2008 februári babák :D (beszélgetés)
Akkor tovabbra is Lacika marad a forum egyetlen kisfiuja:)
Az en egyik kozeli baratnom is Fruzsina meg otthon:)
Melyik reszen voltal, hogy tetszett? A nyugati parton?
Hú,Canada jó hely,voltam kint 3hónapot és imádom!:)
Február 6.-án született,Fruzsina a neve,a legjobb barátnőm után!
Köszönöm az érdeklődést!
Szia!
Gratulalok a babahoz! Mi a neve, es mekkora?
Irj egy par sort magatokrol!
En Canadaban elek, es a lanyom, Cezarine Aura Marcius vegen szuletett. Egyebkent mindenki mas babaja februari.
Szia!
Hol éltek,hogy ilyen jó dolgotok van? Ne haragudj,de most vagyok itt előszőr,a többiek már biztos tudják a válaszod!
Sziasztok!
Most vagyok itt előszőr :),mint februári baba anyukája!
Talan o a legnagyobb baba ezen a forumon, nem?
Sajnos Cezarine nem nagyon hizik mostanaban:((
Az ajtobol? Hogy? Kered, es odahozzak? Ez jo:)
Hat igen, vannak nagyon jo dolgok itt, de rengeteg mindent hianyolok Magyarorszagrol. En nagyon szerettem ott elni.
A buszozastol en felek. Nekunk csak 1 autonk van, de mikor Tyson elmegy vele dolgozni, en akkor csak gyalog kozlekedek. Pedig szivesen mennek sokfele, de meg nem mertem.
Otthon en elveztem a tomegkozlekedest.
3 honapos oltas? Nalunk olyan sincs. Ilyenkor mit adnak?
szió, nekünk is ma kellett volna oltásra menni, de a 4.hónaposra :) sajnos azonban én beteg vagyok (megfázás) és a doktornénik inkább a jövőhetet javasolta! pedig már megvettük a pneumo 2.részét, de addig majd a hűtőben pihen.
Lackónál akkor gondok vannak a kakilással? Lilinél volt, hogy 2 napig nem kakilt és én ijedten felhívtam a védőnőt,aki megnyugtatott, h 3-4 napig előfordulhat,h nincs kaki. Főleg az anyatejes babáknál! javasolta,hogy ha a 3. na sincs változás akkor itassunk a babával kamillateát és haaz sem használ csak akkor adjunk kúpot! Állítólag a kúp tényleg hamar segít, de rászokhat a baba és nem akar majd magától kakilni, csak rásegítéssel! Nekünk ezt tanácsolták, gondoltam leírom hátha segít! Nekünk megoldódott magától, még aznap este, hogy anya úgy "betojt" :)))
amúgy Sziasztok!
ma voltunk 3 hónapos oltáson, előtte hevesen gőgicsélt a drnéninek, na de aztán volt sírás.
ekcéma-szerű pöttyei vannak a nyakán és a homlokán, kapott rá vmi kencét és kakilási ingert elősegítő kúpot.
Hogy mik vannak? :) Nagyon jópofa dolog ez a baby előadás! Csak néztem is nagyokat, hogyan mentek Ti 3-an moziba!
Nagyon jópofa dolognak tartom és tényleg jó, hogy egyre jobban figyelnek a kismamákra, babákra!
Buszos témában is el vagyunk picit maradva, de engem szerencsére ez nem érint! Nagyon nagyon nem bánom, hogy 8 hónapos terhesen megszereztem a jogsit. Különösen,hogy mi vidéken lakunk.
Ez komoly, tényleg! Milyen különleges számunkra, hogy van, ahol már ilyenre is odafigyelnek, ilyenre is van lehetőség.
Bizonyára Mo-n is lesz ilyen, de szerintem olyan összegért, amit kevesen tudnak majd megfizetni és közel sem lesz olyan, mint az eredeti, mondjuk Nálatok. Sajnos nagyon "hülyén" csinálják itthon, és ez enyhe kifejezés :-(((
Igazabol en nagyon szivesen visszakoltoznek magyarorszagra, ha meg lehetne elni. De sajnos meg csak javulas se nagyon varhato. A nagyszuleim, egyik unokatesom, (aki mellesleg innen koltozott vissza) es a barataim mind nehezkesen elnek.
Egyebkent most meg mi sem tudnank eltartani 3-4 gyereket, de ha osszejonnek a terveink, akkor mi is szeretnenk 3-at.
A masodikat kb 1 ev mulvara tervezzuk:) Alig varom!
Szió!
De jó, hogy összeszaladzunk. A védőnő nekem azt mondta, hogy nyugodtan csinálhatok kereszthuzatot, csak a picúrt ne fektesen közvetlen a huzatba.
A sétát 4 óra után szoktuk megejteni, hogy ne a tűző napra vigyem ki.
Amúgy nálunk is eszetlen meleg van.
Mi újság veletek? Tej?
Ez komoly. Kár, hogy magyarországon nincs ilyen mozi. Bár az emberek legtöbbsége annak is örül ha a számlák kifizetése után még marad kajára pénze. Nálunk egyre elszomorítóbb a helyzet.
Szívem szerint 3-4 gyereket szülnék, de nem tudnánk eltartani. Sajnos. Bár remélem, hogy még 1 gyereket össze tudunk hozni.
A tömegközlekedés Pesten még nincs ilyen téren megoldva.
Szerdan moziba megyunk mind a harman! Igaz, a film csak engem erdekel, de a csaladom velem tart! Milyen kedves toluk:) Na persze apa nem onzetlenul teszi, mert egy masik filmet az o kedveert nezunk majd meg. A baby eloadasra megyunk, ami 13:00-kor van, es csak 0-12honapos koru babaval lehet menni. Kivancsi vagyok, milyen lesz. Allitolag eloszor leoltjak a lampakat, es valami susogo zajjal elaltatjak-megnyugtatjak a babakat, es utana kezdodik a film. Mindennel fel vannak szerelve, pelenka, torlokendo, uvegmelegito stb.
Mennyit valtozott a vilag miota mi szulettunk. Mostmar minden nagyobb uzletben van baba-mama szoba, fotellel, pelenkazoval...
Ja, es a legfontosabb szerintem, hogy a buszok leengedik a padlot, hogy siman fel lehessen tolni a babakocsit. (vagy tolokocsit)
Most mar tenyleg mindenhova nyugodtan viheted magaddal a picurt!
Sajnos nem voltunk aqua parkban, mert reggel elég borult volt az ég és nem mertünk kimenni. Inkább a városligetbe mentünk.
Majd legközelebb! :))
Dejodejo!
Koszi hogy irtad, mar azt hittem valami gond van vele. Felig ontudatlan allapot-ez az. Ha epp semmi erdekes nem tortenik korulotte, akkor ilyen.
A ti babaitok nem csinaljak?
Én részemről elfelejtettem válaszolni rá.
Szerintem nincs ebben semmi rossz. Zsófi képes nagyon hosszú ideig valakivel farkasszemet nézni. Próbáltam Vele, és kb 5x pislogtam, mire Ő is egyszer.
Olvastam vhol, hogy a csecsemők x órát töltenek ébren, y órát alszanak és z órát félig öntudatlan állapotban vannak.