyleg hasznalhatatlan, mihez kezdek vele?
szia!
a pampers annak idején nekünk se vált be.. Mi DM-ből vettünk anno, nem tudom te tudsz-e. Saját termék asszem babylove a neve vagy ilyesmi. Nekem az volt a legjobb.
Eleinte megvettem én is a pamperst, liberot, huggiest...stb
Balazs nekem is tetszik!!
Akinek mar van tapasztalata, vagy hallotta: szerintetek is kifolyik minden a pampers pelusbol?
Itt egy forumon mindenki leszolja, de nalunk meg mindenki azt hasznalja. Vagy elofordulhat, hogy mashogy keszul? Ti melyiket ajanljatok? Liberot ne ajanljatok, azt nem tudom beszerezni:))
szia!
Hát igen az a másik fele, h minden második kislány zsófi. Igaz nekünk akkor tetszett meg, amikor dorka született, mert volt egy másik kislány, akit így hívtak és gondoltuk h ha majd egyszer akkor zsófi lesz. De 5 éve még nem volt ennyire elterjedt név :)
A Balázs nekem is nagyon tetszik, de a párom nem akarja, így balázs kilőve. Bár hozzáteszem elvileg felesleges fiúnéven agyalnunk, csak apa nem akarja tudni a nemét, így kénytelen vagyok megvívni vele a fiúnevek csatáját is :D
A mi kisfiunk is ilyen vicces, hiába vérprofi szonográfus, a tök jó gép, ha egyszer ő az arca előtt matat (még a lábait is felkapta:) vagy belebújik a placentába...
És ezt két dokival is eljátszotta.
En is ezert gondoltam, hogy varunk meg januarig a 4d-vel. Te hanyadik heten voltal?
Nekem Magyarul ezek a lanynevek tetszenek: Dorina, Evelyn, es tetszik, de nem a sajatomnak: Helga, Petra, Edina.
Na, menjetek a fenébe :-DDDD A Laura tetszik nekem igazán, de a családban már foglalt. Ilyen a Bianka is. Hát, úgyis Bubinak becézzük, tartok tőle, hogy rajtaragad.
A 4d -vel kapcsolatban az a baj, hogy nincs öszehasonlítási alapom. Nekünk alig mutatott valamit az egész, folyton ugrált, akadozott a kép... És a fénykép alapján senki sem veszi ki, hol az orra, a szeme. Pedig én is alig vártam, és biztos, hogy ha valaki azt írja, hogy csalódás, akkor is elmegyek. Küldjétek el a képeket emailen, hadd nézegessem!
Biztos nagyon jo napotok volt:))
Nalunk is eldolt a 4d-s kerdes, anyutol kapjuk ajandekba:)
Sziasztok!
Meg mindig tetszik neki a nev, csak most, hogy tudja, hasznalni is fogjuk, jobban belegondolt, es nem erzi ugy, hogy ez illik majd a lanyunkhoz. Remelem meg visszagondolja:)
A Zsofirol ugyanabban a topikban en is irtam, hogy volt egy osztalytarsam...
Igen, erre emlékszem, hogy valaki, ezek szerint Te, ezt írta. Van ilyen, sőt, én néhány nevet kifejezetten utálok. Felkapott, ez inkább jobban zavar, de mindegy már :-))))
Fiúnév? Hát Balázs, az olyan kedves név!!!!
Helló, csajok! Nemrég értünk haza, hulla fáradt vagyok. A szívUH-n alaposan megnézték a pici szíve összes üregét, ereit, és minden oké volt!
A 4D-t pedig csak ajánlani tudom, drága, de megéri, jól megnéztük, megvan-e mindkét keze-lába, füle-farka :) a kis rosszcsontom mindig az arca elé tette a kezét, vagy a lábikóját, de azért sikerült elkapni egy fotó erejéig, majd felteszem nemsoká.menekült az UH elől, végig ficánkolt, nagyon ari volt, apa is büszke volt a pöttöm kisfiára. látszott a herezacsi és a kuki is. a felvétel kb. 20 perces volt, megkaptuk DVD-n, + 2 fekete-fehér képet+1 színes képet. Most megyek pihizni.jóéjt!
szia!
Honnan jött most hirtelen ez a váltás? Idáig egytértett nem? Pedig szerintem szép név lenne...
Sziasztok!
Nekem lefikázták a Lillát is meg a Lacit is (ismerősök, rokonok), de nem hat meg. Nekünk tetszik. Na, megyek a dokihoz, majd este jövök!
Szia!
Én írtam a zsófi névről, h a tesómnak van valami ismerőse és emiatt azt mondta, h ha az én gyerekem zsófi lesz, akkor nem fogja tudni szeretni.. Így ha kislány lesz, akkor alíz lesz a neve. De egyébként nekem semmi bajom a zsófival, sőt :D Igaz mostanában elég gyakori név lett.
Mi fiúnevet próbálunk találni, de nem nagy sikerrel :((
Pont a Cezarin-t kell lecserélni???? pedig nagyon szép!!!!
Tudod, a Férjecskémnek 3 öccse van, nekem elváltak a szüleim, így lett 3 öcsém és egy hugom. Nagyon fiúsnak gondoltam magam én is. Ha jól tudom, a férfi "dönti el", hogy mi legyen a Baba neme, mi azt gondoltuk, A férjem fiús családja "miatt" biztos, hogy Ő is kisfiú lesz. AMikor a Doktornő mutatta, és mondta, hogy nem kisfiú, az villant az agyamba, hogy akkor mi????? :-DDDD Tényleg, de annyira nagy öröm töltött el, és leendő APuci sem szomorodott ám el egy kicsit sem!!!! Sőt, bár nem a mi érdemünk, büszkék vagyunk arra, hogy az első unoka kislány lesz ilyen fiús családokban. Nevek... még csak tervben volt, hogy egyszer lesz babánk, akkor már tetszett mindkettőnknek a Zsófia. Aztán több ötlet volt, pl Stefi (Stefánia), Szonja, Viki stb. Nekem két kedvenc nevem van, Balázs és Laura, de a családban már foglalt mindkettő, ezért újak után kellett kutatni. Maradtunk a Zsófinál.... Valaki vmelyik topicban írta, hogy elég idétlen valakit ismert, aki Zsófi volt, hát, én is igyekszem nem személyhez kötni, de a vezetéknévhez gyönyörűen illik. Hát, gy állunk...